Búzios – Brasiliens solkyst

Búzios – Brasiliens solkyst – er også kendt som Brasiliens St. Tropez. Her tilbringes dagene oftest på en af de mange strande, så der er dømt afslapning og badeferie i stor stil. Landskabet er fantastisk, og få andre steder kan man, som her, vælge mellem så mange forskellige strande – hver med sit særpræg. Udover strandlivet kan dagene bruges til at se nærmere på området, nyde livet fra et skyggefuldt bord på en fortovscafé eller måske stævne ud i bugten ombord på en charmerende gammel skonnert.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Dages starter med en to timers køretur til Búzios ca. 180 km mod nordøst. Her tjekker I ind på det hyggelige og stemningsfyldte hotel Pousada Vila do Mar, hvor I tilbringer de kommende tre nætter. Búzios-halvøen ligger smukt og strækker sig syv km ud i Atlanterhavet. Dette charmerende lille fiskerleje blev opdaget af Brigitte Bardot i 1960’erne, men den verdensberømte filmstjerne formåede i mange år at hemmeligholde sin viden om dette lille tropiske paradis. Først i begyndelsen af 1980’erne begyndte flere folk at dukke op. De var tiltrukket af rygterne om egnens smukke landskab og mere end 20 lækre strande. Rygterne talte sandt. Landskabet er fantastisk, og få andre steder kan man som her vælge mellem så mange forskellige strande – og hver strand har sit eget særpræg. De fleste af strandene har roligt vand, hvor børnene kan lege i vandkanten. Inde i byen ligger fiskernes gamle huse side om side med kunstgallerier, gode restauranter og hyggelige caféer. Det er ikke for ingenting, at Buziós er kendt som Brasiliens St. Tropez. Eftermiddagen kan bruges på at se nærmere på området, eller I kan vælge bare at slappe af på en lækker strand eller fra et skyggefuldt bord på en fortovscafé.

I Búzios tilbringes dagene oftest på en af de mange strande, så der er dømt afslapning og badeferie i stor stil. Der kan også arrangeres sejlture langs med halvøens kyst, hvorfra man kan bade og nyde udsigten til det smukke landskab. Meget populært er det at leje en strandbuggy – en lille åben bil – så I på egen hånd kan finde netop jeres favoritstrand. Ønsker I blot at læne jer tilbage og nyde udsigten, er ‘The Trolley Trip’ en god mulighed. Fra ladet af en ombygget, åben lastbil kan I slappe af, nyde det flotte vue og tage masser af billeder langs de strande, som besøges undervejs. Aftenerne bruges inde i byen, hvor folk spadserer op og ned ad Rua das Pederas. Enten for at shoppe eller for at finde et godt spisested. I hjertet af den gamle by i de brostensbelagte gader ligger en række af kunstgallerier, butikker og hyggelige caféer. Hele gader emmer af livlighed med levende brasiliansk musik og folk, der spadserer rundt og nyder aftenen. De kulinariske oplevelser står næsten i kø i Búzios. Adskillige af områdets mange restauranter er af international klasse, og blandt de bedste I finder i Brasilien. Når sulten er stillet, er brasilianerne klar til at danse og hygge sig til langt ud på natten.

Efter morgenmad og check-ud fra hotellet, går turen tilbage til Rio de Janeiro.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Brasilien

Vi kender de skønneste steder i Brasilien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Privat transport fra lufthavn eller hotel i Rio de Janeiro til hotellet i Búzios t/r
  • Pousada Vila do Mar i Búzios i 3 nætter inkl. morgenmad
Ikke inkluderet i prisen
  • Fly eller anden transport til og fra Rio de Janeiro
  • Måltider ud over morgenmad
  • Dagsudflugter
  • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
  • Sygeafbestillingsforsikring
  • Rejseforsikring

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Snak med en, der har været der Få et tilbud på din unikke rejse

og få et tilbud på din unikke rejse 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel