Botanisk Have

Trænger I til en pause fra byens larm og leben, så tag med på en 2½ times guidet gåtur i Botanisk Have – en af verdens største og ældste af slagsen.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Fra toppen af Corcovado-bjerget ligner Rio de Janeiros Botaniske Have mest af alt en gennemsnitlig parcelhushave. Men med sine 137 ha er den en af verdens største. Og med en imponerende beliggenhed med Tijuca Nationalpark i baggrunden er haven som en grøn oase midt i Rio. Trænger I til en pause fra byens larm og leben, så tag med på en 2½ times guidet gåtur i en af verdens største og ældste botaniske haver. Haven er yderst seværdig takket være det utrolige udvalg af planter og træarter fra Brasiliens mangfoldige natur. Her er intet mindre end 8.200 arter herunder eksemplarer af braziltræet, der har lagt navn til landet, og som var flittigt brugt i møbelproduktionen, indtil det blev udrydningstruet.
En veluddannet guide leder jer igennem de vigtigste områder af haven, og på vejen lærer I mere om tropiske planter som bromelia, orkideer og eksotiske træer fra Amazonas. Turen fokuserer på den botaniske haves rolle i bevaring og uddannelse krydret med guidens spændende anekdoter om haven og Tijuca-skovens historie. I disse smukke omgivelser under alléen med de store, 200 år gamle kongepalmer står verden stille!

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Rio de Janeiro

Vi kender de skønneste steder i Rio de Janeiro og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Transport og lokal guide
Ikke inkluderet i prisen
  • Måltider
  • Drikkevarer
  • Drikkepenge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel