Bom Jardim – Snorkling og ara-papegøjer

Bad i et junglevandfald, se arapapegøjer gå på vingerne i det tidlige morgengry og snorkel blandt fisk og vandplanter i krystalklart vand. Området omkring den lille by Bom Jardim bugner af store naturoplevelser. Alligevel har kun få rejsende endnu har fået øjnene op for dette oversete hjørne af Brasilien.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Ved ankomsten til Cuiaba står en chauffør klar til at køre jer til Bom Jardim. Turen går ad en god asfaltvej, og efter cirka tre timers kørsel er I fremme ved jeres lodge for de kommende to nætter. Pousada Reino Encantado er et lille familiedrevet landsted med blot 11 værelser. Der er ikke tale om luksus, men derimod ægte familiehygge og oprigtig gæstfrihed i et område, der ikke ser ret mange besøgende. Værelserne har dog alle aircondition og privat badeværelse, og lodgen byder både på internet og swimmingpool samt en hyggelig bar. Måltiderne er hjemmelavede og serveres i den lille restaurant, der giver et godt indtryk af det lokale køkken.

Efter indlogeringen kan I slappe af og nyde de hyggelige omgivelser indtil sidst på eftermiddagen, hvor I sammen med en lokal guide besøger vandhullet Lagoa das Araras. Vandhullet tiltrækker fugle fra nær og fjern, og både papegøjer, parakitter og et væld af andre fugle kan ofte ses i træerne omkring vandet. Deriblandt tukaner og de flotte gule og blå ara-papegøjer. Med held ser I måske også de store, mørkeblå hyacint-ara, der er den største af alle ara-papegøjer. Når mørket falder på, vender I tilbage til lodgen, hvor middagen serveres. Herefter kan I nyde aftenen i baren eller følge med guiden ud på en lille gåtur for at nyde stjernehimlen og kigge efter nataktive dyr.

Brasilien - Pantanal - Hyracint ara papegoeje

Næste morgen vågner I til duften af frisklavet kaffe, der breder sig i morgenmadsrestauranten. Forude venter en hel dag fyldt med eventyr. Første stop er et af områdets smukke vandbassiner eller floder, der skjuler en forunderlig verden under vandoverfladen. Vandet i disse vandveje er ualmindelig klart, så iført maske og snorkel kan I tydeligt se det mylder af fisk, der holder til mellem vegetationen. Oplevelsen er den samme, som man får i det berømte område Bonito længere mod syd. Men Bom Jardim er langt mindre turistet. Tilbage på landjorden sættes kursen mod lodgen, hvor frokosten serveres.

 

Efter frokost holder bilen klar til at køre jer til Fazenda, hvor der er mulighed for at besøge et lille reservat dedikeret til de smukke og sjældne gule og blå ara-papegøjer. Også capuchin-aber og røde araer ses af og til i området. Resten af eftermiddagen er dedikeret til et af områdets smukkeste vandfald, Chachoeira da Serra Azul, der falder ned i en blå lagune omgivet af grønklædte klippevægge. Turen op til vandfaldet går først ad små stier gennem tæt skov, inden en trappe med 480 trin fører det sidste stykke op til lagunen. Det kan godt være en varm og hård tur. Men de fleste i almindelig god form kan fint være med, og belønningen ved ankomsten er en svalende dukkert i det smukke turkisblå vand. I har dog ikke lagunen helt for jer selv. Fisk og forskellige andre dyr lever i det klare vand, så det er værd at benytte de medbragte masker og snorkler. I har god tid til at nyde de skønne omgivelser, inden turen går tilbage mod lodgen. Her venter en god middag, mens natten sænker sig over Brasilien. Hvis I har lyst, arrangerer guiden gerne en lille gåtur igen i aften for at kigge efter nattens dyr.

brasilien - snorkling - bom jardin

I bliver vækket tidligt denne morgen for at besøge Lagoa das Araras endnu engang. Der er altid livlig aktivitet omkring vandet i det tidlige morgengry, når et væld af fugle i alle tænkelige nuancer kommer for at drikke og søge føde. Tilbage på lodgen venter en velfortjent morgenmad, inden det er tid at vende tilbage til Cuiaba. Alternativt kan I blive kørt til Araras Lodge i Pantanal, der er udgangspunkt for vores fantastiske jaguar-safari – læs mere her.

brasilien - papegøjer

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Brasilien

Vi kender de skønneste steder i Brasilien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • 2 nætter på Reino Encatado Lodge inkl. helpension
  • Privat transport til/fra lufthavnen i Cuiabá (alternativt fra hotel) til Reino Encatado Lodge
  • Alle transporter og udflugter som nævnt i programmet
  • Engelsktalende guides på alle turene
Ikke inkluderet i prisen
  • Fly eller anden transport til og fra Cuiabá
  • Dagsudflugter ud over de nævnte
  • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
  • Sygeafbestillingsforsikring
  • Rejseforsikring

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Pris pr. person i delt dobbeltværelse
kr. 6.995
Kontakt os for pris
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Snak med en, der har været der Få et tilbud på din unikke rejse

og få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel