Badeferie på Fernando de Noronha

Langt ude i Atlanterhavet ligger øgruppen Fernando de Noronha omgivet af krystalklart vand og rige koralrev. På land hæver grønklædte klipper og udslukte vulkaner sig mod den høje, blå himmel, mens ruinerne af gamle forter og rustne kanoner fortæller om øens rige historie. På denne fire-dages tur kommer I både på sejltur mellem øerne og udforsker hovedøen på en ørundtur. Men der bliver naturligvis også tid til at slappe af på de vidunderlige strande, som brasilianerne selv anser for at være blandt landets bedste.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Fra fastlandet flyver I ud over Atlanterhavet til den afsidesliggende øgruppe Fernando de Noronha. Her bliver I hentet i lufthavnen og kørt til Pausada da Villa. Et hyggeligt lille, familiedrevet pensionat i Vila dos Remédios med simple men komfortable værelser. Resten af dagen er fri til at udforske nærområdet eller besøge en af øens 26 smukke og som regel næsten mennesketomme strande. Den nærmeste strand på hotellet er Praia do Cachorro, der ligger 1,2 km væk. Glem ikke at medbringe maske og snorkel. For snorkling omkring Fernando de Noronha er glimrende. Vandet er klart, og et mylder af farvestrålende fisk holder til omkring øens koralrev.

Badeferie på Fernando de Noronha i Brasilien

Det er tid at opleve mere af denne fantastiske øgruppe. Derfor står I i dag til søs på en halvdags sejltur langs kysten fra nord til syd. Undervejs trakteres I med den ene fantastiske udsigt efter den anden over de uberørte vulkanøer, der ligger spredt ud i det turkisblå hav. I fortsætter til bugten Baía dos Golfinhos, der er opkaldt efter de mange delfiner, der som regel holder til her. Er delfinerne i deres legesyge humør, kan de godt finde på at springe og lave akrobatik foran båden. På vejen tilbage gøres der stop ved stranden Sancho, der med rette anses for at være blandt Brasiliens smukkeste strande. Snorkling fra stranden er glimrende, så her er der mulighed for at udforske livet under overfladen. I er tilbage på landjorden omkring frokosttid, hvorefter resten af dagen er fri til afslapning på stranden eller eventyr på egen hånd. Det kunne også være en guidet tur i kayak eller måske en dykker- eller snorkeltur til koralrevene ud for kysten.

En anden mulighed kunne være at besøge organisationen Tamar, der driver et projekt for at beskytte områdets havskildpadder. I kan lære meget mere om deres arbejde på informationscenteret midt på øen. Her kan I også høre om mulighederne for at svømme med havskildpadder ved afsidesliggende Baia do Sueste. Historieinteresserede bør også kigge forbi ruinerne af fortet NS dos Remédios, der ligger nær stranden tættest på hotellet.

 

Brasilien - Fernando de Noronha -strand og kyst

I bliver hentet fra morgenstunden og begiver jer ud på en spændende ørundtur. Men der er ingen grund til at lade badetøjet blive på hotellet. Undervejs besøger I nemlig en række af øens smukkeste strande, og mon ikke der bliver tid til en dukkert eller to undervejs? I kigger også forbi haj-museet Buraco da Raquel e Tubarões, hvor I kan lære om disse elegante rovdyr. Midt på dagen bliver der mulighed for at spise frokost på en lokal restaurant. I besøger også ruinerne af den gamle fæstning Forte Nossa Senhora dos Remédios, inden turen fortsætter mod Fortinho do Boldró, der er det perfekte sted at nyde øens legendariske solnedgange. Så det er først på aftenen, inden I er tilbage på jeres hotel.

Brasilien - Fernando de Noronha - Fort

Nyd den sidste morgen på øen, inden turen går tilbage mod lufthavnen og fastlandet.

 

 

Brasilien - Fernando de Noronha - Solnedgang

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Fernando de Noronha

Vi kender de skønneste steder i Fernando de Noronha og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Transport fra lufthavn til hotellet  t/r
  • Hotel i 3 nætter inkl. morgenmad
  • Sejltur ved Fernando de Noronha med engelsktalende guide
  • Ørundtur med engelsktalende guide
Ikke inkluderet i prisen
  • Fly eller anden transport til og fra Fernando de Noronha
  • Måltider ud over morgenmad
  • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
  • Sygeafbestillingsforsikring
  • Rejseforsikring

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Snak med en, der har været der Få et tilbud på din unikke rejse

og få et tilbud på din unikke rejse 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel