Badeferie i Praia do Forte

Forlæng rejsen til Brasilien med afslappende badeferie i Praia do Forte, der ligger cirka 80 km fra Salvador da Bahia. Her kan de mange oplevelser bundfælde sig i palmernes skygge på Brasiliens tropestrande.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

I bliver hentet på hotellet i Salvador og kørt til Praia do Forte. Ved ankomsten indlogeres I på det lækre førsteklasses Tivoli Ecoresort Praia do Forte. Resortet ligger omgivet af slanke palmer og tæt tropisk vegetation helt ned til en vidunderlig sandstrand. Værelserne er komfortable, og arkitekturen er luftig og holdt i naturlige materialer, der går godt i spænd med de frodige omgivelser. Blandt de mange faciliteter kan nævnes et flot poolområde med havudsigt, tre hyggelige restauranter og en vanedannende spa-afdeling.

 

Efter indlogering er resten af dagen fri til at få de første indtryk af dette dejlige sted. For blot 15 år siden var en lille ukendt fiskerlandsby. I dag er Praia do Forte en populær badeby, der dog har formået at bevare meget af sin oprindelige charme og rytme. Her leves livet på de lækre hvide sandstrande og i den brede hovedgade, hvor traditionelle fiskerhytter ligger side om side med fortovsrestauranter og små mondæne butikker. Om dagen kan Praia do Forte virke som en meget rolig by. Men så snart mørket falder på, åbner de små restauranter, og gaderne summer af liv til den lyse morgen – præcis som brasilianerne elsker det.

 

Brasilien - Badeferie i Praia do Forte

Dagen er fri til at nyde det søde liv i palmernes skygge langs Atlanterhavets dejlige strande. Eller måske har I lyst til at lære mere om de smukke havskildpadder, der lever her. Nede ved havnen findes Tamarprojektet, et reservat for de havskildpadder, der søger op på de brasilianske strande for at lægge æg. Jagten på deres kød, æg og skjolde kombineret med en stigende turisme langs kysterne har gjort havskildpadderne til en truet dyreart. Men stadig føler de sig heldigvis hjemme på mange af Brasiliens mest øde strande.

Brasilien - Badeferie i Praia do Forte

Nyd den sidste morgen i Praia do Forte, inden chaufføren henter jer og sætter kurs tilbage mod Salvador

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Praia do Forte

Vi kender de skønneste steder i Praia do Forte og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Transport fra jeres hotel eller lufthavn i Salvador til Praia do Forte  t/r
  • Overnatning på hotel i 2 nætter inkl. morgenmad, aftensmad med drinks
Ikke inkluderet i prisen
  • Måltider ud over morgenmad
  • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
  • Sygeafbestillingsforsikring
  • Rejseforsikring
  • Udflugter

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se lignende rejser

Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel