Amazon Jungle EcoPark Lodge

Kun de færreste har ikke hørt om Amazonjunglen. Og med et areal på fem mio. km2 er Amazonas på alle måder enestående, ubegribeligt stor og udgør næsten halvdelen af Brasiliens territorium. Som en lang blinkende slange skærer Amazonfloden sig igennem det uvejsomme grønne vildnis. Ud fra Amazon Jungle EcoPark Lodge arrangeres de forskellige udflugter rundt i området. Formen og transportmidlerne vil variere alt efter årstid. Det være sig vandreture, sejl- og fisketure på Amazon-floden eller besøg i en landsby beboet af caboclo-indianere.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Indgangen til Amazon-junglen er millionbyen Manaus, der ligger midt i hjertet af det ufremkommelige vildnis, netop der hvor de to kolossale floder Rio Negro og Rio Solimões stille flyder sammen i “Vandenes Møde”. Manaus er hovedstaden i staten Amazonas og ligger kun 3 grader syd for ækvator. Byen er en af verdens mest isolerede storbyer. I alle retninger rundt om Manaus strækker junglen sig som et uendeligt grønt tæppe af uberørt regnskov. Amazon Jungle EcoPark Logde har en privilegeret beliggenhed blot én times transport fra lufthavnen i Manaus – heraf 30 min. i båd. Lodgen tilbyder en komfortabel og sikker jungleoplevelse midt i Amazon-regnskoven, men stadig meget lettilgængelig fra Manaus. I bliver afhentet i lufthavnen kl. 13.30 og kørt/sejlet til lodgen. Amazon Jungle EcoPark Lodge ligger ved bredden af floden Rio Trauma, en biflod til Rio Negro, og er omgivet af et væld af junglestier, naturlige savanneområder og vandløb. Lodgen tilbyder hermed en enestående mulighed for at studere den levende organisme, Amazonas, på helt tæt hold. Efter indkvartering på værelset og en lille forfriskning skal I på det første besøg i junglen – på udkig efter aber. Aftensmaden nydes tilbage på lodgen, inden I igen skal på en spændende tur. Denne gang en aftentur i kano. På denne tid af døgnet er alligatorerne mest aktive, så en aften på floden giver jer de mest optimale betingelser for at spotte de store dyr.

Ud fra Amazon Jungle EcoPark Lodge arrangeres de forskellige udflugter rundt i området. Formen og transportmidlerne vil variere alt efter årstid, men alle ture planlægges, så de sikrer de størst mulige naturoplevelser. Det være sig vandreture, sejl- og fisketure på Amazon-floden eller besøg i en landsby beboet af caboclo-indianere. I oplever også ‘Vandenes Møde’, der er det sted, hvor Rio Negro-floden mødes med Amazonfloden. Det er i sandhed et af naturens helt store mysterier, der udspiller sig her. Når den kaffefarvede Rio Negro slipper fri af pynten på modsatte side af Manaus, tørner den sammen med den mudrede Rio Solimões. Mødet mellem de to giganter er på ingen måde dramatisk – snarere tværtimod. Som et nyforelsket par glider de to floder skulder ved skulder over et kilometer langt stykke – på magisk vis uden at blande sig med hinanden! Men det hele er naturligvis ikke kun ren magi. Forklaringen på dette pudsige fænomen findes i flodernes forskellige temperatur, deres hastighed og indhold. Og “Vandenes Møde” kan faktisk mærkes. Netop når man krydser den knivskarpe linje, giver det et lille bump i båden.

Et af de vigtigste elementer i turene er guiden, som kan forklare om skovens dybt fascinerende økologi. Snart vil det stå klart, at alt i skoven indgår i én stor kompliceret balance, der ikke kan forskubbes, uden det får uforudsigelige følger for alle skovens dyr og planter. Junglen skal opleves, men kom ikke med forventningen om at være deltager i en dyrefilm, der på 40 min. fortæller alt om livets gang i naturen i flotte eksotiske billeder. Dyrelivet er til stede overalt omkring jer, men det kan være svært at få øje på i den tætte vegetation. Selvom man måske ikke ser en jaguar eller en sort panter, er junglen et fantastisk sted at tage på fotosafari. Det er en fortryllende oplevelse at sejle ad de mørke stille floder, hvor træernes spejling i vandet giver en følelse af at begive sig rundt i en helt anden verden. Dette krydres med spændingen om, hvad der venter om det næste sving. For her er gode muligheder for at se det fascinerende dyreliv i sine naturlige omgivelser. Og der er ikke noget, der kan få adrenalinen til at stige, som guidens stille indikation af, at der står et dyr langs floden længere fremme.

Ecuador - Amazonas - Kano

Efter morgenmaden har I tid til at nyde de naturlige pools langs flodbredden og måske snuppe en svømmetur, inden I forlader lodgen kl. 11.30. I vender tilbage til civilisationen ad samme rute, som I rejste ind og ankommer i Manaus lufthavn omkring middagstid.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Amazonas og Manaus

Vi kender de skønneste steder i Amazonas og Manaus og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
 • Bus med guide fra lufthavnen i Manaus til Amazon Jungle Eco Park t/r (pick up: 8.30 el. 13.30- dropp-off: 12.30 el. 17.30)
 • Amazon Jungle Eco Park i 3 nætter
 • Helpension
 • Alle udflugter som nævnt i programmet
 • Engelsktalende guide
Ikke inkluderet i prisen
 • Fly eller anden transport til og fra Manaus
 • Måltider udover de nævnte
 • Dagsudflugter ud over de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Sygeafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel