Brasiliens højdepunkter

Brasilien er et fantastisk rejseland, og på denne rejse får I alle Brasiliens højdepunkter. Første stop er Rio med sine skønne strande, smukke bjerge og smittende livsglæde. Efter Rio flyver I til Foz do Iguaçú, der er et af verdens største vandfald. Dernæst venter tre eventyrlige dage dybt inde i Amazon-junglen. I Salvador føres I gennem den gamle bydels labyrint af smalle gader fra kolonitiden. Det var i Salvador, at den brasilianske kultur for alvor opstod, og intet andet sted opleves den brasilianske folkesjæl bedre end her.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Afrejse fra Danmark sidst på dagen med fly til Lissabon. Herfra går rejsen videre med direkte fly til Rio de Janeiro i Brasilien.

I ankommer til Rio de Janeiro tidligt om morgenen. Herfra tager I til jeres centralt beliggende hotel for de næste fire nætter.
Efter tjek ind på hotellet er dagen til fri disposition.

Brasilien - Rio de Janeiro - Ipanema stranden

Nu er det tid til at give jer i kast med denne dybt fascinerende storby – og det på en meget utraditionel måde. I afhentes af en lokal guide, der vil tage jer på en køretur i en åben jeep. Dette giver en helt anden oplevelse, end hvis man kører i bus. Fra den åbne jeep føler man sig tættere på det hele: duftene, byens lyde og det fascinerende liv i gaderne. På denne måde kan I virkelig fornemme byens rytme, mens I kører mod det dramatiske bjerg Corcovado bag Rio. Corcovado blev for alvor verdenskendt, da bjergets berømte Kristus-figur for nyligt blev udnævnt som et af Verdens syv nye vidundere. Figuren er 30 meter høj og vejer over 1.100 tons. Næsten ligegyldigt, hvor man befinder sig i byen, vil man kunne se den enorme figur, der med udstrakte arme velsigner Rio og dens indbyggere. Den gigantiske statue er spektakulær, men udsigten fra Corcovado over Rio, strandene og Guanabara-bugten er mindst lige så vidunderlig. Intet andet sted har man et bedre overblik over Rios forunderlige geografi og guddommeligt smukke placering.
Vejen ned ad bjerget slanger sig gennem Tijucaskoven, en fredet rest af den tropiske regnskov, som engang dækkede kysten. Herfra har I udsigt til Ipanema og Copacabana til den ene side og det gamle Rio med Santa Teresa i forgrunden til den anden. Sidste stop er netop det maleriske kvarter Santa Teresa, der ligger på en lille høj med en forrygende udsigt over Rios midtby. Santa Teresa var i 1800tallet hjem for byens bedre borgerskab, der byggede flotte villaer i de brostensbelagte gader. Siden 1960’erne har området tiltrukket kunstnere og andre kreative kræfter, der har pustet nyt i liv i de gamle gader og skabt et meget atmosfærefyldt og inspirerende miljø. I kører ad stejle, snoede gader flankeret af smukke huse til den gamle akvædukt Arcos de Lapa. Fra Santa Teresa går turen tilbage mod midtbyen og jeres hotel.

Brasilien - Rio de Janeiro

I dag står dagen til fri disposition. I kan f.eks. begive jer ud på en afslappet guidet cykeltur langs Rios vidunderlige strande. Copacabana, Ipanema og Flamengo, bare navnene oser af brasiliansk strandstemning, og fra cyklen er der rig mulighed for at suge det hele til sig. Tempoet er roligt, så der er god tid til at nyde udsigten og stoppe for en is eller en kold drink undervejs. I returnerer til hotellet omkring frokosttid.
Der er også mulighed for, på egen hånd eller med en guide, at udforske en af de mest karakteristiske bjerge, Sukkertoppen. Den stejle klippe rejser sig dramatisk over byen helt nede ved vandkanten og er et fantastisk syn – ikke mindst tæt på. En lille sti fører helt hen til foden af den imponerende klippe. Herefter fortsætter I op til Morro da Urca 220 meter op ad Sukkertoppens stejle bjergsider. Man kan komme til Morro da Urca med svævebane, men er der stemning for det, kan bjerget også bestiges på gåben. Dette tager ca. 50 minutter og er en meget smuk måde at opleve Sukkertoppen på. Fra Morro da Urca fortsættes med svævebane til toppen. Her ligger Rio bogstaveligt talt for jeres fødder, og I belønnes med en guddommelig udsigt over de berømte strande 396 meter under jer. På den ene side rejser de grønne bjerge sig bag byen, og på den anden forsvinder Atlanterhavets blå bølger i den fjerne horisont. Midt imellem ligger Rio i al sin pragt. Fra Sukkertoppen er der ingen tvivl om, hvorfor mange anser Rio som verdens flottest beliggende storby.

Velkommen til Rio de Janeiro

Det meste af dagen er til fri disposition til at nyde alt, hvad Rio tilbyder af kultur og afslapning. Men sørg for at være friske til om aftenen, hvor der venter en stor oplevelse. Brasilien er kendt for mange ting, men en af de vigtigste er befolkningens åbenlyse livsglæde. Man kan mærke den overalt. På gaderne, på strandene og ikke mindst i nattelivet. Og det er netop nattelivet, I her til aften skal stifte nærmere bekendtskab med. En lokal guide henter jer på hotellet og kører jer til Lapa-distriktet. Lapa er et af de ældre beboelseskvarterer i Rio, men bydelen har oplevet en kraftig forandring de sidste år, og er i dag et af de mest livlige og folkelige områder af byen. Lokale kommer her for at hygge sig, feste og have det sjovt – kort sagt alt det Rios befolkning elsker! Sammen med den lokale guide kigger I lidt på kvarteret og folkelivet. I skal naturligvis smage Brasiliens nationaldrink, Caipirinha, der siges at indfange selve smagen af Brasilien – fyldt med sol, samba og livsglæde.

Om morgenen flyver I direkte til Foz do Iguaçú. Dette næsten sagnomspundne sted ligger i et frodigt regnskovsområde, der hvor Argentina, Paraguay og Brasilien mødes. Foz do Iguaçú er et af verdens største vandfald og måske det flotteste af dem alle. Enorme vandmasser – 5.000 m3 i sekundet – vælter ud over den flere kilometer brede klippekant og styrter 70 m ned i dybet, hvor vandet rammer floden med en så voldsom kraft, at jorden ryster. Det kan være en ganske overvældende oplevelse at se vandfaldene første gang. Derfor tilbringes hele tre nætter i området, så I har god tid til rigtigt at nyde dette naturskabte vidunder fra flere vinkler. Resten af dagen er til fri disposition.

Foz do Iguazu

Denne formiddag kommer I helt tæt på Foz do Iguaçú, når I besøger den argentinske side af vandfaldene. Det er fantastisk at opleve de argentinske fald badet i gyldent sollys og høre den tordnende lyd af vandmasserne, der falder ned i dybet. Fra denne side kan I desuden komme virkelig tæt på alle de mindre fald, der tilsammen udgør Foz do Iguaçú, ved at udforske det system af gangbroer, der snor sig rundt mellem vandfaldene. Ligegyldigt hvilken vej I tager, vil I overalt have en fantastisk udsigt over vandfaldene og føle, at der er vand overalt omkring jer. En af gangbroerne fører endda helt hen til kanten af den såkaldte „Djævlens Gab”. Her kan I fra en klippehylde se lige ned i dybet og de frådende vandmasser 60 m nede. Midt på eftermiddagen returneres til hotellet, hvor resten af dagen er fri til afslapning eller eventyr på egen hånd.

Brasilien - Foz do Iguaçu

Efter morgenmaden skal I opleve Foz do Iguaçu-vandfaldene fra den brasilianske side. Det er fra Brasilien, at I får det store panorama-vue, idet vandfaldene så at sige falder ned mod Brasilien. Her fornemmer I virkelig omfanget af de mange fald. I kan høre vandet, længe før I kan se det. Den tordnende lyd fra vandmasserne fylder luften som en dyb, fjern rumlen, og jo tættere I kommer på faldene, jo højere bliver lyden. Luften fyldes med vanddamp, og pludselig åbenbarer det fantastiske skue sig for jer. Naturens kræfter er man ikke i tvivl om, når man står foran det prægtige vandfald. Enorme vandmasser fra i alt 275 vandfald vælter ud over den to km brede klippekant og styrter 70 m ned, hvor de rammer floden med en sådan kraft, at jorden ryster under jeres fødder. Fra stien, I følger, kan I nyde den ene fantastiske udsigt efter den anden til dette enestående naturfænomen. Turen ender i bunden af kløften, hvor I kigger lige lukt ind i Djævlens Gab, og luften er mættet af en sky af vandperler.
Resten af dagen er til fri disposition til at slappe af på hotellet, eller I kan f.eks. vælge at besøge den spændende fuglepark i Foz do Iguaçu med over 900 fugle fra 150 forskellige arter, hvoraf mange anses for at være truede.

Argentina_Foz do Iguazu

Tidligt om morgenen forlades Foz do Iguaçú, og I flyver til byen Manaus, hovedstaden i staten Amazonas. Manaus ligger kun 3 grader syd for ækvator og er en af verdens mest isolerede storbyer. I alle retninger rundt om byen strækker junglen sig som et uendeligt grønt tæppe af uberørt regnskov. Byens afsidesliggende placering kan de takke portugiserne for. I 1669 blev fortet São José da Barra bygget her, og langsomt voksede en landsby op rundt om fæstningen. Længe forblev byen en afsidesliggende udpost befolket af indianere, handelsfolk, slaver og naturligvis soldater. Men så kom der gang i gummiproduktionen, og Manaus oplevede sin første rigtige storhedstid. Folk strømmede til byen med drømme om hurtige penge og et liv i overdådig luksus. Dette var gummibaronernes ære, og de havde kronede dage indtil midten af det 20. århundrede, hvor efterspørgslen på gummi faldt. Befolkningen i Manaus måtte se deres eksistensgrundlag smuldre, og byen sank ned i en dyb krise. I 1967 kom den brasilianske regering Manaus til undsætning ved at gøre hele området til frihandelszone. Mange firmaer er sidenhen flyttet til Manaus for at drage fordel af de lempelige skatteregler, og i dag er Manaus kendt for sin elektronikproduktion. Byen er samtidig vokset betragteligt, og i dag har byen mere end 3 millioner indbyggere, hvis man regner oplandet med. Efter ankomsten til Manaus er resten af dagen til fri disposition.

Det er tid til at drage dybt ind i Amazon-junglens forunderlige verden. Amazonas er som en verden for sig fuld af hemmeligheder. Mellem træerne lurer sky jaguarer og de mærkværdigt udseende myreslugere side om side med piratfisk, papegøjer og højlydte brøleaber. Gennem det hele løber Amazonfloden tværs over kontinentet fra Perus bjerge til Atlanterhavet. Eventyret lever stadig i bedste velgående mellem Amazon-skovens floder og træer, og det vil I selv opleve, når I i Manaus bliver hentet af en naturguide fra Amazon Lodge. Guiden sørger for, at jungleeventyret begynder allerede på turen til lodgen, der er placeret med en fantastisk beliggenhed godt 120 km inde i junglen. For at komme derud skal I både køre og sejle ad flere omgange.
Undervejs passerer I ‘Vandenes Møde’, der er det sted, hvor det mørke vand fra floden Rio Negro mødes med det brune vand fra Amazonfloden. Sidste stykke foregår i speedbåd ad floderne Araca og Mamori frem til lodgen, der flyder på Jumasøens mørke vande.

Lodgen udgør en helt lille verden midt i junglen. Fra den centrale pavillon i midten af lodgen udgår fem “arme”. På tre af disse findes stedets 18 værelser. Fra lodgens soldæk kan I nyde udsigten over skoven eller tage en svømmetur i floden. I kan også udforske Jumasøen på egen hånd i kano. Flere gange om dagen arrangeres der ture ind i junglen. Om aftenen kan I endda tage med ud og lede efter alligatorer. Om aftenen kan I nyde en stille drink på soldækket og opleve junglens tætte mørke og mange lyde. Opholdet inkluderer helpension og alle udflugter rundt i junglen.

Brasilien - Amazonas - Lodge

Der arrangeres forskellige udflugter rundt i området. Formen og transportmidlerne vil variere alt efter årstid, men alle ture planlægges, så de sikrer de størst mulige naturoplevelser. Et af de vigtigste elementer i turene er guiden, som kan forklare dybt fascinerende om skovens økologi. Snart vil det stå klart, at alt i skoven indgår i én stor kompliceret balance, der ikke kan forskubbes, uden at det får uforudsigelige følger for alle skovens dyr og planter. Junglen skal opleves, men kom ikke med forventningen om at være deltager i en dyrefilm, der på 40 min. fortæller alt om livets gang i naturen i flotte eksotiske billeder. Dyrelivet er til stede overalt omkring jer, men det kan være svært at få øje på i den tætte vegetation. Selvom man måske ikke ser en jaguar eller en sort panter, er junglen et fantastisk sted at tage på fotosafari. Det er en fortryllende oplevelse at sejle ad de mørke stille floder, hvor træernes spejling i vandet giver en følelse af at begive sig rundt i en hel anden verden. Dette krydres med spændingen om, hvad der venter  rundt om det næste sving. For her er gode muligheder for at se det fascinerende dyreliv i sine naturlige omgivelser. Og der er ikke noget, der kan få adrenalinen til at stige, som guidens stille indikation af, at der står et dyr langs floden længere fremme…

Brasilien - Amazonas

Efter morgenmaden vender I tilbage til civilisationen ad samme rute, som I rejste ind. Siden flyver I fra Manaus til Salvador på Brasiliens Atlanterhavskyst. I ankommer ud på aftenen og kører til jeres hotel for de kommende tre nætter.
Salvador er på mange måder en unik by. Byen har en smuk placering på en stejl skråning ved Bahia de Todos os Santos, Allehelgens-bugten. Her kan I slappe af på de dejlige strande eller gå på opdagelse i den gamle bydels smalle, brolagte gader, der flankeres af pastelfarvede bygninger fra den portugisiske kolonitid. Men det er lige så meget byens sjæl og historie, der gør Salvador så enestående. Her kan man i højere grad end i nogen anden by i landet fornemme de afrikanske rødder, der ligger til grund for mange af de kulturtræk, vi i dag forbinder med Brasilien. Det er fra Salvador, at sambaen, religionen candomblé og den brasilianske kampteknik capoeira udspringer. Det er også i Salvadors køkkener, at mange af de nationale retter er blevet til. At byen tilmed var Brasiliens første hovedstad, gør Salvador til en af de vigtigste kilder til den brasilianske folkelige identitet – og intet andet sted fornemmes den tydeligere end her.

Brasilien - Salvador

Dagen står til fri disposition. I kunne bruge dagen til at besøge Salvadors historiske centrum, der i 1985 blev erklæret for en del af Verdens Kulturarv af UNESCO. Det var her portugiserne opførte den befæstede by, som senere blev Brasiliens første hovedstad. Disse gamle brostensbelagte gader rummer mange smukke bygninger samt adskillige kirker, der regnes blandt de fineste eksempler på portugisisk kolonitidsarkitektur. Midt i det hele ligger Largo do Pelourinho, Gabestokspladsen, hvortil nyankomne slaver fra Afrika blev ført i lænker og bortauktioneret. Af nyere dato er den særprægede Elevador Lacerda. Her bringer elevatorer dagligt mere end 50.000 passagerer op og ned gennem et 72 meter højt tårn. Allerede i 1610 indså man nødvendigheden af en elevator her til at bringe folk og varer fra havnen op til boligområderne højere oppe på bjergsiden. Siden dengang har der været adskillige forskellige elevatorer på dette sted. Den nuværende elevator stammer fra 1928. Der er utrolig meget at se i Salvadors gamle centrum, og blot stemningen i de krogede gader er et kapitel for sig.

Hele dagen er til fri disposition, så I på egen hånd kan tage Salvador i øjesyn.

Det er hjemrejsedag, og I bliver kørt til lufthavnen sidst på eftermiddagen. Det betyder, at I har god tid til at nyde denne sidste dag i Salvador. Enten ved på egen hånd at slentre rundt i de gamle gader eller måske tage en rolig dag på byens strand. Hjemrejsen går fra Salvador via Lissabon.

Brasilien - Salvador

Ankomst til Lissabon, hvor I skifter fly mod Danmark.

Udvalgte hoteller på rejsen

Priseksempel

Inkluderet i prisen
 • Flyrejse fra Danmark til Brasilien t/r
 • 5 indenrigsflyvninger i Brasilien
 • 4 nætter på Grand Mercure Rio Copabana i Rio
 • Halvdagsudflugt i jeep til Corcovado og Santa Teresa
 • Aftentur til Lapa-distriktet i Rio
 • 3 nætter på Hotel Viale Cataratas ved Iguaçú
 • Udflugter til vandfaldet ved Foz do Iguaçú på den brasilianske og argentinske side
 • 1 nat på Hotel Tropical i Manaus
 • 4 dage/3 nætter på Amazon Lodge i Amazonas inkl. alle måltider og udflugter
 • 3 nætter på Cruz do Pascoal i Salvador da Bahia
 • Alle transporter
 • Entré til alle nævnte seværdigheder og nationalparker
 • Engelsktalende guides på alle turene
 • Morgenmad alle dage
 • Lufthavnsafgifter, der skal opkræves i billetten
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
Ikke inkluderet i prisen
 • Sygeafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Måltider ud over de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
1 jan 2018 - 23 jun 2018
24 aug 2018 - 16 aug 2018
ved 2 voksne
fra 32.595 kr
Ved 2 voksne og 2 børn
kontakt os for pris
Rejseperiode
24 jun 2018 - 15 dec 2018
ved 2 voksne
fra 33.695 kr.
Ved 2 voksne og 2 børn
kontakt os for pris
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bestiller du en rejse til Brasilien

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Det siger kunderne

 • Fuldkommen ærlig
  Vigtigst af alt: Vores konsulent er fuldkommen ærlig. Man føler sig tryg i planlægningen af rejsen.
 • Fuld tilfredshed
  Fuld tilfredshed. Vi er trofaste og tilfredse kunder igennem 20 år!
 • Vil afsted igen
  Det er helt bestemt ikke sidste gang, vi vil rejse med MarcoPolo. Vi giver vores bedste anbefaling til MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Brasilien

Vi kender de skønneste steder i Brasilien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der Få et tilbud på din unikke rejse

og få et tilbud på din unikke rejse 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel