Brasilien med Rio de Janeiro og tropeøen Ilha Grande

Fantastisk storby og fantastiske strande – det får I i Brasilien med Rio de Janeiro og tropeøen Ilha Grande. Få lande i verden har så mange dejlige strande som Brasilien. Ikke mindst når man bevæger sig ud på de små tropiske øer lands kysten. Rejsen indledes i livlige Rio de Janeiro, der ligger billedskønt mellem tropiske strande og jungleklædte bjergtoppe. Siden sejler I ud i den brasilianske skærgård, hvor der venter fire vidunderlige dage i det uspolerede paradis på øen Ilha Grande. Her finder I formidabel natur med regnskov og høje bjerge samt naturligvis små bugter med blå laguner og uspolerede strande.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Afrejse fra Danmark sidst på dagen med fly til Paris. Herfra går rejsen videre med direkte fly til Rio de Janeiro i Brasilien.

Ved ankomsten til Rio de Janeiros internationale lufthavn bliver I mødt af en chauffør, som kører jer direkte til jeres centralt beliggende hotel, hvor I tilbringer de næste tre nætter. Turen giver jer det første indtryk af byens smukke beliggenhed. Ved ankomsten er resten af dagen fri til eventyr på egen hånd.

Straks efter morgenmaden skal I på byrundtur i Rio. I hentes på hotellet af en lokal guide og begiver jer ud på en spændende rundtur i denne fascinerende by. Det naturlige sted at starte er Corcovado. Et højt bjerg bag Rio, der bedst er kendt for sin berømte kristusfigur, der i 2007 blev udnævnt som et af Verdens syv nye vidundere. Figuren er 30 m høj og vejer over 1.100 tons. Næsten ligegyldigt, hvor man befinder sig i byen, vil man kunne se den enorme figur, der med udstrakte arme velsigner Rio og dens indbyggere. Den gigantiske statue er spektakulær, men udsigten fra Corcovado over Rio, strandene og Guanabarabugten er mindst lige så vidunderlig. Intet andet sted har man et bedre overblik over Rios forunderlige geografi. Vejen ned ad bjerget slanger sig gennem Tijucaskoven, en fredet rest af den tropiske regnskov, som engang dækkede kysten. Tijuca er Rios grønne lunge. Dette 120 km2 store naturområde med grønklædte bjerge ligger praktisk talt midt i byen og udgør en glimrende pause fra Rios by- og strandliv.
Efter frokosten går turen mod Sukkertoppen som er blevet et ikonisk symbol på Rio de Janeiro. Den første svævebane tager jer til toppen af ​​Urca Hill, der rejser sig 215 meter over havets overflade og byder på en spektakulær udsigt over hele bugten og øerne. Fra Urca Hill fortsætter turen i en anden svævebane til toppen af ​​Sugar Loaf, der står 395 meter over havets overflade, og tilbyder en 360 graders udsigt over hele byen, herunder Botafogo og Copacabana Strande, Corcovado og downtown Rio.
Turen afsluttes i Rios botaniske have, der blev grundlagt i 1808 af Dom João VI. Den Botanisk Have er som ingen anden i verden. Haven har mere end 6.000 forskellige arter af tropiske og subtropiske planter og træer, herunder 900 sorter af palmer. Besøgende kan gå langs parkens stier til lyden af ​​indfødte fugle som “curios” og “sabiás”.

Brasilien - Rio de Janeiro

Denne dag er til fri disposition til at nyde alt, hvad Rio tilbyder af kultur og afslapning. Brasilien er kendt for mange ting, men en af de vigtigste er befolkningens åbenlyse livsglæde. Man kan mærke den overalt – på gaderne, på strandene og ikke mindst i nattelivet.  Du kan udforske byen på egen hånd. Det måske bedste sted at fange Rios sjæl er på strandene. Copacabana, Ipanema, Flamengo – navnene er legendariske. For en carioca, som Rios beboere kaldes, er strandene en livsstil. Her kommer man for at se og blive set. Her spilles fodbold og bades. Her samles familien og nye bliver skabt. Strande er der nok af i Rio – hele 37 af slagsen. Så se dig omkring og find netop din favoritstrand. En rigtig god oplevelse er det at leje en cykel og trille med strømmen hele vejen fra Leblon via Ipanema, Copacabana til Leme og videre via Botafogo til den store park ved Flamengo.
Rios centrum ligger et stykke inde i bugten i en skov af skyskrabere. Mellem højhusene vidner adskillige historiske bygninger om Rios storslåede fortid. Dette er også Rios kulturelle centrum med Teatro Municipal, der faktisk er en kopi af operaen i Paris. Udvalget af spisesteder i Rio er enormt, så mulighederne for gastronomiske eventyr er uendelige. Shopping er der ligeledes masser af. Lige fra små butikker til store shoppingscentre. Endelig må man ikke glemme Rios natteliv, der er lige så spændende, som det lyder. Her er alt fra teater til små natklubber med jazz, bossanova samt naturligvis samba i massevis.

Rio de Janeiro - Copacabana Beach

Dagen starter tidligt! I bliver afhentet på jeres hotel (eller i lufthavnen i Rio de Janeiro) kl. 05.45 og herefter går turen i bil og med båd mod Ilha Grande, der er en af Brasiliens mest attraktive øer, og som I ankommer til kl. 09.30. Bådturen tager ca. 1 ½ time fra fastlandet til den lille by Vila do Abraão, som er øens hovedby – lad jer ikke narre, det er stadig en meget lille by. Alle veje og stier er af grus, og alting her emmer af fred, ro og uspoleret charme. I bliver mødt af jeres guide, som byder jer velkomne til Ilha Grande, introducerer jer til øen og sørger for, at I finder jer til rette på Pousadaen – jeres hjem for de kommende fire nætter. Pousadaen ligger tæt på vandkanten, og her kan I i fred og ro nyde den fantastiske havudsigt fra hængekøjen eller slappe af i de tropiske omgivelser. Pousadaen har en fantastisk beliggenhed med formidabel natur, regnskov og høje bjerge lige i baghaven – og foran udsigt til laguner og uspolerede strande! Resten af dagen er til fri disposition.

Brasilien - Ilha Grande

Ilha Grande har en række fantastiske strande, og det er ikke svært at finde en ny for hver dag, man er her. I dag skal I på en fabelagtig dagstur til Praia Lopes Mendes, der regnes som en af de absolut smukkeste strande i Brasilien. Og af mange rejsemagasiner kåret som en af de ti smukkeste strande i verden. Døm selv. Lopes Mendes er den største af Ilha Grandes 107 strande, og bølgerne langs den tre km lange kridhvide sandstrand er et mekka for strandgæster og surfere! I sejler fra Abraão, og efter en rask gåtur gennem frodigt terræn ankommer I til Lopes Mendes stranden, der lokker til en svalende dukkert. Efter en hel dags strandafslapning går turen tilbage til Abraão, hvor aftenen er til fri disposition. Natteliv findes der ikke så meget af, men byen er ekstremt hyggelig med strandcafeer og restauranter, der har borde og stole stående i strandsandet – og udsigt til masser af både i den lille, maleriske bugt, der skærer sig ind mod land.

I dag skal I ud på en hyggelig bådtur. Fra morgenstunden sejler du af sted fra den lille havn ved Abraão mod Lagoa Azul, Den Blå Lagune. Undervejs kan I nyde synet af de forskellige idylliske bugter, der lokker med krystalklart vand. Ved Den Blå Lagune er vandet nærmest turkisfarvet, glasklart og ekstremt indbydende – perfekt til snorkling blandt de fascinerende fisk og kæmpestore søstjerner. I kommer rundt til forskellige idylliske bugter, der byder på smukke strande og gode snorkel-muligheder. Der er indlagt et frokoststop (for egen regning), inden I om eftermiddagen igen vender tilbage mod Abraão. Her kan dagens oplevelser stille og roligt fordøjes fra hængekøjen.

Brasilien - Ilha Grande

Dagen er til fri disposition. Et alternativ til solbadning er en vandretur til øens bagland – vandr for eksempel til toppen af øens højeste punkt i ca. 1.000 m højde, Bico de Papagaio. Andre vandreture tager jer forbi små paradisiske vandhuller og smukke vandfald, som I kan blive afkølet under. På Ilha Grande er der en del vandfald, og den sydvestlige del af øen er et naturreservat med en mangfoldighed af fugle- og sommerfuglearter. Efter nogle timer i den frodige og fugtige regnskov er det på tide af komme tilbage til strandene – det er svært at blive træt af dem!

Brasilien - Ilha Grande

Efter check-ud fra jeres pousada er det tid til at vende tilbage til fastlandet. I ankommer til Rio de Janeiro midt eftermiddag og køres til lufthavnen for at påbegynde hjemrejsen over Atlanten.

Ankomst til Paris hvor I skifter fly mod Danmark.

Priseksempel

Inkluderet i prisen
 • Flyrejse fra Danmark til Rio de Janeiro t/r
 • Hotel i Rio de Janeiro i 3 nætter
 • Heldagsudflugt i Rio de Janeiro inkl. guide og entré
 • Pousada på Ilha Grande i 4 nætter
 • 2 heldagsflugter på Ilha Grande inkl guide
 • Alle transporter
 • Morgenmad alle dage
 • Lufthavnsafgifter, der skal opkræves i billetten
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
Ikke inkluderet i prisen
 • Sygeafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Måltider ud over de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
1 jan 2018 - 2 apr 2018
23 jun 2018 - 22 aug 2018
16 dec 2018 - 27 dec 2018
ved 2 voksne
fra 16.395 kr.
Ved 2 voksne og 2 børn
Kontakt os for pris
Rejseperiode
3 apr 2018 - 22 jun 2018
24 aug 2018 - 15 dec 2018
ved 2 voksne
fra 15.495 kr.
Ved 2 voksne og 2 børn
Kontakt os for pris
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bestiller du en rejse til Brasilien

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Det siger kunderne

 • Fuldkommen ærlig
  Vigtigst af alt: Vores konsulent er fuldkommen ærlig. Man føler sig tryg i planlægningen af rejsen.
 • Fuld tilfredshed
  Fuld tilfredshed. Vi er trofaste og tilfredse kunder igennem 20 år!
 • Vil afsted igen
  Det er helt bestemt ikke sidste gang, vi vil rejse med MarcoPolo. Vi giver vores bedste anbefaling til MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Brasilien

Vi kender de skønneste steder i Brasilien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der Få et tilbud på din unikke rejse

og få et tilbud på din unikke rejse 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel