Brasilien med Rio de Janeiro og tropeøen Ilha Grande

Fantastisk storbyferie og smukke tropestrande venter på denne rejse til Brasilien. Rejsen starter i Rio de Janeiro, der ligger billedskønt mellem tropiske strande og jungleklædte bjergtoppe. Her nyder du udsigten fra både Kristus-statuen og Sukkertoppen på en guidet tur. Du oplever også Rios tropiske regnskov samt den botaniske have, og du har god tid til at udforske byens spændende kvarterer og legendariske strande på egen hånd.
Siden sejler du ud i den brasilianske skærgård nær Rio, hvor der venter fire vidunderlige dage på den uspolerede tropeø Ilha Grande. Her finder du formidabel natur med regnskov og høje bjerge samt små bugter med blå laguner og uspolerede strande. Der hviler en fantastisk ro over øen, og selvom du ikke er langt fra Rio de Janeiro, føles Ilha Grande som en helt anden verden.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Fra Danmark sættes kursen mod Rio de Janeiro, hvor du ankommer samme dag på grund af tidsforskellen. I lufthavnen bliver du hentet af en chauffør og kørt til hotellet PortoBay Rio International, der ligger helt ned til den berømte strand Copacabana. Efter indlogeringen er resten af dagen fri til at slappe af oven på flyrejsen. Eller gå en tur på stranden og nyd den særlige strandstemning, der er så kendetegnende for Brasilien.

En af de ting, der gør Rio de Janeiro til noget særligt, er den fantastiske beliggenhed. Det oplever du på dagens rundtur, der foregår i en stor, åben firehjulstrækker. Første stop er Tijuca Atlantic Forest, der er verdens største skovområde midt i en storby. Undervejs gennem nationalparken stopper du flere gange for at nyde udsigten over de smukke strande, byen og bugten med de karakteristiske bjerge. Vejen fører dig op til toppen af Corcovado-bjerget, hvor den berømte Kristus-statue velsigner Rio de Janeiro med sine udstrakte arme. Statuen er 30 meter høj og blev i 2007 udnævnt som et af verdens syv nye vidundere. Statuen er imponerende, men udsigten over Rio de Janeiro er mindst lige så vidunderlige.
Tilbage i byen venter en lækker frokost, inden turen fortsætter til Sukkertoppen, der rejser sig dramatisk over byens strande. Turen til toppen foregår med svævebane. Her ligger Rio bogstavelig talt for dine fødder, og du belønnes med en guddommelig udsigt over de berømte strande 396 meter under dig. På den ene side rejser de grønne bjerge sig bag byen, og på den anden forsvinder Atlanterhavets blå bølger i den fjerne horisont. Midt imellem ligger Rio i al sin pragt. Fra Sukkertoppen er der ingen tvivl om, hvorfor mange anser Rio som verdens flottest beliggende storby.
Rundturen slutter i Rios botaniske have, der i mere end 200 år har huset en imponerende samling af tropiske og subtropiske planter. Det er med tiden blevet til mere end 6.000 arter. Deriblandt omkring 900 forskellige typer palmer. For mange lokale er den botaniske have dog først og fremmest et populært åndehul midt i byen, hvor man kommer for at slappe af og nyde de skønne omgivelser.

Disse dage er frie til at nyde alt, hvad Rio tilbyder af kultur og afslapning. Brasilien er kendt for mange ting, men en af de vigtigste er befolkningens åbenlyse livsglæde. Du kan mærke den overalt. På gaderne, på strandene og ikke mindst i nattelivet.
Et godt sted at fange Rios særlige sjæl er på strandene. Navne som Copacabana, Ipanema, Flamengo er legendariske, og for en carioca, som Rios beboere kaldes, er strandlivet en livsstil. Her kommer man for at se og blive set. Her spilles fodbold og bades. Her samles familien, og kærestepar mødes på date. Strande er der nok af i Rio, der kan byde på hele 37 af slagsen. Så se dig omkring, og find netop din favoritstrand. Det er en rigtig god oplevelse at leje en cykel og trille med strømmen hele vejen fra Leblon via Ipanema, Copacabana til Leme og videre via Botafogo til den store park ved Flamengo.
Helt andre oplevelser venter i Rios centrum, hvor adskillige historiske bygninger mellem højhusene vidner om Rios storslåede fortid. Dette er også Rios kulturelle centrum med Teatro Municipal, der er en kopi af operaen i Paris. Det maleriske kvarter Santa Teresa er også et besøg værd. Santa Teresa var i 1800-tallet hjem for byens bedre borgerskab, der byggede flotte villaer i de brostensbelagte gader. Siden 1960’erne har området tiltrukket kunstnere og andre kreative kræfter, der har pustet nyt i liv i de gamle gader og skabt et meget atmosfærefyldt og inspirerende miljø. Et andet godt bud kunne være Lapa-distriktet, der i disse år er under kraftig forandring fra beboelseskvarter til et af de mest livlige og folkelige områder af byen. Lokale kommer her for at hygge sig, feste og have det sjovt – kort sagt alt det Rios befolkning elsker!
Udvalget af spisesteder i Rio er enormt, så mulighederne for gastronomiske eventyr er uendelige. Shopping er der ligeledes masser af. Lige fra små butikker til store shoppingscentre. Endelig må du ikke glemme Rios natteliv, der er lige så spændende, som det lyder. Her er alt fra teatre til små natklubber med jazz, bossanova samt naturligvis samba i massevis.

Sejltur ved Rio de Janeiro

Du bliver hentet på hotellet fra morgenstunden, og snart går turen i bil og med båd mod Ilha Grande, der er en af Brasiliens mest attraktive øer. En flot sejltur på omkring halvanden time tager dig til øens lille hovedby Vila do Abraão. Her står det hurtigt klart, at tempoet er et helt andet på Ilha Grande end i storbyen Rio. Hele øen emmer af fred, ro og uspoleret charme, og det er umuligt ikke at komme helt ned i gear. Alle veje og stier på øen er af grus, så du bliver mødt ved færgelejet af en lokal guide, der fører dig på gåben den korte tur til dit hjem for de kommende fire nætter.
Sagu Mini Resort er et charmerende lille boutiquehotel – eller pousada, som de hedder i Brasilien – med en fantastisk beliggenhed omgivet af regnskov helt ned til vandet. Værelserne er komfortable uden at være prangende, og den afslappede stemning indbyder til at tage plads i hængekøjen og nyde udsigten over havet og de tropiske omgivelser. Efter indlogeringen er resten af dagen fri til at slappe af og udforske den rige natur omkring hotellet.
Natteliv findes der ikke så meget af. Men byen Vila do Abraão er ekstremt hyggelig med strandcaféer og restauranter, der har borde i strandsandet med udsigt over den lille, maleriske bugt.

Brasilien - Ilha Grande

I dag kan du vælge mellem to forskellige udflugter, der viser Ilha Grandes rige natur fra sin smukkeste side.

Den ene tur tager dig med taxabåd til Pouso Beach, hvorfra en sti fører til stranden Praia Lopes Mendes. Det er værd at tage tidligt afsted, inden det bliver for varmt, og medbringe rigeligt med vand. Gåturen til stranden tager omkring en time gennem et kuperet terræn. Målet er dog til fulde anstrengelserne værd. lha Grande har en række fantastiske strande. Men Praia Lopes Mendes er uden tvivl blandt de absolut smukkeste strande i Brasilien. Dette er ikke gået ubemærket hen, og stranden er ofte at finde på rejsemagasiners lister over de ti smukkeste strande i verden. Bedøm selv. Lopes Mendes er den største af Ilha Grandes 107 strande, og bølgerne langs den tre km lange kridhvide sandstrand er et mekka for strandgæster og surfere! Efter en hel dags strandafslapning går turen tilbage til hotellet, hvor aftenen er til fri disposition. Denne tur foregår uden guide.

Den anden mulighed er en smuk sejltur til Lagoa Azul, hvilket meget passende betyder Den Blå Lagune. Undervejs kan du nyde synet af de frodige kyster med idylliske bugter og krystalklart vand. Ved Den Blå Lagune er vandet nærmest turkisfarvet, glasklart og ekstremt indbydende, hvilket er perfekt til snorkling blandt de mange fascinerende fisk, farverige koraler og kæmpestore søstjerner. Båden ligger til flere forskellige steder i løbet af dagen. Blandt andet ved stranden Praia da Freguesia de Santana. Foruden at være en indbydende strand, spiller dette område en vigtig rolle i øens historie. Det var her, den første bosættelse på Ilha Grand blev grundlagt, og op gennem 1800-tallet var denne kyst omdrejningspunktet for øens økonomiske udvikling. I dag står kirken Santana fra 1796 tilbage som et levn fra denne tidsalder. Sidst på dagen går turen tilbage til hotellet, hvor dagens oplevelser kan fordøjes stille og roligt i hængekøjen.

Dagene er frie til at lave præcis, hvad du har lyst til. Om det betyder afslapning i hængekøjen og ved stranden eller udforskning af øens frodige landskaber er helt op til dig.
Et alternativ til solbadning er en vandretur til øens bagland – vandre for eksempel til toppen af øens højeste punkt i ca. 1.000 m højde, Bico de Papagaio. Andre vandreture tager jer forbi små paradisiske vandhuller og smukke vandfald, som I kan blive afkølet under. På Ilha Grande er der en del vandfald, og den sydvestlige del af øen er et naturreservat med en mangfoldighed af fugle- og sommerfuglearter. Efter nogle timer i den frodige og fugtige regnskov er det på tide af komme tilbage til strandene – det er svært at blive træt af dem!

Brasilien - Ilha Grande

Nyd den sidste morgen i troperne, inden turen går tilbage mod fastlandet. Her står en bil klar til at køre dig til lufthavnen i Rio de Janeiro, hvor hjemrejsen begynder.

Efter en mellemlanding ankommer du til Danmark.

Priseksempel

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
1 jan 2019 - 23 jun 2019
ved 2 voksne
fra 17.995 kr.
Ved 2 voksne og 2 børn
Kontakt os for pris
Rejseperiode
24 jun 2019 - 23 aug 2019
ved 2 voksne
fra 18.995 kr.
Ved 2 voksne og 2 børn
Kontakt os for pris
Rejseperiode
24 aug 2019 - 10 dec 2019
ved 2 voksne
fra 17.995 kr.
Ved 2 voksne og 2 børn
Kontakt os for pris
Inkluderet i prisen
 • Flyrejse fra Danmark til Rio de Janeiro t/r
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Privat transport fra Rio de Janeiro Lufthavn til hotel
 • 4 nætter på Portobay Internacional i Rio de Janeiro inkl. morgenmad
 • Heldagstur med jeep i Rio de Janeiro inkl. morgenmad
 • Transport med bil og båd til Ilha Grande t/r.
 • 4 nætter på Sagu Miniresort på Ilha Grande inkl. morgenmad
 • Udflugt til Praia Lopes Mendes eller Lagoa Azul på Ilha Grande
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere
Ikke inkluderet i prisen
 • Sygeafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Måltider ud over de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bestiller du en rejse til Brasilien

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Det siger kunderne

 • Fuldkommen ærlig
  Vigtigst af alt: Vores konsulent er fuldkommen ærlig. Man føler sig tryg i planlægningen af rejsen.
 • Fuld tilfredshed
  Fuld tilfredshed. Vi er trofaste og tilfredse kunder igennem 20 år!
 • Vil afsted igen
  Det er helt bestemt ikke sidste gang, vi vil rejse med MarcoPolo. Vi giver vores bedste anbefaling til MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Brasilien

Vi kender de skønneste steder i Brasilien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel