Oplev Pantanal med MarcoPolo

Pantanal er ikke nær så kendt som Amazonas, men området regnes som et af de bedste steder i Sydamerika at opleve kontinentets vilde dyr. Pantanal er en enorm slette, der dækker et areal på 230.000 km², hvilket er mere end fem gange Danmarks areal.

I den våde periode fra november til april går floderne over deres bredder, og den store slette bliver nærmest fuldstændigt oversvømmet og danner verdens største vådområde. I denne periode stiger temperaturen, og luftfugtigheden er høj. Floraen blomstrer, og alt i Pantanal bliver grønt.

Den tørre periode strækker sig fra maj til november, og i den periode falder vandstanden, græsset spirer frem, og dyrene begynder at yngle. Fugle fra hele Sydamerika samles i disse måneder i Pantanal for at bruge området som vinteropholdssted. Dette er det mest behagelige tidspunkt at opleve Pantanal på.

Da Pantanal ikke er en tropisk regnskov, overraskes mange af den mangfoldighed af plante- og dyreliv, der kan opleves her. Områdets dyreliv er i vid udstrækning den samme som den, der findes i Amazonas. Forskellen er bare, at man i Pantanals åbne landskab har meget bedre mulighed for at få øje på dyrene end i den tætte jungle.

Her findes alligatorer, hjorte, flodsvin, tapirer, pumaer, jaguarer, anakondaer og myreslugere for blot at nævne nogle få. Himlen over Pantanal er hjemsted for mere end 600 fuglearter, mens floder, søer og åer rummer flere end 260 forskellige typer fisk.

Forlæng eventuelt rejsen med et par dage i nærliggende Bom Jardim, hvor du kan bade i et junglevandfald, se arapapegøjer gå på vingerne i det tidlige morgengry og snorkle blandt fisk og vandplanter i krystalklart vand.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Rejseforslag

Hos MarcoPolo får du:

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige rejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine ønsker og dit budget

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Snak Pantanal med os - tættere på dit eventyr

Karin Rasmussen deler hellere end gerne ud af sin store viden om Pantanal. Så tag en snak med Karin Rasmussen om de mange muligheder og få et tilbud på din unikke rejse til Pantanal.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel