Oplev Pantanal med MarcoPolo

Pantanal er ikke nær så kendt som Amazonas, men området regnes som et af de bedste steder i Sydamerika at opleve kontinentets vilde dyr. Pantanal er en enorm slette, der dækker et areal på 230.000 km², hvilket er mere end fem gange Danmarks areal.

I den våde periode fra november til april går floderne over deres bredder, og den store slette bliver nærmest fuldstændigt oversvømmet og danner verdens største vådområde. I denne periode stiger temperaturen, og luftfugtigheden er høj. Floraen blomstrer, og alt i Pantanal bliver grønt.

Den tørre periode strækker sig fra maj til november, og i den periode falder vandstanden, græsset spirer frem, og dyrene begynder at yngle. Fugle fra hele Sydamerika samles i disse måneder i Pantanal for at bruge området som vinteropholdssted. Dette er det mest behagelige tidspunkt at opleve Pantanal på.

Da Pantanal ikke er en tropisk regnskov, overraskes mange af den mangfoldighed af plante- og dyreliv, der kan opleves her. Områdets dyreliv er i vid udstrækning den samme som den, der findes i Amazonas. Forskellen er bare, at man i Pantanals åbne landskab har meget bedre mulighed for at få øje på dyrene end i den tætte jungle.

Her findes alligatorer, hjorte, flodsvin, tapirer, pumaer, jaguarer, anakondaer og myreslugere for blot at nævne nogle få. Himlen over Pantanal er hjemsted for mere end 600 fuglearter, mens floder, søer og åer rummer flere end 260 forskellige typer fisk.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat

Rejseforslag

Hos MarcoPolo får du:

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige luksusrejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine unikke ønsker

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Snak Pantanal med os - tættere på dit eventyr

Sandra Brooker deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Oplevelser i Pantanal

Brug for rådgivning?

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel