Oplev Foz do Iguaçu med MarcoPolo

Foz do Iguaçu er et af verdens største vandfald, og måske det smukkeste af dem alle. Over en mere end to km lang klippekant styrter 5.000 kubikmeter vand i sekundet 70 m ned i dybet, hvor vandet rammer floden med en sådan kraft, at jorden ryster under jeres fødder. Faktisk består Foz do Iguaçu af omkring 275 mindre vandfald, der tilsammen skaber en fortryllende verden af vand midt i regnskoven, hvor Argentina, Brasilien og Paraguay mødes. Faldene kan ses fra både den argentinske og den brasilianske side eller endnu bedre; fra begge sider. Du kommer tættest på vandmasserne på den argentinske side, men det bedste overblik over vandfaldene får du tidligt om morgenen fra den brasilianske side. Det er fantastisk at opleve de brasilianske fald badet i gyldent morgenlys og høre den tordnende lyd af vandmasserne, der falder ned i dybet.

Området omkring vandfaldene byder på rig, tropisk natur, og det er ikke ualmindeligt at se dyr og eksotiske fugle nær vandfaldene. Fugleinteresserede kan også besøge den store fuglepark Parque das Aves, der er hjem for over 900 fugle fra 150 forskellige arter, hvoraf mange anses for at være truede. Fugle bevæger sig frit omkring i den store subtropiske skov, men der er rig mulighed for at komme tæt på både skræppende papegøjer, farvestrålende tukaner, langbenede flamingoer og andre mærkværdige fugle.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Hos MarcoPolo får du:

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige rejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine ønsker og dit budget

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Snak Foz do Iguaçu med os - tættere på dit eventyr

Sandra Brooker deler hellere end gerne ud af sin store viden om Foz do Iguaçu. Så tag en snak med Sandra Brooker om de mange muligheder og få et tilbud på din unikke rejse til Foz do Iguaçu.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel