Oplev Búzios med MarcoPolo

Året rundt er området omkring Rio velsignet med masser af solskin, hvilket gør badebyen Búzios, cirka 180 km nordøst for Rio, til et populært mål for både strandglade lokale og rejsende på udkig efter badeferie i skønne, rolige omgivelser. Byen ligger på en smuk halvø, som strækker sig syv km ud i Atlanterhavet, og er domineret af skønne bugter, små laguner og smukke hvide strande.

Det charmerende lille fiskerleje blev opdaget af Brigitte Bardot i 1960’erne, men den verdensberømte filmstjerne formåede i mange år at hemmeligholde sin viden om dette lille, tropiske paradis. Først i begyndelsen af 1980´erne begyndte rygterne om egnens smukke landskab og de mange lækre strande at tiltrække flere folk til området. I dag er fiskerlejet samlingssted for Sydamerikas jetset. Fiskernes gamle huse ligger side om side med kunstgallerier, flotte restauranter og arkitekttegnede villaer. Det er ikke for ingenting, at Búzios er kendt som Brasiliens St. Tropez.

Dagene bruges typisk på de skønne strande. Men der kan også arrangeres sejlture langs med halvøens kyst, hvorfra du kan bade og nyde udsigten til de smukke landskaber. Meget populært er det også at leje en strandbuggy – en lille åben bil – så du på egen hånd kan finde netop din favoritstrand. Ønsker du blot at læne dig tilbage og nyde udsigten, er ‘The Trolley Trip’ en god mulighed. Fra ladet af en ombygget, åben lastbil kan du nyde det flotte vue og tage masser af billeder langs de strande, som besøges undervejs.

Aftenerne bruges inde i byen, hvor folk spadserer op og ned ad Rua das Pederas. Enten for at shoppe eller for at finde et godt spisested. I hjertet af den gamle by i de brostensbelagte gader ligger en række af kunstgallerier, butikker og hyggelige caféer. Hele gader emmer af livlighed med levende brasiliansk musik og folk, der spadserer rundt og nyder aftenen. De kulinariske oplevelser står næsten i kø i Búzios. Adskillige af områdets mange restauranter er af international klasse og blandt de bedste i Brasilien. Når sulten er stillet, er brasilianerne klar til at danse og hygge sig til langt ud på natten.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Rejseforslag

Hos MarcoPolo får du:

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige rejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine ønsker og dit budget

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Udvalgte hoteller i Búzios

Hoteller skal ikke blot være et sted at bo. De skal være en oplevelse i sig selv. Her kan du se et udvalg af vores foretrukne hoteller i Buzios. Men vi har mange flere.

Snak Búzios med os - tættere på dit eventyr

Pernille Heivert deler hellere end gerne ud af sin store viden om Búzios. Så tag en snak med Pernille Heivert om de mange muligheder og få et tilbud på din unikke rejse til Búzios.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel