Oplev Búzios med MarcoPolo

Året rundt er regionen lige nord for Rio velsignet med solskin, hvilket gør Búzios, cirka 180 km nordøst for Rio, til et meget attraktivt sted at være.

Byen ligger på en smuk halvø, som strækker sig syv km ud i Atlanterhavet. Landskaberne er domineret af skønne bugter, små laguner og smukke hvide strande.

Det charmerende lille fiskerleje blev opdaget af Brigitte Bardot i 1960’erne, men den verdensberømte filmstjerne formåede i mange år at hemmeligholde sin viden om dette lille, tropiske paradis. Først i begyndelsen af 1980´erne begyndte rygterne om egnens smukke landskab og de mange lækre strande at tiltrække flere folk til området.

I dag er fiskerlejet samlingssted for Sydamerikas jetset. Fiskernes gamle huse ligger side om side med kunstgallerier, flotte restauranter og arkitekttegnede villaer. Det er ikke for ingenting, at Búzios er kendt som Brasiliens St. Tropez.

Gå ad Rua das Pederas om aftenen, og nyd den gode stemning. Der findes adskillige glimrende restauranter i byen, der tilbyder alt fra sushi til lækre lokale retter. I Búzios kan I tilbringe dagen på en af de mange strande. Der kan også arrangeres sejlture langs halvøens kyst, hvorfra I kan bade og nyde landskaberne. Desuden er det meget populært at leje en strandbuggy, så I på egen hånd kan finde netop jeres favoritstrand.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Rejseforslag

Hos MarcoPolo får du:

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige rejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine ønsker og dit budget

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Oplevelser i Búzios

Snak Búzios med os - tættere på dit eventyr

Pernille Heivert deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der Få et tilbud på din unikke rejse

og få et tilbud på din unikke rejse 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel