Oplev Amazonas og Manaus med MarcoPolo

Der noget magisk over Amazon-junglen, når brøleabernes kald gjalder gennem skoven i det tidlige morgengry, og tukaner går på vingerne for at søge efter føde. Papegøjer kigger skrattende til fra trækronerne, og måske søger en tapir forsigtigt ned mod floden for at drikke. Gennem det enorme vildnis snor Amazonfloden sig som en doven, brun slange. Men denne mægtige flod er blot hovedpulsåren. Fra Amazonfloden fører et netværk af mindre floder dybt ind i skovens fjerneste kroge, hvor stammefolk stadig lever et traditionelt liv, og nye plante- og dyrearter stadig fra tid til anden dukker op fra skovens dyb.

Indgangen til den verdensberømte regnskov; Amazonas, er millionbyen Manaus, der ligger midt i hjertet af det ufremkommelige vildnis netop dér, hvor de to kolossale floder Rio Negro og Rio Solimões stille flyder sammen i Vandenes Møde. Manaus er hovedstaden i staten Amazonas og ligger kun tre grader syd for ækvator. Byen er en af verdens mest isolerede storbyer. I alle retninger rundt om Manaus strækker junglen sig som et uendeligt grønt tæppe af uberørt regnskov.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Hos MarcoPolo får du:

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige rejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine ønsker og dit budget

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Snak Amazonas og Manaus med os - tættere på dit eventyr

Yvonne Larsen deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der Få et tilbud på din unikke rejse

og få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel