Oplev byen Salta med MarcoPolo

Salta er kronjuvelen blandt byerne i Argentinas tørre nord. Byen har et rigt kulturliv, mange gode restauranter samt adskillige museer og gallerier. Her har man bevaret en stor del af den by, som spanierne grundlagde i 1582. Salta blev grundlagt ved den gamle vej, som inkaerne byggede under deres erobringer mod syd.

I hjertet af byen findes brolagte pladser omkranset af prægtige palæer, katedraler og gamle handelshuse. I de smalle sidegader ligger de hvidkalkede huse med røde tegltage og svungne smedejernsgitre for vinduerne. Blomster pryder vindueskarmene, og fra trappestenene følger sortklædte bedstemødre livet på gaden. Her vil I virkelig fornemme den spanske arv.

Seværdigheder på stribe
Selvom Salta i dag er spredt ud over et stort område, er de vigtigste seværdigheder samlet inden for kort afstand fra den centrale plads. Oplev katedralen, det gamle rådhus, San Francisco-kirken med det imponerende klokketårn, samt San Bernardo-højen, der hæver sig omkring 200 m over byen. Herfra er der en pragtfuld udsigt ned over byen og Larma-dalen.

Byen fungerer desuden som udgangspunkt for den imponerende togbane Tren a las Nubes, hvilket betyder Toget til Skyerne. Turen begynder i 1.187 meters højde i Salta og ender ved La Polvarilla-viadukten godt 271 km væk i 4.220 meters højde. Jernbanen er et ingeniørmæssigt mesterstykke med ikke færre end 21 broer, 21 tunneler, 13 viadukter, to zig-zag-passager, hvor toget må bakke ind på et sidespor for at komme videre op, samt to spiraler, hvor toget passerer ind under sig selv. Så vil du opleve en by med masser af spændende historie, så er Salta uden tvivl et besøg værd.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Rejseforslag

Hos MarcoPolo får du:

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige rejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine ønsker og dit budget

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Snak Salta med os - tættere på dit eventyr

Yvonne Larsen deler hellere end gerne ud af sin store viden om Salta. Så tag en snak med Yvonne Larsen om de mange muligheder og få et tilbud på din unikke rejse til Salta.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel