Yacutinga Lodge – et alternativ til Amazonas

Yacutinga Lodge ligger i grænselandet mellem Argentina og Brasilien. Det er et privat reservat og udgør en del af et næsten 270.000 hektar stort, beskyttet regnskovsområde – et smørhul af subtrobisk magi og et godt alternativ til Amazonas!

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

I nærheden af Foz do Iguaçu i grænselandet mellem Argentina og Brasilien, hvor store floder snor sig gennem den frodige grønne jungle, kan I møde et sandt orgie af fugle, dyr og reptiler. I dette smørhul af subtrobisk magi ligger Yacutinga Lodge i et privat reservat og udgør en del af et næsten 270.000 hektar stort, beskyttet regnskovsområde. Når I ankommer til Foz do Iguaçu står MarcoPolos lokale guide klar til at køre jer til Yacutinga Lodge, hvor I skal bo de næste tre nætter. Resten af dagen er til fri til eventyr på egen hånd.

Foz do Iguazu fra luften

Under opførelsen af Yacutinga Lodge har ejerne på alle måder forsøgt at integrere lodgen i den omkringliggende natur. Bygget af naturens egne materialer – indsamlet i junglen – er det i allerhøjeste grad lykkedes at skabe en lodge, der falder harmonisk i med omgivelserne. Fra hovedbygningen med reception og restaurant er der en smuk udsigt ud over hele området. Herfra kan I fortsætte ned i haven, hvor en hyggelig lille bar og swimmingpool falder smukt ind i de grønne omgivelser. Rundt om hovedbygningen ligger individuelle rustikke bungalows, der hver rummer fire værelser med eget badeværelse og egen veranda. Her kan I nyde udsigten til den levende, grønne jungle og måske få selskab af kolibrier, der sværmer mellem logdens mange blomster. Fra lodgen kan I deltage på ture med guide, der har et indgående kendskab til områdets flora og fauna, eller I kan selv gå på opdagelse i junglen. Fra “cat-trail” hængebroen i trætoppene ser I regnskoven fra en helt ny vinkel.

Efter morgenmad og check-ud går turen tilbage til lufthavnen eller busstation i Foz do Iguaçu .

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Argentina

Vi kender de skønneste steder i Argentina og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Privat transport fra lufthavnen i Foz do Iguaçu (alternativt fra lufthavn) til Yacutinga Lodge t/r
  • Yacutinga Lodge i 3 nætter inkl.alle måltider
Ikke inkluderet i prisen
  • Fly eller anden transport til og fra Foz do Iguaçu
  • Dagsudflugter
  • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
  • Sygeafbestillingsforsikring
  • Rejseforsikring

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Inspiration

Du kan få mere inspiration til dine rejser i disse artikler.
Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel