Velkommen til Buenos Aires

Velkommen til Buenos Aires! Tango, fodbold og gauchoer er ord der alle knytter sig til Argentinas kosmopolitiske hovedstad. Det er Sydamerikas mest europæiske by med parisisk stemning og dog med den særlige argentinske sjæl under de europæiske træk.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Ved ankomsten til Buenos Aires bliver I hentet i lufthavnen og kørt til jeres hotel for de næste tre nætter. Herefter er resten af dagen fri til på egen hånd at nyde alt hvad denne fascinerende, smukke og lidenskabelige storby har at tilbyde. Buenos Aires er Argentinas finansielle og kulturelle centrum og huser ca. en tredjedel af landets befolkning. Byen er også Sydamerikas mest europæiske – og det kan ses. Nogle steder er stemningen næsten helt parisisk. Men ligegyldigt hvor I befinder jer, vil I mærke den særlige argentinske stemning under de europæiske træk. Med udgangspunkt i nøgleord som tango, Evita & Juan Perón og Maradona har I mange oplevelser i vente i Buenos Aires.

Efter morgenmaden bliver I hentet på hotellet af en lokal engelsktalende guide, der vil introducere jer til Buenos Aires’ mange forskellige sider. Blandt de absolutte højdepunkter er Teatro Colón, der af mange regnes for at være et af verdens fem vigtigste operahuse. På Plaza de Mayo har mange af de største begivenheder i Argentinas historie udspillet sig. På pladsen ligger La Casa Rosada (Det Lyserøde Hus), hvor præsidenten har sit virke. Husets balkon er kendt som “Evitas balkon”, for det var her, den berømte præsidentfrue hilste på den jublende befolkning. Et af de særlige træk ved Buenos Aires er byens vidt forskellige bydele, der alle har hver sin charme. I området omkring Plaza de Mayo er byen præget af prægtige officielle bygninger. I San Telmo, der er byens ældste del, ligger tangobarerne derimod tæt. Det er her, man skal komme for at opleve den lidenskabelige dans i sit rette element. I bydelen La Boca vil I opleve en anden form for lidenskab – der om muligt er endnu dybere. For det er her, fodboldklubben La Boca (Diego Maradonas gamle hjemmebane) ligger, og klubbens kampe og stjerner er det vigtigste samtaleemne i kvarterets gader. La Boca er egentlig et gammelt arbejderkvarter. Her byggede spanske og italienske immigranter huse i flere etager af bølgeblik og malede dem i strålende farver. Husene er stadig beboede, og tangomusikken strømmer ud af alle sprækker. Efter denne introduktion til byen, er eftermiddagen fri til sightseeing på egen hånd. Men sørg for at være friske til om aftenen, hvor der venter en ganske særlig oplevelse, når I besøger et af byens berømte tango-shows. Her vil I opleve tonerne af tangoens inciterende rytmer, markante trin og sangens sødmefyldte lyrik udført af de dygtigste dansere og sangere. Med andre ord vil I her opleve den passionerede og kraftfulde dans i fuldt flor. Aftenen starter med en god middag inden showet begynder. Aftenen slutter ved midnat, hvorefter I bliver kørt retur til hotellet.

Argentina - Buenos Aires - Casa Rosada

Dagen er til fri disposition i Buenos Aires. Vi anbefaler, at I går en tur ad byens to hovedstrøg, Calle Florida og Lavalle. Når I har fået nok af at shoppe og se på gadelivet, er det værd at besøge promenaden Constanera Norte, der følger floden Rio de la Plata. På en klar dag kan man se Uruguays kyst herfra. I kan også besøge byens museer og kirker. Eller Recoleta-kirkegården, hvor Argentinas berømte præsidentpar Eva (Evita) og Juan Domingo Perón ligger begravet. Interessant er det tillige at tage på rundvisning i Teatro Colón, hvor man kreerer egne kulisser og kostumer. På denne måde oplever man sider af teateret, man ikke ser, hvis man overværer en forestilling fra en af teaterets forgyldte balkoner. Med andre ord er mulighederne i Buenos Aires uendelige.

Argentina - Buenos Aires fra søsiden

Efter morgenmaden er det tid til afrejse. I køres til lufthavnen for jeres næste destination.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Buenos Aires

Vi kender de skønneste steder i Buenos Aires og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Transfer fra og til lufthavnen
  • Hotel i Buenos Aires i 3 nætter inkl. morgenmad
  • Halvdagsudflugt i Buenos Aires inkl. guide
  • Tangoshow inkl. middag
Ikke inkluderet i prisen
  • Fly eller anden transport til og fra Buenos Aires
  • Måltider ud over de nævnte
  • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
  • Sygeafbestillingsforsikring
  • Rejseforsikring

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel