Togtur til skyerne

På den 14 timer lange togtur til skyerne passerer toget gennem imponerende landskaber med fantastiske farvekontraster. Indianere med mørke og vejrbidte ansigter kommer op til toget og faldbyder deres kunsthåndværker. Turens højdepunkt er La Polvarilla-viadukten, der med 224 meters længde og 63 meters højde får jer til at føle at I svæver i luften.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Salta fungerer som udgangspunkt for den imponerende togbane “Tren a las Nubes” (toget til skyerne).
Turen begynder i 1187 meters højde i Salta og ender ved La Polvarilla-viadukten godt 214 km væk i 4220 meters højde. Jernbanen er et ingeniørmæssigt mesterstykke med ikke færre end 29 broer, 21 tunneler, 3 viadukter, to zig-zag-passager, hvor toget må bakke ind på et sidespor for at komme videre op, samt to spiraler, hvor toget passerer ind under sig selv.
På den 14 timer lange togtur passerer toget gennem imponerende landskaber med fantastiske farvekontraster. Indianere med mørke og vejrbidte ansigter kommer op til toget og faldbyder deres kunsthåndværker. Turens højdepunkt er La Polvarilla viadukten, der med 224 meters længde og 63 meters højde får jer til at føle at I svæver i luften.
Kører onsdag og lørdag fra 1.april til 30. november.

Afrejse: Onsdag og lørdag

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Salta

Vi kender de skønneste steder i Salta og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel