Sejltur på Beaglekanalen

Stå til søs fra verdens sydligste by, Ushuaia, og oplev storslåede landskaber og det rige dyreliv, der holder til i disse afsidesliggende farvande.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Ombord på skibet lægger I hurtigt Ushuaia og civilisationen bag jer og begiver jer ud i en af de mest øde og storslåede regioner i verden. Snart er I omgivet af småøer og klippeskær, hvor blandt andet søløver boltrer sig adræt i vandoverfladen. I besøger også Bird Island, der er kendt for sine skarver og andre havfugle samt det smukke fyrtårn Les Eclaireurs, der står vagt på en gold klippe omgivet af hav og lave bjerge. Fyrtårnet blev bygget i 1920 for at hjælpe skibe igennem denne farlige labyrint af klippeskær, der havde drillet sømænd i århundreder. Turen tilbage mod Ushuaia byder på flere smukke landskaber og blandt andet udsigt mod gletsjeren på Mount Martial, inden byen atter dukker op forude.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Ushuaia

Vi kender de skønneste steder i Ushuaia og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel