San Carlos de Bariloche – det smukke sødistrikt

Sneklædte bjerge, alpin atmosfære og arkitektur af sten og træ – ikke sært at San Carlos de Bariloche også kaldes den sydlige halvkugles Schweiz. Byen ligger i det smukke sødistrikt med store dybblå søer, vældige og urgamle skove, brusende smeltevandsfloder og spektakulære vandfald.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

San Carlos de Bariloche ligger i Sødistriktet, der af mange regnes som en af de smukkeste regioner i Argentina. Sødistriktet består af en række nationalparker, der tilbyder ideelle rammer til alt fra fiskeri og vandreture til skiløb om vinteren. Her findes store dybblå søer omgivet af sneklædte bjerge, vældige og urgamle skove, brusende smeltevandsfloder og spektakulære vandfald. Byen ligger ideelt ned til søen Nahuel Huapi, som de omkringliggende skove og sneklædte bjerge spejler sig i. Bariloche er en hyggelig by, der med sin atmosfære, arkitektur og bjergrige omgivelser minder om byer i de schweiziske og østrigske alper. I perioden fra juni til oktober er Bariloche et yndet skisportssted blandt argentinere. Ved ankomsten til Bariloche bliver I hentet i lufthavnen og kørt til jeres hotel for de næste tre nætter. Resten af dagen er til fri disposition. I kunne besøge Museo de la Patagonia, der fortæller historien om området, eller tage en tur til Isla Victoria, hvis skove siges at have inspireret Walt Disneys rådgivere, da de skulle tegne baggrunden til filmen Bambi. Bariloche er desuden kendt i hele Argentina for sin chokolade, der udbydes i stor stil i byens butikker.

Argentina- Lake District - Bariloche

I dag venter en smuk halvdagsudflugt rundt i sødistriktet. Fra Bariloche kører I langs Nahuel Huapi-søen, forbi Playa Bonita og ankommer til foden af bjerget Monte Campanario. Hvis I har lyst, kan I tage liften til toppen i 1.050 meters højde. Fra toppen belønnes man med en forrygende udsigt over de omkringliggende landskaber. Søerne Moreno og Nahuel Huapi, lagunen El Trébol, San Pedro, Llao-Llao-halvøen og øen Victoria er alle tydelige, og bag det hele hæver de sneklædte Andesbjerge sig som en mur mod horisonten. Fra Monte Campanario fortsættes til Puerto Pañuelo, der ligger med en billedskøn placering mellem søerne og bjergene. I kører over broen Angostura og passerer vandløb og floder, der forbinder søerne Moreno og Nahuel Huapi. Der gøres holdt ved Moreno-søen, inden I fortsætter turen langs lagunen El Trébol mod San Carlos de Bariloche. Tilbage i byen er resten af dagen til fri disposition.

Denne dag er fyldt med flere oplevelser i Sødistriktet. Tidligt om morgenen er der afgang fra hotellet mod Puerto Pañuelo, hvor en moderne og komfortabel katamaran venter på at tage jer med på en smuk sejltur over Nahuel Huapi-søen til Puerto Blest. Undervejs passeres øen Centinella Island, hvor Francisco P. Moreno ligger begravet. Moreno var en argentinsk opdagelsesrejsende, der i slutningen af det 19. århundrede var med til at udforske store dele af det sydlige Argentina. I 1876 ledede han en ekspedition til netop Sødistriktet, der kom til at stå hans hjerte så nært, at han i 1903 omformede en stor portion af sin egen privatejede jord til Nahuel Huapi-nationalparken. Perito Moreno-gletsjeren ved El Calafate samt byen Perito Moreno i Santa Cruz-provinsen bærer i dag hans navn. De særlige vejrforhold på disse kanter skaber grobund for en bred vifte af vegetation. Fra golde sneklædte bjergtinder til tætte tempererede regnskove ved Puerto Blest. Ved ankomst til Puerto Blest er der mulighed for at nyde det særprægede øko-system, inden turen fortsætter ud på søen. Sidst på dagen er I tilbage i Bariloche.

Med båd over Andesbjergene til Chile

Efter morgenmaden er det tid til at checke ud af hotellet. I køres til lufthavnen fra jeres næste destination, eller til Puerto Pañuelo for at påbegynde sejlturen over Andesbjergene til Chile.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til San Carlos de Bariloche

Vi kender de skønneste steder i San Carlos de Bariloche og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Transfer fra og til lufthavnen eller havnen i Puerto Pañuelo
  • Hotel i San Carlos de Bariloche i 3 nætter inkl. morgenmad
  • Halvdagsudflugt i sødistriktet inkl. guide
  • Heldagsudflugt til Puerto Blest inkl. guide
Ikke inkluderet i prisen
  • Fly eller anden transport til og fra San Carlos de Bariloche
  • Måltider ud over de nævnte
  • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
  • Sygeafbestillingsforsikring
  • Rejseforsikring

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se lignende rejser

Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel