Punta Tombo og Gaiman

Denne heldagsudflugt går først ca. 120 km syd for Trelew til Punta Tombo. Her finder I verdens største koloni på ca. 3 millioner Magellan-pingviner, som kommer mellem september og marts for at føde.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Denne heldagsudflugt går først ca 120 km syd for Trelew til Punta Tombo. Her finder I verdens største koloni på ca 3 millioner Magellan-pingviner, som kommer mellem september og marts for at føde. Fra stierne gennem reservatet kan I betragte de sælsomme dyr som lever her sammen med flere arter havfugle som havmåger og skarver. Fra Punta Tombo fortsætter turen tilbage mod Trelew til byen Gaiman, som ligger ved bredden af Chubut-floden i den frodige dal af samme navn. Denne charmerende by har bevaret sit walisiske udseende med huse og kirker i walisisk stil fra 19-hundredetallet. Der vil være tid til at se jer omkring i byen og måske nyde en kop the og en kage, en typisk delikatesse for byen og “moderlandet”. Herefter returneres til jeres hotel i Trelew eller Puerto Madryn.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Argentina

Vi kender de skønneste steder i Argentina og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Inspiration

Du kan få mere inspiration til dine rejser i disse artikler.
Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel