Pingvin-safari fra Ushuaia

Havet ud for verdens sydligste by, Ushuaia, sprudler af liv. Pingviner lægger æg på klippeskærene, havfugle søger føde i vandoverfladen, og søløver leger i bølgerne. Men landskaberne er også en stor oplevelse i sig selv, og klipperne her er fulde af historier om modige sømænd og nødstedte skibe.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Fra Ushuaia står skibet til søs og glider støt og roligt ud mellem skærgårdens småøer. Fra dækket har I en fin udsigt tilbage mod kysten og byen, hvor blandt andet det gamle fængsel og End of the World-museet kan skimtes. Kursen sættes mod en koloni af søløver, der holder til på en lille ø. Det er ikke muligt at komme i land på øen. Men fra skibet kan I tydeligt se de adrætte søløver boltre sig i bølgerne. Fra søløverne fortsætter I til Bird Island, hvor to forskellige skarvarter holder til. Ofte ses skarverne enten på himlen eller stående på klipperne, hvor de tørrer sig med udstrakte vinger.

Stille og roligt bevæger skibet sig dybere ind i skærgården, mens guiden fortæller om de mange skibe, der gennem tiden er gået på grund i dette lumske farvand. I 1920 opførte man det smukt beliggende fyrtårn Les Eclaireurs, som I også sejler forbi. I dag har man desuden alverdens teknologiske hjælpemidler, der gør det let at navigerer ind og ud mellem klippeskærene. Så inden længe når I til endnu et af dagens højdepunkter; Martillo Island, hvor en koloni af magellanpingviner yngler. Pingvinerne er nysgerrige af natur, så der er rig mulighed for at opleve og fotografere de bedårende fugle fra ganske nært hold, inden turen går tilbage mod Ushuaia.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Sydamerika

Vi kender de skønneste steder i Sydamerika og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Halvdags sejltur af cirka 6 timers varighed jf. program

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se lignende rejser

Inspiration

Du kan få mere inspiration til dine rejser i disse artikler.
Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel