Mendoza – en moderne oase

Ved grænsen til Chile mellem Andesbjergene og den store østlige ørken ligger oasebyen Mendoza, kendt som vinens og solens land, og er landets vigtigste vinområde. En moderne og hyggelig by med brede boulevarder og skyggefulde alléer.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Ved ankomsten bliver I hentet i lufthavnen og kørt til jeres hotel for de næste tre nætter.

Mendoza ligger mellem Andesbjergene og den store østlige ørken. Byens rødder går tilbage til 1561, og hermed er den en af Argentinas ældste byer. Det første, man lægger mærke til, er træerne: Store morbærfigentræer, der flankerer de brede boulevarder og giver en befriende svalende skygge fra den varme sol. Mendoza har en forkærlighed for springvand, vandingskanaler, træer og grønne områder, og I glemmer næsten, at I befinder jer i en ørken. Om eftermiddagen tager den lokale guide jer med en tur rundt i byen. Turen går til den gamle del af byen, hvor der vil være tid til at besøge ruinerne af den gamle by. Turen fortsætter med et besøg ved akvariet, inden I når det livlige centrum af byen med de store parker og regeringsbygninger. Til slut besøger I San Martin-parken, et 420 ha stort område med en sø og en fin udsigt over byen. Parken virker som en oase midt i dette ørkenagtige landskab. Vindene kommer næsten altid fra Andesbjergene mod øst, og på deres vej gennem parken bliver vindene renset for støv og kommer ind i byen tilsat en behagelig fugtighed. Dette får byens klima til at være noget nær det perfekte. Herefter går turen tilbage til hotellet.

Mendoza er Argentinas vigtigste vindistrikt og står for 70% af alt vinproduktion i Argentina. I området ligger den ene vingård efter den anden og nyder godt af den sandede jords mineraler. Kølende vinde blæser fra bjergene ned over vinstokkene, som får rigelig sol og varme året rundt. Dette skaber ideelle vækstbetingelser for en lang række druesorter. Både rødvine, hvidvine, rosévine samt dessertvine produceres her, og det er netop vinene fra Mendoza, der for alvor har været med til at placere Argentina på vinens verdenskort. Ikke mindst de berømte vine på Malbec-druen har fundet optimale betingelser her. Naturligvis kan man ikke besøge Mendoza uden at prøvesmage den lokale produktion, så halvdelen af dagen er sat af til vingårdsbesøg. De fleste vingårde er familieejede og er gået i arv i generationer. Her får I en god introduktion til områdets vine samt ikke mindst muligheden for at møde en række af Mendozas mange entusiastiske vinmagere. Mellem vinmarkerne fuldender oliven, figen- og ferskenlunde de glansbilledsmukke landskaber, der på smukkeste vis indrammes af Andesbjergenes sneklædte tinder i baggrunden. Tilbage i hovedbyen er resten af dagen til fri disposition.

Argentina- Mendoza - Vin

Denne heldagstur går fra Mendoza mod vest ad den internationale vej mod Chile. Vejen følger Mendozafloden gennem fantastisk landskab som efter at have passeret vindistriktet bliver mere bart. I den lille by i Potrerillosdalen er det muligt at shoppe lidt lokalt brugskunst inden turen fortsætter mod Uspallatadalen. På turen opad mod Andesbjergene passerer I Los Penitentes, som er en af provinsens skisportssteder beliggende i de smukkeste omgivelser. Det er her muligt at tage liften op ad bjerget hvor I belønnes med en panoramisk udsigt over området. Næste stop i 2.720 meters højde er Puente del Inca, som er et af verdens naturlige vidundere, en naturlig bro formet af klippen over Cuevasfloden, som de indianske karavaner brugte, når de krydsede passet på deres vej mod Chile. Dette er samtidig hovedindfaldsvejen til Aconcagua, som med sine 6.962 meter er Sydamerikas højeste bjerg. Bjerget er et yndet udflugtsmål for bjergbestigere, der udfordrer sig selv i kampen om at nå toppen. Hvis vejret og vejforholdene tillader det fortsættes op til 4.200 meters højde til statuen af Cristo Redentor (Kristus forløseren), som markerer tunnelen, der fører ind til Chile og er et symbol på venskabet mellem Argentina og Chile. Herfra går turen atter tilbage til Mendoza

Det er tid til afrejse fra Mendoza. Efter morgenmaden afhentes I på hotellet og køres til lufthavnen for jeres næste destination.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Mendoza

Vi kender de skønneste steder i Mendoza og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Transfer fra og til lufthavnen
  • Hotel i Mendoza i 3 nætter inkl. morgenmad
  • Halvdagsudflugt i Mendoza inkl. guide
  • Halvdagsudflugt til vindistriktet inkl. guide
  • Heldagsudflugt til Andesbjergene inkl. guide
Ikke inkluderet i prisen
  • Fly eller anden transport til og fra Mendoza
  • Måltider ud over de nævnte
  • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
  • Sygeafbestillingsforsikring
  • Rejseforsikring

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel