4 dages krydstogt fra Argentina til Chile

Tag på krydstogt fra Argentina til Chile. Forbered jer på de smukkeste naturscenerier på denne 4 dages tur fra Ushuaia i Argentina til Punta Arenas i Chile. I sejler gennem Magellan-strædet og Beagle-kanalen og kommer på flere udflugter, bl.a. opleves den store koloni med magellanpingviner.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Efter indtjekning på M/V Stella Australis i Ushuaia vil der være reception, hvor kaptajnen og besætningen byder velkommen ombord. Herefter er der afgang mod Kap Horn.

Argentina - Ushuaia

Der sejles gennem Murray-kanalen og Nasau Bay mod Kap Horn-nationalparken hvor, hvis vejret tillader det, I skal i land. Om eftermiddagen går I fra borde ved historiske Wulaia Bay. Dette område er kendt for sin hypnotiserende skønhed af vegetation og geografi og I kommer på en gåtur gennem Magellan-skoven blandt bregner og andet endemisk vegetation for at nå et smukt panoramaudsigtspunkt.

I sejler gennem Brecknock, Ocasión, Cockburn og Magadela-kanalerne for at komme til De Agostini Sound i hjertet af Darwin-bjergkæden. Her ser I gletsjere glide ned af bjergsiden hele vejen til havet. Om eftermiddagen skal I ombord i en zodiacbåd og sejler til Águila-gletsjeren, hvor der er en nem gåtur til basen. Her kan I virkelig opleve skønheden ved Patagoniens kolde regnskov og se, hvordan naturens kræfter har formet landskabet.

Tidligt om morgenen, hvis vejret tillader det, skal I besøge magellanpingvinerne på Magdalena Island, midt i Magellan-strædet. I kommer tæt på dem på gåturen til fyrtårnet. Ved afrejse i september og april kommer man i stedet på en zodiactur til Marta Island og ser søløver.
Ved frokosttid ankommer skibet til Punta Arenas.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Ushuaia

Vi kender de skønneste steder i Ushuaia og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Alle måltider
  • Alle drikkevarer
  • Udflugter
  • Alle aktiviteter ombord på M/V Stella Australis
Ikke inkluderet i prisen
  • Lokale udgifter som havneafgifter og nationalparkgebyr (ca. USD 30 pr person)
  • Drikkepenge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel