Iguazu bådsafari

Tag med på Iguazu Bådsafari. Snyd ikke jer selv for denne herlige og autentiske oplevelse. I Iguazu Nationalpark holder den store truck klar til at tage jer på opdagelse gennem den tætte jungle.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Snyd ikke jer selv for denne herlige og autentiske oplevelse. I Iguazu Nationalpark holder den store truck klar til at tage jer på opdagelse gennem den tætte jungle. Ved ankomst til bredden af Iguazu-floden går I ombord i specialbåden, der med speederen i bund sejler jer op ad strømmen mod vandfaldene. Her venter en uforglemmelig og våd oplevelse, når I møder en væg af vand, der vælter jer i møde. Luften er mættet af vandperler fra faldet, der rejser sig 90 meter over floden lige foran jer, og I mærker kraften i den brusende strøm og bølgerne under båden. Efter denne vandvittige oplevelse går I i land ved foden af vandfaldene, hvor turen ender og I kan fortsætte ad gangbroerne til en udforskning af vandfaldene fra landsiden. Varighed 2 timer.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Foz do Iguazu - Argentina

Vi kender de skønneste steder i Foz do Iguazu - Argentina og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel