Forunderligt dyreliv ved Peninsula Valdes

Oplev et forunderligt dyreliv ved Peninsula Valdes. På den barske patagoniske kyst ligger et magisk sted med forunderlige pattedyr og havfugle. Her finder I verdens eneste koloni af de enorme søelefanter, og det er ud for denne kyst at havets kæmper, hvalerne, hvert år kommer for at føde.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Ved ankomst til Trelew bliver I mødt i lufthavnen og kørt til jeres hotel i Puerto Madryn for de næste to nætter. Herefter er dagen til fri disposition. Klimaet her er anderledes, væk er bjergene i horisonten, og rundt om i byens gader vil man høre walisisk blande sig med det spanske sprog. Området har en rig walisisk arv og i landsbyerne omkring Trelew gør man meget for at holde de walisiske rødder i hævd. Også navnet “Trelew” er af walisisk oprindelse. Tre betyder “by” på walisisk, og lew er til ære for Lewis Jones, der i det 19. århundrede var aktiv i grundlæggelsen af walisiske bosættelser i det sydlige Argentina. Trelews historie har altid været tæt knyttet til jernbanen sydpå, og med det stigende befolkningstal i det argentinske Patagonien, steg befolkningstallet også i Trelew. I dag er byen vokset betydeligt, og indbyggertallet nærmer sig de 100.000.

Nord for Trelew ligger et af Sydamerikas bedste naturområder; Reserva Faunística Península Valdés. Langs den 400 km lange kystlinje lever en rig bestand af søløver, søelefanter, pingviner samt havfugle i store mængder. Men reservatets største attraktioner er og bliver hvalerne, der kommer her fra juni og til midten af december for at yngle. Netop det rige dyreliv og den uberørte natur overbeviste UNESCO, der i 1999 optog området på sin liste over verdens naturarv. Hele dagen er afsat til at nyde dette storslåede stykke natur. I hentes på hotellet om morgenen og kører til reservatets informationscenter, der tilbyder en glimrende introduktion til områdets natur og dyreliv. Herfra går turen til Puerto Pirámides, hvor I skal på hvalsafari på havet ud for kysten. Det er en fantastisk oplevelse at se havets kæmper på helt nært hold. Efter sejlturen fortsættes til Caleta Valdés, der byder på både søelefanter og forunderlige stenformationer. I besøger også søelefanterne ved Punta Delgada, hvor guiden vil fortælle om disse fascinerende dyr, der kan vokse sig syv meter lange og 3.500 kg tunge. Deres størrelse til trods, kan de faktisk være ganske mobile i pressede situationer. En mængde andre dyr lever også i disse landskaber. Deriblandt guanacos – en slægtning til lamaen – ræve og en stor variation af fugle. Væk fra kysten venter endnu en overraskelse. Her ligger to af verdens lavest beliggende områder, Salina Grande og Salina Chica, der rummer store saltkoncentrationer. Områdets eneste by, Puerto Pirámides, var i sin tid udskibningshavn for salt udvundet i Salina Grande, der ligger ca. 40 meter under havets overflade. Península Valdés byder så rigeligt på oplevelser til en hel dag, så I er først tilbage i Puerto Madryn sidst på dagen.

Det er tid til at forlade Peninsula Valdes, så I afhentes på hotellet og køres til lufthavnen i Trelew for at flyve til jeres næste destination.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Patagonien

Vi kender de skønneste steder i Patagonien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Transfer fra og til lufthavnen i Trelew
  • Hotel i Trelew i 2 nætter inkl. morgenmad
  • Heldagsudflugt til Peninsula Valdés inkl. entré og guide.
Ikke inkluderet i prisen
  • Fly eller anden transport til og fra Trelew
  • Måltider ud over de nævnte
  • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
  • Sygeafbestillingsforsikring
  • Rejseforsikring

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel