De fantastiske Iguazú-vandfald

Midt i regnskoven, der hvor Argentina, Brasilien og Paraguay mødes, ligger de fantastiske Iguazú-vandfald – Sydamerikas største vandfald og så absolut et af de mest imponerende og smukkeste naturskabte vidundere i Sydamerika. Et must på enhver Argentina-rejse!

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Er I førstegangsrejsende i Argentina, er der én ting, I ganske enkelt ikke må snyde jer selv for – et besøg ved Foz do Iguazú. Foz do Iguazú er et af verdens største vandfald, og måske det smukkeste af dem alle. Over en mere end to kilometer bred klippekant styrter enorme vandmasser – 5.000 m3 i sekundet – 70 m ned i dybet, hvor vandet rammer floden med en sådan kraft, at jorden ryster under jeres fødder. Faktisk består Foz do Iguazú af omkring 275 mindre vandfald, der tilsammen skaber en fortryllende verden af vand midt i regnskoven, hvor Argentina, Brasilien og Paraguay mødes. Hverken ord eller fotos yder faldene retfærdighed – de kan kun opleves til fulde ved selvsyn. Ved ankomst til Porto Iguazú modtages I i lufthavnen og bliver derefter kørt til jeres hotel, hvor I skal tilbringe to nætter. På den argentinske side kommer I tættest på alle de mindre fald, der tilsammen udgør Foz do Iguazú, ved at udforske det system af gangbroer, der snor sig rundt mellem vandfaldene i flere niveauer. En af gangbroerne fører endda helt hen til kanten af den såkaldte “Djævlens Hals”. Her kan I fra en klippehylde se lige ned i dybet og de frådende vandmasser 60 m nede. Det er også fra den argentinske side, at det er muligt at sejle ind mellem vandfaldene. Ligegyldigt hvilken vej I tager, vil I overalt have en fantastisk udsigt over vandfaldene og føle, at der er vand overalt omkring jer.

I dag krydser I grænsen til Brasilien for at opleve den brasilianske side af Foz do Iguazú.
Oplevelsen herfra er en helt anden end fra den argentinske side. Det er fra Brasilien, at I får det store panorama vue, idet vandfaldene så at sige falder ned mod Brasilien. Fra stien I følger kan I nyde den ene fantastiske udsigt efter den anden til dette enestående naturfænomen. Turen ender i bunden af kløften, hvor I kigger lige lukt ind i “Djævlens Gab”, og luften er mættet af en sky af vandperler.

Brasilien - Foz do Iguazu

I dag forlader I atter Foz do Iguazú. I bliver kørt til lufthavnen for jeres næste destination.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Foz do Iguazu - Argentina

Vi kender de skønneste steder i Foz do Iguazu - Argentina og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Transfer fra og til lufthavnen
  • Hotel Saint George, 2 nætter inkl. morgenmad
  • Heldagsudflugt til den argentinske side inkl. entré og guide
  • Halvdagsudflugt til den brasilianske side inkl. entré og guide
Ikke inkluderet i prisen
  • Fly eller anden transport til og fra Iguazú
  • Måltider ud over de nævnte
  • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
  • Sygeafbestillingsforsikring
  • Rejseforsikring

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel