Dagstur til Cachi

Tag med på dagstur til Cachi. Målet for denne heldagsudflugt er den idylliske lille by Cachi, men det er i høj grad turen dertil gennem fantastiske landskaber, der gør dagens oplevelse så storslået.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Målet for denne heldagsudflugt er den idylliske lille by Cachi, men det er i høj grad turen dertil gennem fantastiske landskaber, der gør dagens oplevelse så storslået. I forlader Salta om morgenen og turen går først til Escoipe-kløften, som åbner op til de naturskønne Calchaquíesdale ca. 190 km fra Salta. Dette er absolut en af Argentinas mest betagende områder væk fra alfarvej. Her er fascinerende måneagtige landskaber, farverige bjerge og pittoreske landsbyer hvor gamle indianske traditioner holdes i hævd. Den blå himmel står i smuk kontrast til de røde sandstensklipper og den grønne vegetation. Turen fortsætter ad den smalle bjergvej, der snor sig omkring det imponerende Cuesta de Obispo og giver jer overvældende udsigter over dalstrøg og bjergtinder, der synes at fortsætte i det uendelige. Turens højeste punkt Piedra del Molino i 3.400 meters højde er opkaldt efter en gammel møllesten af ukendt oprindelse, som blev fundet ved siden af et lille kapel på stedet. Herfra kan I være heldige at se svævende kondorer og ørne, ligesom der i disse højder også lever guanacoer og vicunaer, Sydamerikas svar på lamaen. I følger Tin Tin-vejen og her vil I opleve et bemærkelsesværdigt synsbedrag idet vejen synes buet, hvilket ikke er tilfældet. Langs vejen ligger Los Cardones Nationalpark med hundredvis af gigantiske kaktusser og ligefremme kan I se Cachi-bjerget, som med sine 6.300 meter har permanent sne på toppen. For foden af bjerget ligger den indianske landsby Cachi, en malerisk og charmerende lille by med brolagte gader og huse af soltørrede mursten. Byen blev grundlagt af jesuitterne og byens kirke dateres tilbage til midten af det 18. århundrede. På det veludstyrede arkæologiske museum kan I blandt andet se mumier og fascinerende urner. Fra Cachi går turen tilbage til Salta.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Argentina

Vi kender de skønneste steder i Argentina og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Inspiration

Du kan få mere inspiration til dine rejser i disse artikler.
Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel