Cathedral Mountain

Oplev ét af Argentinas vigtigste skisportssteder, Cathedral Mountain, med alt hvad det indebærer af indkvarteringssteder, skileje og festivaler. Med stolelift eller kabelbanen op ad bjerget bliver I belønnet med den smukkeste udsigt over Nahuel Huapis blanke søer.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

På denne halvdagsudflugt besøger I Cathedral Mountain, eller Katedralbjerget, der er navngivet efter dets vældige granitspir, som minder om en gotisk katedral. Bjerget ligger uden for San Carlos de Bariloche og området er et af Argentinas vigtigste skisportssteder med alt hvad det indebærer af indkvarteringssteder, skileje og festivaler. I ankommer til foden af bjerget, hvorfra der er mulighed for at tage stoleliften eller kabelbanen op ad bjerget hvor I bliver belønnet med den smukkeste udsigt over Nahuel Huapis blanke søer. Afhængigt af årstiden kan I nyde sneen på toppen inden turen atter går tilbage til San Carlos de Bariloche.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Argentina

Vi kender de skønneste steder i Argentina og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Inspiration

Du kan få mere inspiration til dine rejser i disse artikler.
Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel