Atuel Canyon

Gå ikke glip af en dagstur hvor I blandt andet besøger Atuel Canyon, som er det ideelle sted at nyde naturen og dens stilhed i smukke omgivelser.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

På denne dagstur fra Mendoza udforskes de storslåede landskaber i den sydlige del af provinsen. I besøger den smukke Atuel Canyon, som lokalbefolkningen sammenligner med USA’s Grand Canyon. Dette er dog ikke helt berettiget, men flot er der med dens mange farver og eroderede klipper, og gennem kløften løber Atuel-floden gennem frodig natur. Mellem bjergene er bygget dæmninger for at holde på floderne og kontrollere overrislingen. I besøger dæmningerne ved Valle Grande og Nihuil, der leverer energi til området. Herefter går turen til San Rafael som efter Mendoza er den næstvigtigste by i provinsen. En charmerende by med skyggefulde morbærfigentræer og vandingskanaler langs gader og fortove. Bemærkelsesværdigt er de mange cyklister, der bidrager til den afslappede atmosfære.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Argentina

Vi kender de skønneste steder i Argentina og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Inspiration

Du kan få mere inspiration til dine rejser i disse artikler.
Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel