Med båd over Andesbjergene til Chile

Fra San Carlos de Bariloche venter en fascinerende sejltur over Andesbjergene til Chile. Gennem frodig jungle, over krystalklare søer med udsigt til sneklædte bjergtoppe og vulkaner krydser I grænsen fra Argentina til Chile.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

I afhentes på hotellet og turen går nu til Puerto Pañuelo, hvor en moderne og komfortabel katamaran venter på at tage jer med på en smuk sejltur over Nahuel Huapi-søen til Puerto Blest. Undervejs passeres øen Centinella Island, hvor Francisco P. Moreno ligger begravet. Moreno var en argentinsk opdagelsesrejsende, der i slutningen af det 19. århundrede var med til at udforske store dele af det sydlige Argentina. I 1876 ledede han en ekspedition til netop sødistriktet, der kom til at stå hans hjerte så nært, at han i 1903 omformede en stor portion af sin egen privatejede jord til Nahuel Huapi-nationalparken. Perito Moreno-gletsjeren ved El Calafate samt byen Perito Moreno i Santa Cruz-provinsen bærer i dag hans navn. Efter en time lægger båden til ved Puerto Cantaros midt i den valdivianske jungle. Herfra går en sti op til Los Cántaros-søen. Vandet fra søen strømmer nedad bjergsiden og turen ad stien byder på betagende udsigter til små vandfald fra klipperne. Herefter krydser båden over på den modsatte side og lægger til ved Puerto Blest, hvor der er sat tid af til at spise frokost. Med bus fortsætter I til Puerto Alegre ved Frias-søen. I krydser den krystalklare grønne sø omgivet af jungle og med udsigt til det sneklædte Tronador-bjerg. Ved Ankomst til Puerto Frias er det tid til at passere den argentinske told og immigration, inden turen går videre ind gennem de fantastiske Andesbjerge. Området her er et af de steder i verden, der har de største årlige regnmængder, og I kører gennem underskønne omgivelser af subtropisk skov med enorme træer og frodig beplantning. Ved ankomst til Peulla indkvarteres I på hotel for en enkelt overnatning.

Argentina - Bariloche - Lake Nahuel Huapi

Efter morgenmaden fortsætter turen med katamaran over Todos Los Santos-søen, som også kaldes Emerald-søen pga. dens dybe grønne farve. Under sejlturen kan I nyde synet af Orsono-vulkanen samt de snedækkede toppe af bjergene Puntiagudo og Trovador. Efter knapt to timer løber båden an ved Petrohue, hvorfra I fortsætter i bus langs Llanquihue-søen til Puerto Varas med ankomst midt på dagen. Undervejs gøres et kort stop ved de spektakulære Petrohue-vandfald. I kan vælge at stå af i Puerto Varas eller fortsætte endnu en halv time til byen Puerto Montt, hvor turen ender.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til San Carlos de Bariloche

Vi kender de skønneste steder i San Carlos de Bariloche og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
 • Transfer fra hotel i San Carlos de Bariloche
 • Transport som beskrevet med bus og båd over Andesbjergene inkl. guide
 • Hotel i Puello i 1 nat inkl. middag og morgenmad
Ikke inkluderet i prisen
 • Fly eller anden transport til San Carlos de Bariloche
 • Fly eller anden transport fra Puerto Varas eller Puerto Monnt
 • Hotel i San Carlos de Bariloche
 • Hotel i Puerto Varas eller Puerto Montt
 • Måltider ud over de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Sygeafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se lignende rejser

Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel