Tango og samba

Tango og Samba – på denne rejse opleves hele to af Sydamerikas mest fascinerende storbyer, Buenos Aires i Argentina og Rio de Janeiro i Brasilien.
I Buenos Aires strømmer tangomusikken ud af hver en sprække. Derefter går turen ind i regnskoven for at opleve et af verdens største vandfald, Foz do Iguazú. Rejsen fortsætter til Rio de Janeiro, der forfører med sin smukke beliggenhed samt selvfølgelig med samba, fodbold, strandliv og livsglæde i massevis. Fra Rio rejser I til Búzios – et gammelt fiskerleje, der i dag er Brasiliens svar på Frankrigs St. Tropez.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Du flyver fra fra Danmark til Buenos Aires i Argentina.

Vel fremme i den argentinske hovedstad bliver du hentet i lufthavnen og kørt til dit hotel for de kommende fire nætter. Du bor på det stilfulde boutique hotel Palo Santo, der ligger i hjertet af bydelen Palermo, der er kendt for sine mange hyggelige caféer og butikker.
Buenos Aires er Sydamerikas mest europæiske, og nogle steder er stemningen næsten helt parisisk. Men ligegyldigt hvor du befinder dig i Buenos Aires, vil du mærke den særlige argentinske stemning under den europæiske overflade.

Argentina - Buenos Aires

Forude venter en spændende dag i Argentinas hovedstad. Sammen med en lokal guide begiver du dig ud i Buenos Aires morgentravle gader for at udforske byens forskellige bydele, der hver har sin egen identitet og personlighed. Første stop er Northern Quarters og Palermo, der er rig på parker og smukke bygninger. Fortsæt til det franske kvarter Recoleta, hvis bygninger, barer og caféer fører tankerne mod Paris’ romantiske gader. Blandt midtbyens største højdepunkter er det smukke Colon-teater, der regnes for at være et af verdens ypperste operahuse. Ikke langt derfra ligger Plaza de Mayo, hvor mange af de største begivenheder i Argentinas historie har udspillet sig. På pladsen ligger blandt andet La Casa Rosada (Det lyserøde Hus), hvor præsidenten har sit virke. Husets balkon er kendt som ”Evitas balkon”, for det var her, den berømte præsidentfrue hilste på den jublende befolkning. Du kigger også forbi det gamle rådhus og katedralen, inden turen fortsætter til byens ældste kvarter San Telmo.
Her ligger tangobarerne tæt, og San Telmo er det helt rigtige sted at opleve den lidenskabelige dans. I bydelen La Boca opleves en helt anden form for lidenskab, der om muligt er endnu dybere. For det er her, Diego Maradonas gamle fodboldklub La Boca ligger, og klubbens kampe er det vigtigste samtaleemne i kvarterets gader. La Boca er egentlig et gammelt arbejderkvarter, hvor spanske og italienske immigranter byggede huse af bølgeblik og malede dem i strålende farver. Husene er stadig beboede, og tangomusikken strømmer ud af alle sprækker. En hel anden stemning venter i fashionable Port Madero, inden turen går tilbage til hotellet.

Argentina - Buenos Aires - National Congress building

Dagen er fri til at nyde Buenos Aires på egen hånd. Brug eventuelt dagen på at shoppe i butikkerne langs Calle Florida og Lavalle side om side med de stilfuldt klædte argentinere, eller gå en tur langs promenaden Constanera Norte med udsigt over floden Rio de la Plata og Uruguay i det fjerne. Men sørg for at gemme lidt energi til om aftenen, hvor der venter et forrygende tangoshow med nogle af byens bedste dansere. Under showet serveres et lækkert måltid, mens natten fyldes af de inciterende rytmer. Når aftenen er omme, bliver du kørt tilbage til dit hotel.

Argentina - Tango - Buenos Aires

Det er endnu engang blevet tid til nye eventyr, og efter morgenmaden bliver du kørt til lufthavnen. Senere lander du på grænsen mellem Brasilien og Argentina. Her står en chauffør klar til at køre dig til luksushotellet Loi Suites i nationalparken tæt ved Iguazu-vandfaldene. Hotellet, der passer perfekt ind i de imponerende naturomgivelser, byder både på spa, hængebroer og udendørs pool med sauna og solterrasse. Og når sulten melder sig, serverer restauranten lokale gourmet-retter, der kan nydes med en bjergtagende udsigt over den subtropiske regnskov.

Foz do Iguazu

Foz do Iguazu er et af verdens største vandfald, og måske det smukkeste af dem alle. Over en mere end to kilometer bred klippekant styrter enorme vandmasser 70 m i dybet med en sådan kraft, at jorden ryster. Faktisk består Foz do Iguazu af utallige mindre vandfald, der tilsammen skaber en fortryllende verden af vand midt i regnskoven, hvor Argentina, Brasilien og Paraguay mødes.
Størstedelen af dagen går med at udforske den argentinske side af vandfaldene. Du kører med et lille gasdrevet tog og går på en serie af gangbroer både oven for vandfaldene og nede mellem dem. En af gangbroerne fører helt hen til kanten af den såkaldte ”Djævlens Hals”, hvor du kan kigge direkte ned i de frådende vandmasser langt under dig. En anden mulighed er at udforske området med et lille tog.

Oplevelsen af Foz do Iguazu er helt anderledes på den brasilianske side, hvor du er lidt længere væk fra vandfaldene og derfor får det bedste overblik. Du bliver hentet på hotellet efter morgenmaden og kørt til Iguaçu National Park, der er præget af subtropisk vegetation. Fremme ved vandfaldene fører guiden dig ad en sti ned i kløften, hvorfra du har en forrygende udsigt mod de mere end 200 vandfald, der tilsammen udgør Foz do Iguazu. Herfra fører en glaselevator til et andet udsigtspunkt, hvor flere flotte udsigter venter. Efter omkring tre timer er du atter tilbage på hotellet, hvor resten af dagen er fri til at slappe af ved poolen eller se nærmere på området på egen hånd.

Brasilien - Foz do Iguaçu

Du bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen i Brasilien, hvorfra der flyves til Rio de Janeiro, hvor nye oplevelser venter.
Ved ankomsten i Rio bliver du hentet i lufthavnen og kørt til dit hotel for de næste fire nætter.

Brasilien - Rio de Janeiro

Du har en spændende dag foran dig, når du bliver hentet på hotellet fra morgenstunden i en stor, åben firehjulstrækker. Snart suser du gennem byen med kurs mod Tijuca Atlantic Forest, der er verdens største skovområde midt i en storby. Undervejs gennem nationalparken stopper du flere gange for at nyde udsigten over de smukke strande, byen og bugten med de karakteristiske bjerge. Vejen fører dig op til toppen af Corcovado-bjerget, hvor den berømte Kristus-statue velsigner Rio de Janeiro med sine udstrakte arme. Statuen er 30 meter høj og blev i 2007 udnævnt som et af verdens syv nye vidundere. Statuen er imponerende, men udsigten over Rios smukke landskaber er mindst lige så vidunderlige.
Tilbage i byen venter en lækker frokost, inden turen fortsætter til Sukkertoppen, der rejser sig dramatisk over byens strande. Turen til toppen foregår med svævebane. Her ligger Rio bogstavelig talt for dine fødder, og du belønnes med en guddommelig udsigt over de berømte strande 396 meter under dig. På den ene side rejser de grønne bjerge sig bag byen, og på den anden forsvinder Atlanterhavets blå bølger i den fjerne horisont. Midt imellem ligger Rio i al sin pragt. Fra Sukkertoppen er der ingen tvivl om, hvorfor mange anser Rio som verdens flottest beliggende storby.
Rundturen slutter i den botaniske have, der i mere end 200 år har huset en imponerende samling af tropiske og subtropiske planter. Det er med tiden blevet til mere end 6.000 arter. Deriblandt omkring 900 forskellige typer palmer. For mange lokale er den botaniske have dog først og fremmest et populært åndehul midt i byen, hvor man kommer for at slappe af og nyde de skønne omgivelser.

Brasilien - Rio de Janeiro

Dagen er på egen hånd. MarcoPolo vil med glæde arrangere udflugter til eksempelvis  et besøg i Favela da Rocinha eller en sejltur med en charmerende skonnert. Men du kan naturligvis også udforske byen på egen hånd. Det måske bedste sted at fange Rios sjæl er på strandene.
Copacabana, Ipanema, Flamengo – navnene er legendariske. For en carioca, som Rios beboere kaldes, er strandene en livsstil. Her kommer man for at se og blive set. Her spilles fodbold og bades. Her samles familien og nye bliver skabt. Strande er der nok af i Rio – hele 37 af slagsen. Så se jer omkring og find netop jeres favoritstrand. En rigtig god oplevelse er det, at stå tidligt op og nyde en gåtur langs med strandene. Eller endnu bedre; lej en cykel og tril med strømmen hele vejen fra Leblon via Ipanema, Copacabana til Leme og videre via Botafogo til den store park ved Flamengo.
Tijuca-regnskoven er Rios grønne lunge. Dette 120 km2 store naturområde med grønklædte bjerge ligger praktisk talt midt i byen, og udgør en glimrende pause fra Rios by- og strandliv.
Tijuca-junglen er den sidste rest af en regnskov, der engang dækkede hele kystområdet. Velholdte stier indbyder til spadsereture og picnics i grønne omgivelser. Glem ikke Museu do Açude, der ligger i et kønt hus fra kolonitiden. Her kan man komme lidt tættere på Rios fascinerende historie. Rios centrum ligger et stykke inde i bugten i en skov af skyskrabere. Mellem højhusene vidner adskillige historiske bygninger om Rios storslåede fortid. Dette er også Rios kulturelle centrum med Teatro Municipal, der faktisk er en kopi af operaen i Paris. Herfra kan I fortsætte med sporvognen fra Arco de Lapa op til Santa Teresa, der er et af de hyggeligste kvarterer i Rio. Siden 1960’erne har området tiltrukket kunstnere og andre kreative kræfter, der har pustet nyt i liv i de gamle gader og skabt et meget atmosfærefyldt og inspirerende miljø.
Området ligger med en imponerende udsigt over Rio. Om eftermiddagen og aftenen åbner en række gode restauranter i de gamle gader. Udvalget af spisesteder i Rio er enormt, så mulighederne for gastronomiske eventyr er uendelige. Shopping er der ligeledes masser af. Lige fra små butikker til store shoppingcentre. Endelig må man ikke glemme Rios natteliv, der er lige så spændende, som det lyder. Her er alt fra teater til små natklubber med jazz, bossa nova samt naturligvis samba i massevis.

Rio de Janeiro - Copacabana Beach

Efter en række indholdsrige dage i pulserende Rio, går turen nu til Buzíos ca. 180 km mod nordøst. Byen ligger på en smuk halvø, som strækker sig syv km ud i Atlanterhavet. Dette charmerende lille fiskerleje blev opdaget af Brigitte Bardot i 1960’erne, men den verdensberømte filmstjerne formåede i mange år at hemmeligholde sin viden om dette lille tropiske paradis.
Først i begyndelsen af 1980’erne begyndte flere folk at dukke op. De var tiltrukket af rygterne om egnens smukke landskab og mere end 20 lækre strande, der hver har sit eget særpræg. I dag er fiskerlejet samlingssted for Sydamerikas jetset. Fiskernes gamle huse ligger side om side med kunstgallerier, flotte restauranter og arkitekttegnede villaer. Det er ikke for ingenting, at Buzíos er kendt som Brasiliens St. Tropez. Eftermiddagen kan bruges på at se nærmere på området, eller du kan vælge bare at slappe af på en lækker strand eller fra et skyggefuldt bord på en fortovscafé.

katamarantur

I Búzíos tilbringer man oftest dagen på en af de mange strande. Der kan også arrangeres sejlture langs med halvøens kyst, hvorfra man kan bade og nyde udsigten til det smukke landskab. Meget populært er det at leje en strandbuggy, så man på egen hånd kan finde netop sin favoritstrand. Om aftenen går man typisk ned i byen og spadserer en tur ad Rua das Pederas. Enten for at shoppe eller for at finde et godt spisested. Der findes adskillige gode restauranter i byen der tilbyder alt fra sushi til lækre lokale retter.
Når sulten er stillet, er brasilianerne klar til at danse og hygge sig til langt ud på natten.

Brasilien - Buzios - Praia da Armacao

Det er nu tid at sige farvel til Sydamerika. Når tid er går turen mod lufthavnen og flyet til Danmark.

Efter en god nats flyvning og en mellemlanding er der ankomst til Danmark.

Udvalgte hoteller på rejsen

Priseksempel

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
1 jan 2019 - 23 jun 2019
ved 2 voksne
fra 25.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
24 jun 2019 - 23 aug 2019
ved 2 voksne
fra 26.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
24 aug 2019 - 10 dec 2019
ved 2 voksne
fra 25.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Inkluderet i prisen
 • Flyrejse fra Danmark til Buenos Aires og retur fra Rio de Janeiro
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Privat transport fra Buenos Aires Lufthavn til hotel t/r
 • 3 nætter på Hotel Palo Santo i Buenos Aires inkl. morgenmad
 • Privat byrundtur i Buenos Aires
 • Dinner og tangoshow i Buenos Aires
 • Flyrejse fra Buenos Aires til Puerto Iguazu
 • Privat transport fra Puerto Iguazu Lufthavn til hotel
 • 3 nætter på Loi Suites Iguazu inkl. morgenmad
 • Heldagstur til de Argentinske Vandfald
 • Halvdagstur til de Brasilianske Vandfald
 • Transport fra hotel i Puerto Iguazu til Foz do Iguassu Lufthavn
 • Flyrejse fra Foz do Iguassu til Rio de Janeiro
 • Privat transport fra Rio de Janeiro Lufthavn til hotel
 • 3 nætter på Copa Sul i Rio de Janeiro inkl. morgenmad
 • Heldagstur med jeep i Rio inkl. frokost
 • Transport fra hotel i Rio de Janeiro til Buzios
 • 4 nætter på Pousada Villa Raphael i Buzios inkl. morgenmad
 • Transport fra Buzios til Rio de Janeiro Lufthavn
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere
Ikke inkluderet i prisen
 • Sygeafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Måltider ud over de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Rejseforsikring

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bestiller du en rejse til Sydamerika

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Se lignende rejser

Det siger kunderne

 • Fuldkommen ærlig
  Vigtigst af alt: Vores konsulent er fuldkommen ærlig. Man føler sig tryg i planlægningen af rejsen.
 • Fuld tilfredshed
  Fuld tilfredshed. Vi er trofaste og tilfredse kunder igennem 20 år!
 • Vil afsted igen
  Det er helt bestemt ikke sidste gang, vi vil rejse med MarcoPolo. Vi giver vores bedste anbefaling til MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Sydamerika

Vi kender de skønneste steder i Sydamerika og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel