Tango og samba

Tango og Samba – på denne rejse opleves hele to af Sydamerikas mest fascinerende storbyer, Buenos Aires i Argentina og Rio de Janeiro i Brasilien.
I Buenos Aires strømmer tangomusikken ud af hver en sprække. Derefter går turen ind i regnskoven for at opleve et af verdens største vandfald, Foz do Iguazú. Rejsen fortsætter til Rio de Janeiro, der forfører med sin smukke beliggenhed samt selvfølgelig med samba, fodbold, strandliv og livsglæde i massevis. Fra Rio rejser I til Búzios – et gammlet fiskerleje, der i dag er Brasiliens svar på Frankrigs St. Tropez.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Du flyver fra fra Danmark til Buenos Aires i Argentina.

Vel fremme i den argentinske hovedstad bliver du hentet i lufthavnen og kørt til dit hotel for de kommende fire nætter. Du bor på det stilfulde hotel Legado Mitico, der er indrettet efter historisk og kulturel argentinsk stil. Hotellet er ejet af to arkitekter, så der er kredset om hver enkelt detalje for at opretholde det nostalgiske tema på det intime hotel med bare ni værelser. Legado Mitico ligger i den trendy bydel Palermo, der er fyldt med barer, caféer og gourmet-restauranter.
Buenos Aires er Sydamerikas mest europæiske, og nogle steder er stemningen næsten helt parisisk. Men ligegyldigt hvor du befinder dig i Buenos Aires, vil du mærke den særlige argentinske stemning under den europæiske overflade.

Argentina - Buenos Aires

Forude venter en spændende dag i Argentinas hovedstad. Sammen med en lokal guide begiver du dig ud i Buenos Aires morgentravle gader for at udforske byens forskellige bydele, der hver har sin egen identitet og personlighed. Første stop er Northern Quarters og Palermo, der er rig på parker og smukke bygninger. Fortsæt til det franske kvarter Recoleta, hvis bygninger, barer og caféer fører tankerne mod Paris’ romantiske gader. Blandt midtbyens største højdepunkter er det smukke Colon-teater, der regnes for at være et af verdens ypperste operahuse. Ikke langt derfra ligger Plaza de Mayo, hvor mange af de største begivenheder i Argentinas historie har udspillet sig. På pladsen ligger blandt andet La Casa Rosada (Det lyserøde Hus), hvor præsidenten har sit virke. Husets balkon er kendt som ”Evitas balkon”, for det var her, den berømte præsidentfrue hilste på den jublende befolkning. Du kigger også forbi det gamle rådhus og katedralen, inden turen fortsætter til byens ældste kvarter San Telmo.
Her ligger tangobarerne tæt, og San Telmo er det helt rigtige sted at opleve den lidenskabelige dans. I bydelen La Boca opleves en helt anden form for lidenskab, der om muligt er endnu dybere. For det er her, Diego Maradonas gamle fodboldklub La Boca ligger, og klubbens kampe er det vigtigste samtaleemne i kvarterets gader. La Boca er egentlig et gammelt arbejderkvarter, hvor spanske og italienske immigranter byggede huse af bølgeblik og malede dem i strålende farver. Husene er stadig beboede, og tangomusikken strømmer ud af alle sprækker. En hel anden stemning venter i fashionable Port Madero, inden turen går tilbage til hotellet.

Argentina - Buenos Aires - National Congress building

Dagen er fri til at nyde Buenos Aires på egen hånd. Brug eventuelt dagen på at shoppe i butikkerne langs Calle Florida og Lavalle side om side med de stilfuldt klædte argentinere, eller gå en tur langs promenaden Constanera Norte med udsigt over floden Rio de la Plata og Uruguay i det fjerne. Men sørg for at gemme lidt energi til om aftenen, hvor der venter et forrygende tangoshow med nogle af byens bedste dansere. Under showet serveres et lækkert måltid, mens natten fyldes af de inciterende rytmer. Når aftenen er omme, bliver du kørt tilbage til dit hotel.

Argentina - Tango - Buenos Aires

Du har endnu en dag til fri disposition, hvor du selv kan opleve, hvorfor byen kaldes for ”Sydamerikas Paris”. Der er masser af arkitektur og kunst, der blot venter på at blive udforsket. Besøg eksempelvis byens mange museer og Recoleta-kirkegården, hvor Argentinas berømte præsidentpar Eva (Evita) og Juan Domingo Perón ligger begravet. Og slut dagen af med manér og prøv en af Argentinas enorme bøffer med tilhørende lokale vine på byens mange gode restauranter.
En anden mulighed er at tilkøbe en udflugt ud af byen. Det kunne eksempelvis være en af disse to muligheder:

Deltaet ved Tigre
Blot 30 kilometer fra Buenos Aires midtby ligger en hel anden verden. Ved byen Tigre skaber Paraná-floden et smukt delta med utallige vandveje og småøer, der indbyder til sejlture, fiskeri og sågar vandski. Denne 4-timers tur fører dig ad kanalerne med god tid til at nyde områdets rige natur. På vejen passerer du også gennem Buenos Aires nordlige forstæder, hvor blandt andet præsidentens residens ligger.

Gauchos – Argentinas cowboys
Uden for Buenos Aires strækker den frugtbare prærie, kendt som Pampaen, sig mod horisonten og skaber perfekte betingelser for landbrug og kvægbrug. Det er her, gauchoerne – Argentinas svar på cowboys – stadig huserer. Dagens tur giver en introduktion til gauchoernes kultur. Du oplever deres evne til at ride, bruge lasso og indfange kvæg, og der bliver naturligvis lejlighed til at smage på det verdensberømte kød med et godt glas rødvin.

Argentina_Pampa_Gaucho

Det er endnu engang blevet tid til nye eventyr, og efter morgenmaden bliver du kørt til lufthavnen. Senere lander du på grænsen mellem Brasilien og Argentina. Her står en chauffør klar til at køre dig til luksushotellet Loi Suites i nationalparken tæt ved Iguazu-vandfaldene. Hotellet, der passer perfekt ind i de imponerende naturomgivelser, byder både på spa, hængebroer og udendørs pool med sauna og solterrasse. Og når sulten melder sig, serverer restauranten lokale gourmet-retter, der kan nydes med en bjergtagende udsigt over den subtropiske regnskov.

Foz do Iguazu

Foz do Iguazu er et af verdens største vandfald, og måske det smukkeste af dem alle. Over en mere end to kilometer bred klippekant styrter enorme vandmasser 70 m i dybet med en sådan kraft, at jorden ryster. Faktisk består Foz do Iguazu af utallige mindre vandfald, der tilsammen skaber en fortryllende verden af vand midt i regnskoven, hvor Argentina, Brasilien og Paraguay mødes.
Størstedelen af dagen går med at udforske den argentinske side af vandfaldene. Du kører med et lille gasdrevet tog og går på en serie af gangbroer både oven for vandfaldene og nede mellem dem. En af gangbroerne fører helt hen til kanten af den såkaldte ”Djævlens Hals”, hvor du kan kigge direkte ned i de frådende vandmasser langt under dig. En anden mulighed er at udforske området med et lille tog.

Dagen er dedikeret til den brasilianske side af vandfaldene, hvor du får det bedste overblik over vandfaldene. En sti fører langs floden, hvor den ene fantastiske udsigt over vandfaldene afløser den anden, mens gangbroer lader dig komme forbavsende tæt på vandmasserne. Tag dig god tid til at nyde det dramatiske vue, inden turen går videre til lufthavnen og nye oplevelser i Rio de Janeiro.
Ved ankomsten i Rio bliver du hentet i lufthavnen og kørt til dit hotel for de næste fire nætter.

Brasilien - Rio de Janeiro

I Rio de Janeiro er man på egen hånd. MarcoPolo vil med glæde arrangere udflugter til eksempelvis den berømte Kristusfigur og Sukkertoppen, regnskovssafari i Tijuca-skoven, et besøg i Favela da Rocinha eller en sejltur med en charmerende skonnert. Men du kan naturligvis også udforske byen på egen hånd. Det måske bedste sted at fange Rios sjæl er på strandene.
Copacabana, Ipanema, Flamengo – navnene er legendariske. For en carioca, som Rios beboere kaldes, er strandene en livsstil. Her kommer man for at se og blive set. Her spilles fodbold og bades. Her samles familien og nye bliver skabt. Strande er der nok af i Rio – hele 37 af slagsen. Så se jer omkring og find netop jeres favoritstrand. En rigtig god oplevelse er det, at stå tidligt op og nyde en gåtur langs med strandene. Eller endnu bedre; lej en cykel og tril med strømmen hele vejen fra Leblon via Ipanema, Copacabana til Leme og videre via Botafogo til den store park ved Flamengo.
Et af de helt store højdepunkter i Rio er Sukkertoppen, lokalt kendt som Pão do Açucar. Den 396 m høje granitklippe er sammen med Corcovado blevet symbolerne på Rio. Der er flere gode forklaringer på klippens særprægede navn. Nogle mener, at navnet henviser til et brød, portugiserne kendte fra Madeira, andre, at det stammer fra et redskab, man bruger i sukkerfremstilling. Smuk er den dog. Både fra afstand og tæt på. Men intet – absolut intet – slår udsigten fra toppen over Rio, bjergene og de berømte strande. Ikke mindst ved solnedgang på en klar dag. Tijuca-regnskoven er Rios grønne lunge. Dette 120 km2 store naturområde med grønklædte bjerge ligger praktisk talt midt i byen, og udgør en glimrende pause fra Rios by- og strandliv.
Tijuca-junglen er den sidste rest af en regnskov, der engang dækkede hele kystområdet. Velholdte stier indbyder til spadsereture og picnics i grønne omgivelser. Glem ikke Museu do Açude, der ligger i et kønt hus fra kolonitiden. Her kan man komme lidt tættere på Rios fascinerende historie. Rios centrum ligger et stykke inde i bugten i en skov af skyskrabere. Mellem højhusene vidner adskillige historiske bygninger om Rios storslåede fortid. Dette er også Rios kulturelle centrum med Teatro Municipal, der faktisk er en kopi af operaen i Paris. Herfra kan I fortsætte med sporvognen fra Arco de Lapa op til Santa Teresa, der er et af de hyggeligste kvarterer i Rio. Siden 1960’erne har området tiltrukket kunstnere og andre kreative kræfter, der har pustet nyt i liv i de gamle gader og skabt et meget atmosfærefyldt og inspirerende miljø.
Området ligger med en imponerende udsigt over Rio. Om eftermiddagen og aftenen åbner en række gode restauranter i de gamle gader. Udvalget af spisesteder i Rio er enormt, så mulighederne for gastronomiske eventyr er uendelige. Shopping er der ligeledes masser af. Lige fra små butikker til store shoppingcentre. Endelig må man ikke glemme Rios natteliv, der er lige så spændende, som det lyder. Her er alt fra teater til små natklubber med jazz, bossa nova samt naturligvis samba i massevis.

Rio de Janeiro - Copacabana Beach

Efter en række indholdsrige dage i pulserende Rio, går turen nu til Buzíos ca. 180 km mod nordøst. Byen ligger på en smuk halvø, som strækker sig syv km ud i Atlanterhavet. Dette charmerende lille fiskerleje blev opdaget af Brigitte Bardot i 1960’erne, men den verdensberømte filmstjerne formåede i mange år at hemmeligholde sin viden om dette lille tropiske paradis.
Først i begyndelsen af 1980’erne begyndte flere folk at dukke op. De var tiltrukket af rygterne om egnens smukke landskab og mere end 20 lækre strande, der hver har sit eget særpræg. I dag er fiskerlejet samlingssted for Sydamerikas jetset. Fiskernes gamle huse ligger side om side med kunstgallerier, flotte restauranter og arkitekttegnede villaer. Det er ikke for ingenting, at Buzíos er kendt som Brasiliens St. Tropez. Eftermiddagen kan bruges på at se nærmere på området, eller du kan vælge bare at slappe af på en lækker strand eller fra et skyggefuldt bord på en fortovscafé.

katamarantur

I Búzíos tilbringer man oftest dagen på en af de mange strande. Der kan også arrangeres sejlture langs med halvøens kyst, hvorfra man kan bade og nyde udsigten til det smukke landskab. Meget populært er det at leje en strandbuggy, så man på egen hånd kan finde netop sin favoritstrand. Om aftenen går man typisk ned i byen og spadserer en tur ad Rua das Pederas. Enten for at shoppe eller for at finde et godt spisested. Der findes adskillige gode restauranter i byen der tilbyder alt fra sushi til lækre lokale retter.
Når sulten er stillet, er brasilianerne klar til at danse og hygge sig til langt ud på natten.

Brasilien - Buzios - Praia da Armacao

Det er nu tid at sige farvel til Sydamerika. Når tid er går turen mod lufthavnen og flyet til Danmark.

Efter en god nats flyvning og en mellemlanding er der ankomst til Danmark.

Priseksempel

Inkluderet i prisen
 • Flyrejse fra Danmark til Buenos Aires og retur fra Rio de Janeiro
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Privat transport fra Buenos Aires Lufthavn til hotel t/r
 • 4 nætter på Legado Mitico Buenos Aires inkl. morgenmad
 • Privat byrundtur i Buenos Aires
 • Dinner og tangoshow i Buenos Aires
 • Flyrejse fra Buenos Aires til Puerto Iguazu
 • Privat transport fra Puerto Iguazu Lufthavn til hotel
 • 2 nætter på Loisuites Iguazu inkl. morgenmad
 • Heldagstur til de Argentinske Vandfald
 • Transport fra hotel i Puerto Iguazu til Foz do Iguassu Lufthavn inkl. rundtur ved de Brasilianske Vandfald
 • Flyrejse fra Foz do Iguassu til Rio de Janeiro
 • Privat transport fra Rio de Janeiro Lufthavn til hotel
 • 4 nætter på Copa Sul i Rio de Janeiro inkl. morgenmad
 • Transport fra hotel i Rio de Janeiro til Buzios
 • 4 nætter på La Chimere i Buzios inkl. morgenmad
 • Transport fra Buzios til Rio de Janeiro Lufthavn
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
Ikke inkluderet i prisen
 • Sygeafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Måltider ud over de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Rejseforsikring

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
24 aug 2018 - 15 dec 2018
ved 2 voksne
fra 23.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bestiller du en rejse til Sydamerika

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Se lignende rejser

Det siger kunderne

 • Fuldkommen ærlig
  Vigtigst af alt: Vores konsulent er fuldkommen ærlig. Man føler sig tryg i planlægningen af rejsen.
 • Fuld tilfredshed
  Fuld tilfredshed. Vi er trofaste og tilfredse kunder igennem 20 år!
 • Vil afsted igen
  Det er helt bestemt ikke sidste gang, vi vil rejse med MarcoPolo. Vi giver vores bedste anbefaling til MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Sydamerika

Vi kender de skønneste steder i Sydamerika og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Inspiration

Du kan få mere inspiration til dine rejser i disse artikler.
Snak med en, der har været der Få et tilbud på din unikke rejse

og få et tilbud på din unikke rejse 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel