Patagoniens vilde natur

Patagonien i det sydlige Argentina er enhver naturelskers drøm, og på denne store rundrejser oplever du en række af Argentinas smukkest og vildeste naturområder. Vel at mærke uden at gå på kompromis med komforten. Du flyver fra sted til sted for at undgå tidsspilde, og rejsen igennem bor du på nøje udvalgte førsteklasses hoteller med karakter. Du bliver hentet og bragt i lufthavnene af privatchauffør, og sightseeing foregår i bus med dygtige engelsktalende lokalguider.

Rejsen starter i Argentinas charmerende hovedstad, Buenos Aires, hvor du har god tid til at udforske byens seværdigheder og hyggelige kvarterer. Herfra flyver du til Península Valdés, hvor søelefanter daser på stranden side om side med pingviner og søløver. Dette er et af de bedste steder i Argentina at se hvaler, og fuglelivet er ligeledes fantastisk. Patagoniens vilde natur oplever du omkring Ushuaia, inden rejsen fortsætter til El Calafate, der ligger smukt ud til Argentinas største sø. Her mærker du naturens kræfter i Los Glaciares nationalparken, hvor den enorme Perito Moreno-gletsjer skærer sig gennem landskabet. Flere store naturoplevelser venter i Sødistriktet omkring byen San Carlos de Bariloche. Dette er et fantastisk område med postkortsmukke søer, gamle skove, sneklædte bjerge og mystiske sorte gletsjere. Rejsen slutter tilbage i Buenos Aires, der er et godt sted at smage Argentinas berømte store bøffer og forrygende vine.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Fra Danmark sættes kursen mod Argentinas hovedstad Buenos Aires.

Ved ankomsten til Buenos Aires bliver du hentet i lufthavnen og kørt til Palo Santo; et lækkert førsteklasses designhotel, der ligger i det attraktive kvarter Palermo Hollywood,. Her kan du hvile ud oven på rejsen. Eller gå en tur i området omkring hotellet og mærk Buenos Aires’ særlige stemning.

Argentina - Buenos Aires

På dagens byrundtur i bus udforsker du en række af Buenos Aires største seværdigheder. Du besøger blandt andet bydelene Northern Quarters og Palermo samt Recoleta, der er kendt for sin franske stil og hyggelige caféer. Du ser også det store operahus Teatro Colón og mærker den historiske stemning på Plaza de Mayo, der flankeres af katedralen, rådhuset samt præsidentpaladset, hvor Evita hilste på den jublende befolkning fra balkonen.

Et særligt træk ved Buenos Aires er de forskellige bydele, der har hver deres charme og personlighed. Prægtige officielle bygninger præger området omkring Plaza de Mayo, mens gaderne er mindre i den charmerende bydel San Telmo, hvor tangobarerne ligger tæt. En helt anden stemning hersker i det gamle arbejderkvarter La Boca, hvor fodbold er det helt store samtaleemne. I La Boca opførte spanske og italienske immigranter tidligere huse af bølgeblik og malede dem i strålende farver. Mange bygninger står endnu, og det giver området en særlig stemning. Rundturen slutter i den fashionable bydel Puerto Madero, der huser mange trendy barer og restauranter.

Aftenen fuldendes med et af byens berømte tango-shows. Her vil du opleve tangoens inciterende rytmer og sangens sødmefyldte lyrik udført af de dygtigste dansere og sangere. Det er umuligt ikke at lade sig rive med, når musikken spiller, og lidenskaben i den kraftfulde dans fylder salen. Aftenen fuldedes med en god middag, og efter showet står chaufføren klar til at kører dig tilbage til hotellet.

Argentina - Buenos Aires - La Boca

Hvordan du vælger at bruge dagen i Buenos Aires, er helt op til dig. Du kunne eksempelvis tage en guidet tur af Teatro Colón, eller beundre samlingen af latinamerikansk kunst på kunstmuseet Malba. Det er også rig mulighed for at shoppe på byens to hovedstrøg, Calle Florida og Lavalle. Et andet godt sted til en gåtur er promenaden Constanera Norte, der følger floden Rio de la Plata. På en klar dag kan du se Uruguays kyst herfra. En helt anden mulighed er at besøge Recoleta-kirkegården, der prydes af overdådige gravsteder. Det er her Argentinas berømte præsidentpar Eva (Evita) og Juan Domingo Perón ligger begravet. Mulighederne i Buenos Aires er uendelige, og når du trænger til et hvil, er du aldrig langt fra en hyggelig café eller restaurant.

Argentina - Buenos Aires - Tango

Du bliver hentet fra morgenstunden og kørt til lufthavnen, hvor flyet mod Trelew holder klar. Inden længe er du i luften på vej mod en helt anden verden. Vel fremme i Trelew står en chauffør klar til at køre dig til Hotel Peninsular Valdez i kystbyen Puerto Madryn. Resten af dagen er fri til at udforske den lille by på egen hånd. Hotellet ligger med en flot udsigt helt ned til havet, så der er rig mulighed for gåture langs kysten.

Argentina - Puerto Madryn - Strand

Nord for Puerto Madryn ligger et af Sydamerikas bedste naturområder; Reserva Faunística Península Valdés. Langs den 400 km lange kystline lever en rig bestand af søløver, søelefanter, pingviner samt havfugle i store mængder. Fra juni til midten af december får de selskab af hvaler, der kommer hertil for at yngle. Væk fra kysten kan du være heldig at se guanacoer, der er en slægtning til lamaen, samt ræve og fugle af forskellig art. Netop det rige dyreliv og den uberørte natur har sikret området en plads på UNESCO’s liste over verdensarv.

Hele dagen er afsat til at nyde dette storslåede område på en guidet bustur. Du hentes på hotellet tidligt om morgenen og kører til reservatets informationscenter, der tilbyder en glimrende introduktion til områdets natur og dyreliv. Herfra går turen til Puerto Pirámides, hvor det er muligt at deltage i en hvalsafari på havet ud for kysten. Turen er ikke inkluderet i rejsens pris, men besøger du Argentina i hvalsæsonen, bør du unde sig selv den fantastiske oplevelse, det er, at se havets kæmper på helt nært hold. Efter sejlturen fortsættes til Punta Norte, hvor pingviner og søløver holder til. Du besøger også søelefanterne ved Punta Delgada, hvor guiden vil fortælle om disse fascinerende dyr, der kan blive fem meter lange og 3.000 kg tunge. Deres størrelse til trods, kan de faktisk være ganske mobile i pressede situationer. Med held kan du også se spækhuggere her. Fra Punta Delgada går turen tilbage mod hotellet i Puerto Madryn.

Argentina - Peninsula Valdez - Søløver på stranden

Du fortsætter sydpå med fly mod Ushuaia. Dette er verdens sydligste by og sidste stop inden Antarktis. Den første udpost blev grundlagt på dette øde sted i 1870 af det britiske South America Missionary Society. Byen blev hurtigt et tilflugtssted for hvalfangere og andre sejlere, der søgte en sikker havn under de vilde antarktiske storme. Fra 1884 og 63 år frem blev de værste forbrydere og politiske fanger sendt til fængslet her. Dernæst rykkede flåden ind, og siden 1950’erne har gunstige økonomiske regler tiltrukket en del industri til byen. I dag er det dog først og fremmest den vilde natur omkring byen, der lokker folk til dette fjerne sted.

Ved ankomsten til Ushuaia står en chauffør klar til at køre dig til dit hotel for de næste tre nætter. Resten af dagen er fri til at få en fornemmelse for byen. Gå eksempelvis en tur i gaderne og mærk stemningen her nær Antarktis. Eller besøg et par af byens museer. Historieinteresseret bør kigge forbi Museo Maritimo & Museo del Presidio, der fortæller om fængselslivet samt antarktiske ekspeditioner gennem tiderne. Eller World’s End-museet, der giver en introduktion til områdets historie, dyreliv samt oprindelige folkeslag. Du kan også tage det lille damplokomotiv gennem de rå men smukke landskaber til ”Verdens Ende”. Tidligere blev toget brugt af straffefanger på vej til og fra arbejdet på savværket. I dag nyder folk den flotte køretur gennem de vilde landskaber helt frivilligt. Tilbage i byen kan dagen fuldendes med en lækker middag. Fiskeretter dominerer mange menukort i denne del af verden, og især de store kongekrabber er fantastiske.

Argentina_Ushuaia

Store naturoplevelser venter på dagens halvdagstur i Parque Nacional Tierra del Fuego. Tierra del Fuego betyder Ildlandet. Et navn givet til denne ofte kølige og vindblæste verden af den berømte opdagelsesrejsende Magellan, der så nogle mystiske flammer i mørket, da han sejlede forbi øen. Nationalparken byder på et sandt slaraffenland af fjorde, søer, floder, bjergtoppe, moser, gletsjere og skove domineret af sydbøge. Andre steder er landskaberne præget af vilde kystlandskaber med lave buske og træer, som vindens susen har bøjet i umulige vinkler.

Fra Ushuaia krydser du Lapataia-floden, hvorefter du får en flot udsigt over Laguna Verde, hvor gæs og ibiser samler sig i de korte somre. Flere flotte scenerier venter på en gåtur til enten Laguna Negra eller ad Beavers’ Path. Ved Lapataia Bay kan du stadig se levn fra områdets oprindelige folkeslag, yamanas, der desværre er helt forsvundet i dag. På vej tilbage til Ushuaia gøres et kort stop ved Roca-søen, der skifter farve alt efter vejret. Tilbage i Ushuaia er resten af dagen fri til egne eventyr.

Argentina - Ushuaia - Tierra del Fuego National Park

Hele dagen er dedikeret de åbne landskaber og lave bjerge omkring Ushuaia. Målet for dagens heldagsudflugt i bus er de smukke søer Fagnano og Escondido. Men køreturen til og fra søerne er en lige så stor del af oplevelsen, og guiden vil fortælle om områdets spændende historie, geologi og dyreliv. Fagnano-søen er med sine 540 km2 er den største sø i regionen, hvilket lokker adskillige fuglearter til, som man normalt forbinder med det åbne ocean. Med held får du måske øje på et par af de yndefulde albatrosser, der af og til kan opleves her. I løbet af dagen besøger du også det sydligste hjørne af Argentina, inden du ud på eftermiddagen er tilbage på hotellet i Ushuaia.

Argentina_Ushuaia_Lago Fagnano fra Garibaldi Pass

Fra Ushuaia går turen med fly til Calafate nær grænsen til Chile. Transport til og fra lufthavnene er naturligvis arrangeret, og inden længe er du indlogeret på Hotel Design Suites Calafate, der byder på cool design og en forrygende udsigt over Argentinas største sø, Lago Argentino. Resten af dagen er fri til nyde de skønne omgivelser omkring hotellet eller udforske byen på egen hånd. El Calafate er en ganske lille by med bare 3.000 indbyggere. Men den ligger med en flot udsigt over søen med bjergene i det fjerne. Du kan eventuelt besøge Museo de El Calafate for at få en introduktion til området, eller blot nyde de smukke omgivelser i ro og mag.

Buenos Aires og det sydlige Argentina

Endnu et af rejsens naturmæssige højdepunkter venter i dag, når du besøger Los Glaciares nationalparken på en guidet heldagstur. Her skærer mægtige gletsjere sig gennem landskaberne som enorme frosne floder og skaber et af Argentinas mest spektakulære naturområder. Gletsjerne er i konstant bevægelse, og ofte kan man høre det knage og brage fra isen. Særlig spektakulær er gletsjeren Perito Moreno, der er dagens mål. Her glider den 60 meter høje og fem kilometer brede gletsjer ned mod en smuk gletsjersø, hvor store isstykker brækker af med vældige brag og falder ned i det iskolde vand for foden af gletsjeren. Guiden fortæller naturligvis om områdets geologi og natur, der er optaget på UNESCO’s verdensarvsliste. Men med omkring fire timer ved gletsjeren, har du også god tid til at udforske nogle af vandrestierne, der viser gletsjeren fra forskellige vinkler.

Rejsen fortsætter nordpå med fly til San Carlos de Bariloche i Sødistriktet, der af mange regnes for at være blandt de smukkeste regioner i Argentina. Området består af en række nationalparker med store dybblå søer omgivet af sneklædte bjerge, vældige gamle skove, brusende smeltevandsfloder og spektakulære vandfald. I sommermånederne er området ideelt til alt fra fiskeri til vandreture, og om vinteren kommer folk for at stå på ski.

Ved ankomsten til Bariloche bliver du hentet i lufthavnen og indlogeret på Hotel Design Suites Bariloche, der ligger meget flot ned til søen Nahuel Huapi. Herfra er der et par kilometer ind til selve Bariloche, der er en hyggelig by inspireret af byggestilen i Østrig og Schweiz. Resten af dagen er til fri disposition. Du kunne eksempelvis besøge Museo de la Patagonia, eller tage en tur til Isla Victoria, hvis skove siges at have inspireret Walt Disneys folk, da de skulle tegne baggrunden til filmen Bambi. Bariloche er desuden kendt i hele Argentina for sin chokolade, der udbydes i stor stil i byens butikker.

Enjoying Scenery, Patagonia, San Carlos de Bariloche, Argentina

Du får en god introduktion til områdets smukke natur på dagens halvdagsudflugt rundt i Sødistriktet. Fra Bariloche kører du langs Nahuel Huapi-søen, forbi Playa Bonita og ankommer til foden af bjerget Monte Campanario. Hvis du har lyst, kan du tage liften til toppen i 1.050 meters højde, hvor du belønnes med en forrygende udsigt over de omkringliggende landskaber. Søerne Moreno og Nahuel Huapi, lagunen El Trébol, San Pedro, Llao-Llao-halvøen og øen Victoria er alle tydelige, og bag det hele hæver de sneklædte Andesbjerge sig som en mur mod horisonten.

Fra Monte Campanario fortsættes via halvøerne San Pedro og Llao Llao til Saint Edward’s Chapel og Puerto Pañuelo, der ligger flot mellem søerne og bjergene. Du fortsætter over broen Angostura og passerer vandløb og floder, der forbinder søerne Moreno og Nahuel Huapi. Der gøres holdt ved Moreno-søen for at nyde udsigten, inden du fortsætter gennem de billedskønne landskaber tilbage mod San Carlos de Bariloche. Tilbage i byen er resten af dagen til fri disposition.

Argentina - Bariloche - Volcan Tronador

Endnu en dag i den smukke natur venter på dagens guidede heldagstur i bus til Hahuel Huapi National Park. Køreturen i sig selv er en stor del af oplevelsen, og du får rig lejlighed til at nyde scenerierne glide forbi uden for vinduet. Der gøres blandt andet holdt ved Lake Gutiérrez, hvis dybblå vand indrammes af grønklædte bjerge. Turen fortsætter dybere ind i de vilde landskaber mod Mount Tronador, der med sine 3.478 meter er den højeste top i området. Bjerget danner grænse til Chile, og på en klar dag kan du tydeligt se den ofte snedækkede top hæve sig over de omkringliggende bjerge. Vejen snor sig videre gennem gamle skove og dramatiske dale til Black Glacier, der som navnet antyder er en sort gletsjer. Hvorfor gletsjeren har denne farve, vil guiden fortælle meget mere om. Herfra går turen stille og roligt tilbage mod Bariloche.

Argentina_Lake District ved Bariloche_Mount Tronador og Black glacier

Du forlader nu bjergene og flyver tilbage til Buenos Aires, hvor du bliver hentet i lufthavnen og indlogeret på Hotel Design Suites. Resten af dagen er fri til at nyde storbyens mange muligheder. Restauranter er der masser af i Buenos Aires, og dette er et godt sted at smage de store bøffer, Argentina er kendt for.

Argentina - Bariloche - Lake Nahuel Huapi

Når tid er, bliver du hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvor hjemrejsen begynder.

Du ankommer til Danmark fyldt med storslåede naturoplevelser i det sydlige Argentina.

Udvalgte hoteller på rejsen

Priseksempel

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
1 jan 2019 - 23 jun 2019
ved 2 voksne
fra 29.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
24 jun 2019 - 23 aug 2019
ved 2 voksne
fra 30.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
24 aug 2019 - 15 dec 2019
ved 2 voksne
fra 29.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Inkluderet i prisen
 • Flyrejse Danmark – Buenos Aires t/r
 • Privat transport fra Buenos Aires lufthavn til hotel t/r
 • 3 nætter på Palo Santo i Buenos Aires inkl. morgenmad
 • Halvdags byrundtur i Buenos Aires
 • Tango og dinner show
 • Flyrejse fra Buenos Aires til Trelew
 • Transport fra Trelew lufthavn til hotel t/r
 • 2 nætter på Hotel Peninsula Valdes inkl. morgenmad
 • Heldagstur til Peninsula de Valdes
 • Hvalsafari i perioden juni til november
 • Flyrejse fra Trelew til Ushuaia
 • Privat transport fra Ushuaia lufthavn til hotel t/r
 • 3 nætter på Hotel Altos de Ushuaia inkl. morgenmad
 • Halvdagstur til Tierra del Fuego National Park
 • Heldagstur til Escondido & Fagnano Lakes
 • Flyrejse fra Ushuaia til Calafate
 • Privat transport fra Calafate lufthavn til hotel t/r
 • 2 nætter på Hotel Design Suites Calafate inkl. morgenmad
 • Heldagstur til Perito Moreno Glacier
 • Flyrejse fra Calafate til Bariloche
 • Privat transport fra Bariloche lufthavn til hotel t/r
 • 3 nætter på Hotel Design Suites Bariloche inkl. morgenmad
 • Halvdagstur til Nahuel Huapi National Park
 • Heldagstur til Mount Tronador & Black Glacier
 • Flyrejse fra Bariloche til Buenos Aires
 • Privat transport fra Buenos Aires lufthavn til hotel t/r
 • 1 nat på Palo Santo i Buenos Aires inkl. morgenmad
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere
Ikke inkluderet i prisen
 • Sygeafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Måltider ud over de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bestiller du en rejse til Argentina

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Det siger kunderne

 • Fuldkommen ærlig
  Vigtigst af alt: Vores konsulent er fuldkommen ærlig. Man føler sig tryg i planlægningen af rejsen.
 • Fuld tilfredshed
  Fuld tilfredshed. Vi er trofaste og tilfredse kunder igennem 20 år!
 • Vil afsted igen
  Det er helt bestemt ikke sidste gang, vi vil rejse med MarcoPolo. Vi giver vores bedste anbefaling til MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Argentina

Vi kender de skønneste steder i Argentina og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel