Det nordlige Argentinas højdepunkter

Det nordlige Argentina byder på en enorm variation af oplevelser, kulturer og landskaber. På denne rejse oplever du alle højdepunkterne i denne del af landet på meget komfortabel vis. Du flyver fra sted til sted for at undgå tidsspilde, og rejsen igennem bor du på nøje udvalgte førsteklasses hoteller med personlighed og charme. Du bliver hentet og bragt i lufthavnene af privatchauffør, og sightseeing foregår med dygtige engelsktalende guider.

Rejsen starter i charmerende Buenos Aires, hvor du har god tid til at udforske byens seværdigheder og hyggelige kvarterer. Både sammen med en lokal guide og på egen hånd. Fra Buenos Aires flyver du ind i landet til det solbeskinnede vinområde Mendoza for foden af Andesbjergene. Det er her, mange af Argentinas bedste vine dyrkes, og du besøger naturligvis et par af de lokale vingårde for at smage på den seneste høst. Helt andre oplevelser venter forude, når du flyver til Salta i det afsidesliggende nordlige Argentina. Her ligger hyggelige spanske kolonitidsbyer og traditionelle landsbyer med dybe indianske rødder spredt ud mellem dramatiske klippeformationer og høje kaktusser i de tørre, stenede landskaber. Du bor i den hyggelige kolonitidsby Salta, der er udgangspunkt for udflugter dybt ind i dette forunderlige og oversete område. Du besøger både landsbyer og farvede bjerge i La Quebrada de Humahuaca samt vingårde omkring Cafayate. Rejsen slutter ved vandfaldet Foz do Iguazu, hvor mægtige vandmasser falder i dybet og skaber et af verdens mest storslåede naturvidundere.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Fra Danmark sættes kursen mod Argentinas hovedstad Buenos Aires.

Ved ankomsten til Buenos Aires bliver du hentet i lufthavnen og kørt til Hotel Palo Santo; et lækkert førsteklasses designhotel i det attraktive kvarter Palermo Hollywood, der altid er fyldt med liv. Her kan du hvile ud oven på rejsen. Eller du kan få de første indtryk af Buenos Aires allerede i dag på en gåtur på egen hånd. Dette er en god måde at få en fornemmelse af byens særlige rytme. Buenos Aires er Argentinas finansielle og kulturelle centrum og huser ca. en tredjedel af landets befolkning. Nogle steder virker byen næsten europæisk. Men ligegyldigt hvor du befinder dig, vil du mærke den særlige argentinske stemning.

Argentina - Buenos Aires

Sammen med en lokal guide udforsker du en række af Buenos Aires’ største seværdigheder og interessante bydele. Du besøger blandt andet Northern Quarters og Palermo samt Recoleta, der er kendt for sin franskinspirerede arkitektur og hyggelige caféer. Du ser også det imponerende Teatro Colón og mærker den historiske stemning på Plaza de Mayo, der flankeres af katedralen, rådhuset samt præsidentpaladset, hvor Evita hilste på den jublende befolkning fra balkonen.

Et særligt træk ved Buenos Aires er de mange forskellige bydele med hver deres charme og personlighed. I området omkring Plaza de Mayo er gaderne præget af prægtige officielle bygninger. I den gamle bydel San Telmo ligger tangobarerne tæt, og i bydelen La Boca dyrker man en anden lidenskab; fodbold. La Boca er egentlig et gammelt arbejderkvarter, hvor spanske og italienske immigranter byggede huse af bølgeblik og malede dem i strålende farver. Mange af bygninger står endnu, og det giver området en særlig stemning. Rundturen slutter i den fashionable bydel Puerto Madero, der huser mange trendy barer og restauranter. Tilbage på hotellet er resten af dagen fri til at nyde byen på egen hånd. Restauranter er der masser af i Buenos Aires, og dette er et godt sted at smage de store bøffer, Argentina er kendt for.

Argentina - Buenos Aires - National Congress building

Hele dagen er fri til at udforske Buenos Aires på egen hånd. Du kunne eksempelvis tage på en guidet tur i Teatro Colón, eller beundre samlingen på kunstmuseet Malba, der fokuserer på latinamerikansk kunst fra starten af det 20. århundrede til i dag. Der er også rig mulighed for at shoppe på byens to hovedstrøg Calle Florida og Lavalle. Eller nyd udsigten og folkelivet langs promenaden Constanera Norte, der følger floden Rio de la Plata. På en klar dag kan man se Uruguays kyst herfra. En anden spændende oplevelse er Recoleta-kirkegården, hvor Argentinas berømte præsidentpar Eva (Evita) og Juan Domingo Perón ligger begravet. Mulighederne i Buenos Aires er uendelige, og når du trænger til et hvil, er du aldrig langt fra en hyggelig café eller restaurant.

Sørg dog for at være frisk til i aften, hvor du overværer et af byens berømte tango-shows. Her vil du opleve tangoens inciterende rytmer og sangens sødmefyldte lyrik udført af de dygtigste dansere og sangere. Det er umuligt ikke at lade sig rive med, når musikken spiller, og lidenskaben i den kraftfulde dans fylder salen. Aftenen fuldedes med en god middag, og efter showet står chaufføren klar til at køre dig tilbage til hotellet.

Argentina - Buenos Aires - Tango

Efter morgenmaden bliver du hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra du flyver til det berømte vinområde Mendoza for foden af Andesbjergene. Her står en chauffør klar i lufthavnen til at køre dig til det elegante førsteklasses boutique hotel, Villa Mansa, der ligger smukt omgivet af vinmarker tæt på mange af områdets kendte vingårde. Efter indlogeringen har du tid til at slappe af og nyde en god frokost, inden eftermiddagen byder på en byrundtur i Mendoza. Sammen med din private guide besøger du en række af byens største seværdigheder og hyggeligste parker og pladser. Du nyder også udsigten over byen fra Cerro de la Gloria samt mærker stemningen i byens store stadion. Du hører naturligvis også om byens årlige vinfestival, inden turen slutter tilbage på hotellet. Aftenen er fri til at nyde byen på egen hånd.

Argentina - Mendoza - Mad

Området omkring Mendoza er Argentinas vigtigste vindistrikt. Her ligger den ene vingård efter den anden og nyder godt af den sandede jords mineraler. Kølende vinde blæser fra bjergene ned over vinstokkene, som får masser af sol og varme året rundt. Området har i gennemsnit mere end 320 solskinsdage om året. Dette skaber ideelle vækstbetingelser, og både rødvine, hvidvine, rosévine samt dessertvine produceres her. Særlig berømt er vinene på malbec-druen, der for alvor har været med til at placere Argentina på vinens verdenskort.

Dagen byder på en guidet tur til området Lujan de Cuyo, hvor du sammen med guiden besøger de bedste af områdets mere end 30 vinhuse. Frokosten nydes i de smukke omgivelser, inden turen går tilbage til Mendoza.

Helt andre oplevelser venter forude, når du flyver til Salta i det tørre, varme og ørkenagtige nordlige Argentina. Du bliver hentet i lufthavnen, og inden længe er du indlogeret på det hyggelige Hotel Balcon de La Plaza. Hotellet har en super beliggenhed blot fem minutters gang fra byens centrale plads og er det perfekte udgangspunkt for de kommende dages udforskning. Salta blev grundlagt af Hernando de Lerma i 1582. Han så mulighederne i Saltas pålidelige vandforsyning, der gjorde det muligt at producere madvarer og andre produkter, der var efterspurgt i Bolivias højt beliggende minebyer. Det var godt set, og Salta blomstrede indtil det 19. århundrede, hvor det begyndte at gå den anden vej.

I dag er Salta kronjuvelen blandt byerne i Argentinas tørre nord med et rigt kulturliv, mange gode restauranter samt adskillige museer og gallerier. Men den største attraktion er byen selv. Her er de brolagte gader stadig flankeret af velbevarede bygninger fra kolonitiden, og på de luftige pladser kan du følge med i gadelivet fra et udendørsbord på en af de mange cafeer.

Du får en god introduktion til byen denne eftermiddag, når du sammen med en lokal guide udforsker en række af byens største seværdigheder. Deriblandt det gamle rådhus, katedralen i Salta, San Francisco-kirken samt klosteret San Bernardo. Det bedste udsyn over byens røde tage og de omkringliggende bjerge fås fra San Bernardo-bakken. Du besøger også et lokalt marked for at se nærmere på byens rige håndværkstraditioner. Resten af dagen er fri til egne eventyr. Et besøg på High Country Archaeological Museum kan absolut anbefales. Museet huser blandt andet en række utrolig velbevarede mumier af børn, der ser ud, som om de sover.

Argentina_Salta_Cabildo

Dagens heldagstur til La Quebrada de Humahuaca byder på både store kultur- og naturoplevelser. I mere end 10.000 år har denne kløft fungeret som handelsrute mellem kulturerne i Andesbjergene og befolkningen på de flade sletter, og både spanierne og forskellige civilisationer før dem har sat deres præg på området. Denne del af Argentina er stadig et af landets mest traditionelle, og en stor del af befolkningen er af indiansk afstamning. Denne kombination af kultur, historie og storslået natur med kaktusser og solbagte ørkenbjerge har sikret hele området en plads på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

Dagens første mål er den gamle spanske by Purmamarca, der prydes af kirken Iglesia Santa Rosa de Lima fra det syttende århundrede. Byens største attraktion er dog ”De Syv Farvers Bjerg”, hvor mineraler har tegnet en spektakulær regnbue hen over en bjergskråning. Et lignende fænomen ser du nær landsbyen Maimara, hvor det ser ud som om, en kæmpe har svunget penslen over bjerget bag byen.

Turen fortsætter op gennem dalen til landsbyen Tilcara, der ligger i 2.400 m højde. Tilcara er næsten udelukkende bygget af soltørrede mursten, hvilket får bygningerne til at falde godt ind i landskabet. Fra byens gamle indianske fort er der en fantastisk udsigt. Dybere inde i dalen når du byerne Huacalera og Uquia, der huser områdets ældste kapel. Målet er landsbyen Humahuaca i knap 3.000 m højde, der er beboet af omaguacas-folket. Kulturen her minder mere om Boliva og Peru end resten af Argentina.

Fra Humahuaca går turen igen sydpå mod Salta. På vejen gøres stop i den gamle spanske by San Salvador de Jujuy, der blev invaderet ikke mindre end 11 gange i perioden fra 1810 til 1822. Men hver gang blev byen genopbygget, og i dag vidner byens katedral og øvrige spanske kolonitidsbygninger om en lang og farverig historie. Tilbage i Salta er aftenen til fri disposition.

Argentina_Humahuaca

Endnu en flot køretur venter i dag, når du sætter kurs sydpå langs floden Rio de las Conchas mod Cafayate. Første del af turen fører gennem frodige dale med historiske småbyer. Men gradvist ændrer sceneriet sig drastisk, og landskabet bliver præget af røde, tørre sandstensbjerge fyldt med særprægede klippeformationer. Disse er skabt af erosion gennem årtusinder og har med tiden antaget mange forunderlige former. Dagens mål er den lille by Cafayate, der ligger omgivet af grønne vinmarker. Mange af de bedste vine i det nordvestlige Argentina produceres her. Nogle vingårde er højteknologiske, mens andre stadig producerer vin efter gammeldags metoder. De første vinstokke kom hertil fra Chile i 1556, men det var først 300 år senere, at man begyndte at dyrke de franske sorter. Du besøger et af områdets vinhuse, hvor du hører om produktionen og smager på den seneste høst. Herefter går turen gennem de røde landskaber tilbage mod hotellet i Salta.

Argentina_El Cafayate_landskaber

Fra Saltas tørre landskaber flyver du mod Foz do Iguazu, der ligger i et frodigt, subtropisk klima på grænsen mellem Argentina, Brasilien og Paraguay. Vel fremme indlogeres du på Hotel Mercure Iguazu; et moderne 4-stjernet hotel med gode faciliteter omgivet af tropisk vegetation. Her er resten af dagen fri til at slappe af ved poolen og nyde de skønne omgivelser.

Foz do Iguazu

Foz do Iguazu er et af verdens største vandfald og måske det flotteste af dem alle. Her vælter enorme vandmasser ud over klippekanten og styrter i dybet, hvor vandet rammer floden med en sådan kraft, at jorden ryster under dine fødder. Vandfaldet danner grænse mellem Argentina og Brasilien, og det kan i høj grad anbefales at opleve vandfaldet fra begge sider af grænsen. Dagens guidede tur er dedikeret til den argentinske side, hvor du kommer helt tæt på vandfaldene. Men inden da besøges det imponerende informationscenter, der giver en god introduktion til områdets natur og dyreliv. Herfra fortsætter du med et gasdrevet tog til vandfaldene, der udforskes via en serie af gangbroer. Særlig spektakulær af gangbroen til Devil’s Throat, der ender helt ude på kanten af vandfaldene. Herfra kan du se lige lukt ned i djævlens gab og de frådende vandmasser 60 meter nede. Efter besøget går turen tilbage til hotellet.

brasilien_foz-do-iguazu_gangbro

Dagen starter tidligt, så du kan opleve vandfaldene fra den brasilianske side. Det er fra denne side, at du får det bedste overblik over vandfaldene fra en række af udsigtspunkter. For enden af gangbroen belønnes du med en fantastisk udsigt over Devil’s Throat og de største vandfald. Efter morgenens udflugt bliver du kørt til lufthavnen, hvor hjemrejsen begynder.

Argentina_Foz do Iguazu

Du ankommer til Danmark fyldt med oplevelser fra dejlige Argentina.

Udvalgte hoteller på rejsen

Priseksempel

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
1 jan 2019 - 23 jun 2019
ved 2 voksne
fra 26.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
24 jun 2019 - 23 aug 2019
ved 2 voksne
fra 27.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
24 aug 2019 - 15 dec 2019
ved 2 voksne
fra 26.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Inkluderet i prisen
 • Flyrejse fra Danmark til Buenos Aires og retur fra Foz do Iguassu
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Privat transport fra Buenos Aires Lufthavn til hotel t/r
 • 3 nætter på Palo Santo i Buenos Aires inkl. morgenmad
 • Halvdags byrundtur i Buenos Aires
 • Tango og dinner show
 • Flyrejse fra Buenos Aires til Mendoza
 • Privat transport fra Mendoza lufthavn til hotel t/r
 • 2 nætter på Villa Mansa i Mendoza inkl. morgenmad
 • Privat vinsmagningstur i Mendoza tl 2 vingårde i Lujan de Cuyo inkl. smagninger og frokost
 • Flyrejse fra Mendoza til Salta
 • Privat transport fra Salta Lufthavn til hotel t/r
 • 3 nætter på Hotel Balcon de La Plaza inkl. morgenmad
 • Heldagstur til Humahuaca Gorge
 • Heldagstur til Cafayate vinregionen
 • Flyrejse fra Salta til Puerto Iguazu
 • Privat transport fra Puerto Iguazu lufthavn til hotel
 • 2 nætter på Mercure Iguazu inkl. morgenmad
 • Heldagstur til de argentinske vandfald
 • Halvdagstur til de brasilianske vandfald
 • Privat transport fra hotel til Foz do Iguassu Lufthavn
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere
Ikke inkluderet i prisen
 • Sygeafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Måltider ud over de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bestiller du en rejse til Argentina

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Det siger kunderne

 • Fuldkommen ærlig
  Vigtigst af alt: Vores konsulent er fuldkommen ærlig. Man føler sig tryg i planlægningen af rejsen.
 • Fuld tilfredshed
  Fuld tilfredshed. Vi er trofaste og tilfredse kunder igennem 20 år!
 • Vil afsted igen
  Det er helt bestemt ikke sidste gang, vi vil rejse med MarcoPolo. Vi giver vores bedste anbefaling til MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Argentina

Vi kender de skønneste steder i Argentina og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel