Det bedste af Sydamerika

Oplev Limas kolonitidsbygninger og den gamle inka-hovedstad Cuzco højt oppe i Perus højland. Kør med tog dybt ind mellem bjergene til Machu Picchu, og shop på farverige indianermarkeder. Turen fortsætter til Argentinas charmerende hovedstad Buenos Aires, der blandt andet er kendt for tango, store bøffer og spændende bydele. Herfra er det videre til verdens måske flotteste vandfald Foz do Iguazu på grænsen mellem Brasilien og Argentina. Rejsen slutter med samba, livsglæde og legendariske strande i vidunderlige Rio de Janeiro, der ligger spektakulært mellem jungleklædte bjerge og Atlanterhavet. Med andre ord oplever du alt det bedste af Sydamerika.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Afrejse fra Danmark med kurs mod Lima, hvor du ankommer samme aften på grund af tidsforskellen. Her står en chauffør klar til at køre dig til det charmerende Hotel Antigua Miraflores – dit centralt beliggende hotel i den eksklusive bydel Miraflores. Hotellet er bygget op omkring en gammel herskabsvilla fra 1923, så arkitekturen og charmen har sine rødder tilbage fra denne tid. Fra hotellet kan du spadsere ned til centrum, havnefronten eller til den hyggelige park, som hotellet har taget navn efter. Nyd eventuelt en drink i hotellets lounge efter en lang rejsedag.

Miraflores er et livligt område fyldt med butikker, caféer og gadeliv. Dette er også et godt sted at prøve Perus lokale køkken, der i disse år går sin sejrsgang verden over. Det i en sådan grad, at Peru jævnligt bliver udnævnt som verdens hotteste destination for madelskere.

Peru - Lima

Efter morgenmad på hotellet står de næste fire timer på en cykeltur fra Miraflores til bydelene Barranca og Chorrillos, der især er kendt for deres kunstområder og boheme-stil. På turen er der rig mulighed for at gøre holdt flere steder og nyde en fantastisk udsigt. Du kommer blandt andet forbi Bridge of Sighs, en gammel træbro, ligesom du kommer til at gå på den smukke promenade Miraflora Boardwalk. Frokosten står på helt frisk ceviche, Perus nationalret, på en restaurant med smuk havudsigt.

Eftermiddagen er fri til at nyde Lima på egen hånd.

Peru - Lima

Fra Lima flyver du videre til den gamle inka-hovedstad Cuzco. Her bliver du hentet i lufthavnen og kørt til dit hotel i hjertet af byen. Du bor på Hotel Rumi Punku, der er det perfekte resultat af fusionen af tre forskellige tidsperioder: Væggene og indgangspartiet har tydelige rødder fra inka-stilen, mens resten af hotellet er domineret af den hyggelige spanske kolonistil, der blander sig med nutidens moderne fornødenheder.

Om eftermiddagen kommer du rundt og ser byen og dens spændende arkæologiske levn. I dag fungerer ruinerne af den gamle inka-by først og fremmest som fundament for de bygninger, spanierne opførte efter Cuzcos fald i 1533. Men kigger man godt efter, kan man stadig se levn fra inka-riget i de gamle brolagte gader. På turen besøger du for eksempel den hellige Sacsauhuaman-fæstning, hvorfra der er en fantastisk udsigt over Cuzco. Fæstningen i sig selv er også et imponerende syn, og her oplever du til fulde inkaernes evne til at sammenføje enorme kampesten med millimeters præcision. Fra Sacsayhuaman går turen videre til det historiske centrum. Her besøger du blandt andet Plaza de Armas, hvor den spanske kolonis magt var koncentreret gennem århundreder, og pladsen er stadig en af byens smukkeste og mest livlige steder. Her finder du også den majestætiske katedral, hvor Francisco Pizarro, den spanske erobrer, ligger begravet.

Peru - Cuzco

Om morgenen går turen gennem bjerge og bakker mod Den Hellige Dal, og første stop er markedsbyen Pisac. Folk strømmer til byen fra de omkringliggende landsbyer for at handle og få sig en sludder med venner og bekendte. Markedet er altid en farverig affære, og det er et godt sted at finde lokalt kunsthåndværk såsom tæpper og keramik. Det er også et godt sted at finde en lokal restaurant at spise frokost på. I tidligere tider fungerede Pisac som inkaernes spisekammer, og levn fra dyrkningsterrasser, fæstninger, templer og gravkamre kan stadig ses rundt om i byen.

Om eftermiddagen fortsætter turen mod Ollantaytambo, der i sin tid udgjorde et af inkarigets største fæstningsværker. I fredstider blev bygningerne også brugt som overnatningssted for delegationer på rejse gennem dalen. Fra Ollantaytambo går turen tilbage mod Cuzco.

I dag venter et af rejsens helt store højdepunkter. Du bliver hentet tidligt om morgenen og kørt til togstationen, hvorfra turen går langs Urubamba-floden dybere ind mellem bjergene. Efter ca. tre en halv time når du Aguas Calientes, der er en farverig handelsby og stoppested for besøgende ved Machu Picchu. Byen byder på et væld af restauranter, butikker og boder, så her er alle muligheder for at gøre nogle gode køb, inden turen fortsætter i bus ad en zig-zag-vej det sidste stykke op til ruinen.

Alene navnet Machu Picchu klinger af eventyr og mystik, og virkeligheden overgår alle fantasier. Ruinerne af den gamle inka-by ligger skjult på et lille plateau på toppen af et bjerg. Rundt om byen hæver dramatiske bjergtoppe sig mod himlen, og dybt nede i dalene under dig kan du skimte Urubamba-flodens snoede løb.

Machu Picchu blev genopdaget af Hiram Bingham i 1911, efter at den i århundreder havde ligget skjult af junglen. Nu er junglen blevet ryddet, og de gamle templer soler sig atter i det stærke sollys. Hvad byen i sin tid har været brugt til, vides ikke med sikkerhed. Men ét bud er, at Machu Picchu fungerede som landsted for inka-herskerne. Andre peger på en mere religiøs betydning. Sikkert er det i hvert fald, at spanierne aldrig fandt Machu Picchu, og det bidrager kun yderligere til byens særlige mystik.

Sidst på dagen går turen tilbage til hotellet i Cuzco.

Peru - Machu Pichhu

Efter morgenmad på hotellet starter en dag, der står i madens tegn. Første stop er San Peter-markedet, der er Cuzcos største og mest kendte marked. Her venter en unik og ikke mindst farverig oplevelse, mens du bliver introduceret for en masse lokale produkter. Herefter prøver du selv kræfter med det peruvianske køkken i samarbejde med en professionel kok, der vil lære dig at lave flere forskellige retter som for eksempel ceviche og quinoa-tamales – skyllet ned med en pisco sour, der er Perus nationaldrink. Peru har også et meget spændende og eksotisk frugtudvalg. For eksempel lucuma, ananaskirsebær og cherimoya, som du også smager her.

Din sidste eftermiddag og aften i Cuzco er fri, inden turen i morgen går videre mod Buenos Aires. Nyd for eksempel stemningen og slap af på Cuzcos utallige hyggelige caféer og restauranter.

Efter morgenmaden er det tid til at køre mod lufthavnen, hvor din tur videre mod Buenos Aires starter.

Vel fremme i den argentinske hovedstad bliver du hentet i lufthavnen og kørt til dit hotel for de kommende fire nætter. Du bor på det stilfulde boutique hotel Palo Santo, der ligger i den trendy bydel Palermo, der er fyldt med barer, caféer og gourmet-restauranter.

Buenos Aires er Sydamerikas mest europæiske, og nogle steder er stemningen næsten helt parisisk. Men ligegyldigt hvor du befinder dig i Buenos Aires, vil du mærke den særlige argentinske stemning under den europæiske overflade.

Argentina - Buenos Aires - National Congress building

Forude venter en spændende dag i Argentinas hovedstad. Sammen med en lokal guide begiver du dig ud i Buenos Aires morgentravle gader for at udforske byens forskellige bydele, der hver har sin egen identitet og personlighed. Første stop er Northern Quarters og Palermo, der er rig på parker og smukke bygninger. Fortsæt til det franske kvarter Recoleta, hvis bygninger, barer og caféer fører tankerne mod Paris’ romantiske gader. Blandt midtbyens største højdepunkter er det smukke Colon-teater, der regnes for at være et af verdens ypperste operahuse. Ikke langt derfra ligger Plaza de Mayo, hvor mange af de største begivenheder i Argentinas historie har udspillet sig. På pladsen ligger blandt andet La Casa Rosada (Det lyserøde Hus), hvor præsidenten har sit virke. Husets balkon er kendt som ”Evitas balkon”, for det var her, den berømte præsidentfrue hilste på den jublende befolkning. Du kigger også forbi det gamle rådhus og katedralen, inden turen fortsætter til byens ældste kvarter San Telmo.

Her ligger tangobarerne tæt, og San Telmo er det helt rigtige sted at opleve den lidenskabelige dans. I bydelen La Boca opleves en helt anden form for lidenskab, der om muligt er endnu dybere. For det er her, Diego Maradonas gamle fodboldklub La Boca ligger, og klubbens kampe er det vigtigste samtaleemne i kvarterets gader. La Boca er egentlig et gammelt arbejderkvarter, hvor spanske og italienske immigranter byggede huse af bølgeblik og malede dem i strålende farver. Husene er stadig beboede, og tangomusikken strømmer ud af alle sprækker. En hel anden stemning venter i fashionable Port Madero, inden turen går tilbage til hotellet.

Argentina - Buenos Aires - La Boca

Dagen er fri til at nyde Buenos Aires på egen hånd. Brug eventuelt dagen på at shoppe i butikkerne langs Calle Florida og Lavalle side om side med de stilfuldt klædte argentinere, eller gå en tur langs promenaden Constanera Norte med udsigt over floden Rio de la Plata og Uruguay i det fjerne. Men sørg for at gemme lidt energi til om aftenen, hvor der venter et forrygende tangoshow med nogle af byens bedste dansere. Under showet serveres et lækkert måltid, mens natten fyldes af de inciterende rytmer. Når aftenen er omme, bliver du kørt tilbage til dit hotel.

Argentina - Buenos Aires - Tango

Det er endnu engang blevet tid til nye eventyr, og efter morgenmaden bliver du kørt til lufthavnen. Senere lander du på grænsen mellem Brasilien og Argentina. Her står en chauffør klar til at køre dig til luksushotellet Loi Suites i nationalparken tæt ved Iguazu-vandfaldene. Hotellet, der passer perfekt ind i de imponerende naturomgivelser, byder både på spa, hængebroer og udendørs pool med sauna og solterrasse. Og når sulten melder sig, serverer restauranten lokale gourmet-retter, der kan nydes med en bjergtagende udsigt over den subtropiske regnskov.

Argentina_Foz do Iguazu

Foz do Iguazu er et af verdens største vandfald, og måske det smukkeste af dem alle. Over en mere end to kilometer bred klippekant styrter enorme vandmasser 70 m i dybet med en sådan kraft, at jorden ryster. Faktisk består Foz do Iguazu af utallige mindre vandfald, der tilsammen skaber en fortryllende verden af vand midt i regnskoven, hvor Argentina, Brasilien og Paraguay mødes.

Størstedelen af dagen går med at udforske den argentinske side af vandfaldene. Du kører med et lille gasdrevet tog og går på en serie af gangbroer både oven for vandfaldene og nede mellem dem. En af gangbroerne fører helt hen til kanten af den såkaldte ”Djævlens Hals”, hvor du kan kigge direkte ned i de frådende vandmasser langt under dig. En anden mulighed er at udforske området med et lille tog.

Brasilien - Foz do Iguazu

Dagen er dedikeret til den brasilianske side af vandfaldene, hvor du får det bedste overblik over vandfaldene. En sti fører langs floden, hvor den ene fantastiske udsigt over vandfaldene afløser den anden, mens gangbroer lader dig komme forbavsende tæt på vandmasserne. Tag dig god tid til at nyde det dramatiske view, inden turen går tilbage hotellet, hvor resten er dagen er på egen hånd.

Brasilien - Foz do Iguaçu

Når tid er bliver du hentet på hotellet og kørt til lufthavnen på den brasilianske side af vandfaldene, hvorfra der flyves videre mod nye oplevelser i Rio de Janeiro.

Vel fremme i Rio de Janeiro bliver du hentet i lufthavnen og kørt til dit hotel for de kommende tre nætter. Resten af dagen er fri til at nyde denne smukke by, der ligger spektakulært mellem havet og jungleklædte bjerge. Du bor på Portobay Internacional på Rios berømte Copacabana-strand, så du kan let gå en tur langs havet på egen hånd.

Rio de Janeiro - Copacabana Beach

Start dagen med en af Rios mest ikoniske oplevelser. Guiden henter dig på hotellet og kører dig til den lille togstation i bydelen Cosme Velho. På vejen passerer du lagunen Rodrigo de Freitas (ikke søndag), der ligger som en oase midt i storbyen. På togstationen stiger du om bord på det lille bjergtog, der i roligt tempo fører dig op gennem regnskoven mod Corcovado Hill. Dette regnskovsområde er kendt som Tijuca og er en af verdens største skovområder i en storby. Regnskoven er da også et populært pusterum for Rios indbyggere, når de trænger til en pause fra strandlivet eller midtbyens mylder. Togturen tager blot 20 minutter, så snart kan du træde ud på toppen af bjerget og nyde den fabelagtige udsigt over Rio, havet og den store Kristus-statue, der velsigner byen med sine udstrakte arme. Statuen er 30 meter høj og blev i 2007 udnævnt som et af Verdens syv nye vidundere. Statuen er imponerende. Men det er udsigten over byen, der tager pusten fra de fleste. Set herfra er der ingen tvivl om, hvorfor Rio regnes for at være blandt verdens absolut smukkeste storbyer. Tag dig god tid til at nyde udsigten, inden turen går tilbage til hotellet. Herefter er resten af dagen fri til at slappe af på strandene eller udforske Rio de Janeiro på egen hånd.

Rio bugner af eventyr, og dagen er fri til at udforske byens mange muligheder på egen hånd. Eller tag med på denne halvdagstur og oplev to meget forskellige sider af Rio:

Centrum og Sukkertoppen
Fra hotellet går turen først til Rios pulserende centrum. På vejen passerer du Sambodrome, hvor de store parader finder sted under byens berømte karneval. Du besøger også katedralen og Cinelandia-pladsen med sine smukke historiske bygninger. Fra midtbyen fortsættes til det karakteristiske bjerg Sukkertoppen, der hæver sig dramatisk over havet og de berømte strande. Turen til toppen af bjerget foregår med svævebane med et stop på halvvejen. Fra toppen af den 396 m høje granitklippe ligger Rio bogstaveligt talt for dine fødder. På den ene side rejser grønklædte bjerge sig bag byen, og på den anden forsvinder Atlanterhavets blå bølger i den fjerne horisont. Midt imellem ligger Rio i al sin pragt. Fra Sukkertoppen går turen tilbage mod hotellet.

Rio de Janeiro - På vej mod Sukkertoppen i svævebane

Når tid er, bliver du hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvor hjemrejsen begynder.

Efter et flyskifte ankommer du til Danmark.

Udvalgte hoteller på rejsen

Priseksempel

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
1 jan 2019 - 23 jun 2019
ved 2 voksne
fra 39.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
24 jun 2019 - 23 aug 2019
ved 2 voksne
fra 40.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Inkluderet i prisen
 • Flyrejse fra Danmark til Lima og retur fra Rio de Janeiro
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Privat transport fra Lima Lufthavn til hotel t/r
 • 2 nætter på Antigua Miraflores i Lima inkl. morgenmad
 • Cykeltur i Lima inkl. ceviche, vand og snack
 • Flyrejse fra Lima til Cuzco
 • Privat transport fra Cuzco lufthavn til hotel t/r
 • 4 nætter på Rumi Punku i Cuzco inkl. morgenmad
 • Privat udflugt til Sacsayhuaman samt byrundtur i Cuzco
 • Privat udflugt til Den hellige dal
 • Togbillet på første klasse med Vistadome fra Poroy til Aguas Calientes t/r
 • Besøg ved Machu Picchu
 • Peruviansk kokkekursus inkl. besøg ved San Peter Markedet i Cuzco
 • Flyrejse fra Cuzco til Buenos Aires
 • Privat transport fra Buenos Aires Lufthavn til hotel t/r
 • 3 nætter på Palo Santo Hotel i Buenos Aires inkl. morgenmad
 • Privat byrundtur i Buenos Aires
 • Dinner og tangoshow i Buenos Aires
 • Flyrejse fra Buenos Aires til Puerto Iguazu
 • Privat transport fra Puerto Iguazu Lufthavn til hotel
 • 3 nætter på Loi Suites Iguazu inkl. morgenmad
 • Heldagstur til de Argentinske Vandfald
 • Transport fra hotel i Puerto Iguazu til Foz do Iguassu Lufthavn inkl. rundtur ved de Brasilianske Vandfald
 • Flyrejse fra Foz do Iguassu til Rio de Janeiro
 • Privat transport fra Rio de Janeiro Lufthavn til hotel t/r
 • 3 nætter på Portobay Internacional i Rio de Janeiro inkl. morgenmad
 • Halvdags Jeep Tour Corcovado og Tijuca Forest
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere
Ikke inkluderet i prisen
 • Sygeafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Måltider ud over de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bestiller du en rejse til Sydamerika

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Se lignende rejser

Det siger kunderne

 • Fuldkommen ærlig
  Vigtigst af alt: Vores konsulent er fuldkommen ærlig. Man føler sig tryg i planlægningen af rejsen.
 • Fuld tilfredshed
  Fuld tilfredshed. Vi er trofaste og tilfredse kunder igennem 20 år!
 • Vil afsted igen
  Det er helt bestemt ikke sidste gang, vi vil rejse med MarcoPolo. Vi giver vores bedste anbefaling til MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Sydamerika

Vi kender de skønneste steder i Sydamerika og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Inspiration

Du kan få mere inspiration til dine rejser i disse artikler.
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel