Argentina med stil

På denne luksusrejse til Argentina kan du se frem til at opleve en række af landets største seværdigheder. Undervejs på hele rejsen bor du på eksklusive hoteller fyldt med stil og personlighed, ligesom private chauffører og engelsktalende guider på komfortabel vis fører dig gennem dette fantastiske land. Så der er lagt op til en Argentina-rejse langt udover det sædvanlige. Både når det kommer til komfort og oplevelser.

Du kommer helt ind på livet af charmerende Buenos Aires, der byder på spændende kvarterer med hver sin identitet, glimrende shopping og ikke mindst vin, store bøffer og lidenskabelig tango. Du oplever de argentinske cowboys’ kultur og skikke, der stadig udleves på pampaen. Her bor du på en historisk ranch og kommer tæt på gauchoernes hverdag. Herfra er det videre til billedsmukke Mendoza, Argentinas vigtigste vinområde, hvor vingårdene ligger side om side og blot venter på at blive udforsket. Du besøger også Sydamerikas højeste bjerg Aconcagua, inden rejsen slutter ved vandfaldet Foz do Iguazu, hvor enorme vandmasser falder i dybet og skaber et af verdens mest storslåede naturvidundere.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Fra Danmark går turen vestpå til Argentinas hovedstad Buenos Aires.

Ved ankomsten til Buenos Aires står din private guide og chauffør klar til at køre dig mod hotellet og introducere dig for en af verdens mest spændende byer. Du bor på det luksuriøse Legado Mitico i hjertet af byen.

Allerede i aften får du den særlige argentinske stemning at føle, da aftenen er sat af til en guidet byrundtur. Det vrimler med liv om aftenen i Buenos Aires’ gader, og byen er mindst lige så fascinerende på denne tid af døgnet. Du besøger den moderne og fashionable bydel Puerto Madero, hvorfra der er en bjergtagende udsigt til Buenos Aires’ skyline. Turen fortsætter til det franske kvarter Recoleta, hvor bygninger, barer og caféer fører tankerne mod Paris’ romantiske gader. Inden du vender tilbage til hotellet, kan du nyde en drink på en af Palermo Sohos fineste barer. Palermo Soho var tidligere et traditionelt og roligt kvarter, men er i dag hjemsted for alternative kunstgallerier, designbutikker og restauranter i verdensklasse.

Argentina - Buenos Aires

I dag venter en spændende dag i Argentinas hovedstad, hvor ca. hver tredje argentiner har hjemme. Med en lokal guide begiver du dig ud i Buenos Aires’ morgentravle gader – denne gang i dagslys – for at udforske byens spændende og unikke bydele. Du kommer blandt andet gennem Northern Quaters, Palermo og Recoleta. Du ser også det imponerende Colon-teater, der er et af verdens ypperste operahuse. Gå en tur rundt på Plaza de Mayo, hvor flere af de største begivenheder i Argentinas historie har udspillet sig. Her ligger blandt andet det gamle rådhus, katedralen samt La Casa Rosada (Det lyserøde Hus) med ”Evitas balkon”, hvorfra den berømte præsidentfrue hilste på den jublende befolkning.

Turen går videre til den gamle bydel San Telmo, hvor tangobarerne ligger tæt. I bydelen La Boca er det fodbold, der er den helt store lidenskab. Det er nemlig her, Diego Maradonas gamle fodboldklub ligger. La Boca er et tidligere arbejderkvarter, hvor italienske og spanske immigranter byggede huse af bølgeblik, som de malede i alverdens farver. I dag er husene stadig beboede, og tangomusikken strømmer ud fra alle sprækker.

Rundturen afsluttes i Puerto Madero, hvor chikke barer og restauranter ligger på stribe. Resten af aftenen er fri til at nyde Buenos Aires på egen hånd, og når sulten og tørsten melder sig, er du aldrig langt fra en stor bøf og lokal vin, som Argentina, med god grund, er så kendt for.

Argentina - Buenos Aires - Tango

Dagen er fri til selv at opleve Buenos Aires og mærke den argentinske stemning overalt, hvor du kommer. Brug dagen på at shoppe i butikkerne langs Calle Florida og Lavalle side om side med de stilfuldt klædte argentinere, eller gå en tur langs promenaden Constanera Norte med udsigt over floden Rio de la Plata, hvor Uruguay kan spottes i det fjerne.

Byen bugner desuden af arkitektur, kunst, parker og smukke bygninger, der blot venter på at blive udforsket. Besøg Recoleta-kirkegården, hvor Argentinas berømte præsidentpar Eva (Evita) og Juan Domingo Perón ligger begravet. Eller oplev MALBA-museet, der huser latinamerikansk kunst fra starten af det 20. århundrede frem til i dag. Du kan også nyde et af byens berømte tango-shows. Det er umuligt ikke at lade sig rive med, når de inciterende rytmer, markante trin og sangens sødmefyldte lyrik fylder salen.

Argentina - Buenos Aires

I dag bliver du hentet på hotellet og kørt til en traditionel ”estancias”, hvilket man kalder en gård eller ranch på pampaen. Du indlogeres på den historiske og idylliske Estancia El Ombu de Areco fra 1880. Ranchen byder både på fantastisk service, swimmingpool, en smuk have og cykler, så du kan se dig omkring i området. På ranchen vil du stifte bekendtskab med gauchoerne, de argentinske cowboys med sombrero og tørklæde om halsen, der på dygtig vis manøvrerer deres heste. Og der bliver naturligvis også mulighed for selv at tage en ridetur på hesteryg. Dagens tur giver en introduktion til gauchoernes kultur og skikke, der udgør den forunderlige verden på pampaen, og du vil få serveret et ægte argentinsk Gaucho-måltid, der er en form for barbecue med grillet argentisk kød og empanadas.

En dag på la pampa

Efter morgenmad på ranchen bliver du kørt til lufthavnen, hvor næste stop er Mendoza, der ligger smukt for foden af Andesbjergene. Byen har rødder tilbage til 1561 og er dermed en af Argentinas ældste byer. Og måske endnu mere interessant er det, at byen er Argentinas vigtigste vinområde, hvor den ene vingård efter den anden nyder godt af den sandede jords mineraler. Med mere end 320 solskinsdage om året og kølende vinde fra bjergene har en lang række druesorter her ideelle vækstbetingelser. Ikke mindst de berømte malbec-druer har fundet optimale betingelser her. Mellem vinmarkerne bliver de billedskønne landskaber fuldendt af oliven-, figen- og ferskenlunde, der på smukkeste vis indrammes af Andesbjergenes sneklædte tinder i baggrunden.

Ved ankomsten bliver du mødt af en chauffør i lufthavnen, der kører dig til det luksuriøse boutique-hotel Cavas Wine Lodge, der ligger forrygende mellem vinmarker med udsigt til Andesbjergene. Hotellet har vundet et hav af priser. Blandt andet titlen som Sydamerikas bedste hotel. Efter indlogeringen er resten af dagen fri til at nyde de skønne omgivelser.

Argentina_Mendoza_Vinmarker

Dagen byder på en guidet tur til området Lujan de Cuyo, der er et af landets største vinproduktionsområder. Du besøger de bedste af områdets mere end 30 vinhuse, og frokosten nydes i smukke omgivelser, inden turen går tilbage til Cavas Wine Lodge.

I dag går turen mod Aconcagua, der med sine 6.962 meter er Sydamerikas højeste bjerg og et yndet udflugtsmål for bjergbestigere, der udfordrer sig selv i kampen om at nå toppen. Hvis vejret tillader det, kan du begive dig ud på en smuk vandretur et godt stykke op ad bjerget, mens du nyder de bjergtagende udsigter undervejs. Inden turen går tilbage mod hotellet, besøger du blandt andet Puente del Inca. Det er en bro, naturligt formet af klippen over Cuevas-floden, som de indianske karavaner brugte, når de krydsede passet på deres vej mod Chile. Aftenen er fri til at besøge nogle af de mange restauranter og vinbarer, som Mendoza har at byde på.

Det er blevet tid til at forlade Mendoza, og efter morgenmaden køres du til lufthavnen. Når du senere lander på grænsen mellem Brasilien og Argentina, står en chauffør klar til at køre dig til luksushotellet Loi Suites i nationalparken tæt ved Iguazu-vandfaldene. Hotellet passer perfekt ind i de imponerende naturomgivelser og byder både på spa, hængebroer og udendørs pool med sauna og solterrasse. Når sulten melder sig, bør du lægge et besøg forbi restauranten, der byder på lokale gourmet-retter serveret med en storslået udsigt over den subtropiske regnskov.

Argentina_Foz do Iguazu

Foz do Iguazu er et af verdens største vandfald og måske det smukkeste af dem alle. Enorme vandmasser vælter ud over klippekanten og styrter 70 meter ned i dybet. Vandet rammer floden med sådan en kraft, at jorden ryster under dine fødder. Foz do Iguazu består af utallige mindre vandfald og ser forskelligt ud fra alle vinkler, så det kan i høj grad anbefales at opleve vandfaldet både fra den brasilianske og den argentinske side.

Dagen starter tidligt, så du kan opleve Foz do Iguazu fra den brasilianske side, hvorfra du får det bedste overblik over vandfaldene fra en række udsigtspunkter, ligesom du her kommer helt tæt på de største af faldene. Du har også mulighed for at flyve i helikopter over dette dramatiske og yderst fotogene vandfald, hvilket er en oplevelse for livet (helikoptertur ikke inkluderet). Efter en spændene dag bliver du kørt tilbage til hotellet, hvor du kan lade op til endnu flere oplevelser ved Foz do Iguazu i morgen.

Brasilien - Foz do Iguaçu

I dag går turen til den argentinske side af Foz do Iguazu. Du starter besøget på det imponerende informationscenter, der giver en god introduktion til områdets plante- og dyreliv. Herfra kører du med gasdrevet tog med kurs mod vandfaldene, som opleves fra flere gangbroer, der forgrener sig rundt mellem vandfaldene. En af gangbroerne fører helt hen til kanten af den såkaldte ”Djævlens Hals”, hvor du kan kigge direkte ned i de frådende vandmasser langt under dig.

Efter en sidste morgenmad i smukke omgivelser på Loi Suites bliver du kørt til lufthavnen, hvor hjemrejsen begynder.

Argentina - Foz do Iguazú

Du ankommer til Danmark efter en oplevelsesrig rejse til dejlige Argentina.

Udvalgte hoteller på rejsen

Priseksempel

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
1 jan 2019 - 23 jun 2019
ved 2 voksne
fra 33.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
24 jun 2019 - 23 aug 2019
ved 2 voksne
fra 34.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
24 aug 2019 - 15 dec 2019
ved 2 voksne
fra 33.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Inkluderet i prisen
 • Flyrejse fra Danmark til Buenos Aires og retur fra Foz do Iguassu
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Privat transport fra Buenos Aires lufthavn til hotel
 • 3 nætter på Legado Mitico i Buenos Aires inkl. morgenmad
 • Buenos Aires by Night tur
 • Byrundtur i Buenos Aires
 • Privat transport fra Buenos Aires til San Antonio de Areco
 • 1 nat på Estancia El Ombu de Areco inkl. helpension og aktiviteter
 • Privat transport fra San Antonio de Areco til Buenos Aires lufthavn
 • Flyrejse fra Buenos Aires til Mendoza
 • Privat transport fra Mendoza Lufthavn til hotel t/r
 • 3 nætter på Cavas Wine Lodge i Mendoza inkl. morgenmad
 • Privat vinsmagningstur i Mendoza tl 2 vingårde i Lujan de Cuyo inkl. smagninger og frokost
 • Heldagstur til Andesbjergene omkring Mendoza
 • Flyrejse fra Mendoza til Puerto Iguazu
 • Privat transport fra Puerto Iguazu lufthavn til hotel
 • 3 nætter på Loi Suites i Puerto Iguazu inkl. morgenmad
 • Heldagstur til de argentinske vandfald
 • Halvdagstur til de brasilianske vandfald
 • Privat transport fra hotel til Foz do Iguassu Lufthavn
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere
Ikke inkluderet i prisen
 • Sygeafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Måltider ud over de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bestiller du en rejse til Argentina

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Det siger kunderne

 • Fuldkommen ærlig
  Vigtigst af alt: Vores konsulent er fuldkommen ærlig. Man føler sig tryg i planlægningen af rejsen.
 • Fuld tilfredshed
  Fuld tilfredshed. Vi er trofaste og tilfredse kunder igennem 20 år!
 • Vil afsted igen
  Det er helt bestemt ikke sidste gang, vi vil rejse med MarcoPolo. Vi giver vores bedste anbefaling til MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Argentina

Vi kender de skønneste steder i Argentina og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel