Oplev Mendoza med MarcoPolo

Mendoza ligger mellem Andesbjergene og den store østlige ørken. Byens rødder går tilbage til 1561, og hermed er den en af Argentinas ældste byer. Det første, man lægger mærke til, er træerne; store morbærfigentræer, der flankerer de brede boulevarder og giver en svalende skygge fra den varme sol. Mendoza har en forkærlighed for springvand, vandingskanaler, træer og grønne områder, og I glemmer næsten, at I befinder jer i en ørken.

Byen er kendt som vinens og solens land og er Argentinas vigtigste vinområde, selvom velstanden også stammer fra de store oliereserver. I området ligger den ene vingård efter den anden og nyder godt af den sandede jords mineraler. Kølende vinde blæser fra bjergene ned over vinstokkene, som får rigelig sol og varme året rundt. Dette skaber ideelle vækstbetingelser for en lang række druesorter. Mange vingårde i området byder gerne besøgende velkommen. Mellem vinmarkerne fuldender oliven-, figen- og ferskenlunde de billedsmukke landskaber, der på fineste vis indrammes af Andesbjergenes sneklædte tinder i baggrunden.

Vest for byen ligger parken San Martin, et 420 hektar stort område med en sø og en fin udsigt over byen. Parken fremstår som en grøn oase midt i dette ørkenagtige landskab. Vindene kommer næsten altid fra Andesbjergene mod vest, og på deres vej gennem parken bliver vindene renset for støv og kommer ind i byen tilsat en behagelig fugtighed. Dette betyder, at klimaet i Mendoza altid er meget behageligt.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Hos MarcoPolo får du:

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige rejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine ønsker og dit budget

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Snak Mendoza med os - tættere på dit eventyr

Margit Jensen deler hellere end gerne ud af sin store viden om Mendoza. Så tag en snak med Margit Jensen om de mange muligheder og få et tilbud på din unikke rejse til Mendoza.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel