Oplev Foz do Iguazu med MarcoPolo

Foz do Iguazú er et af verdens største vandfald og måske det smukkeste af dem alle. Over en mere end to km bred klippekant styrter 5.000 kubikmeter vand i sekundet. Vandmasserne styrter 70 m ned i dybet, hvor de rammer floden med en sådan kraft, at jorden ryster under jeres fødder. Faktisk består Foz do Iguazú af omkring 275 mindre vandfald, der tilsammen skaber en fortryllende verden af vand midt i den frodige regnskov, hvor Argentina, Brasilien og Paraguay mødes.

Den grønne regnskov, de hvide vandmasser, den blå himmel og de talrige regnbuer vil tage pusten fra de fleste. Hverken ord eller fotos yder faldene retfærdighed. De kan kun opleves til fulde ved selvsyn.

På den argentinske side kommer I tættest på alle de mindre fald, der tilsammen udgør Foz do Iguazú. I følger et system af gangbroer, der snor sig rundt mellem vandfaldene. En af gangbroerne fører helt hen til kanten af faldet Djævlens Hals. Her kan I fra en klippehylde se lige ned i dybet og de enorme vandmasser 60 m nede. Det er også fra den argentinske side, at det er muligt at sejle ind mellem vandfaldene.

Ligegyldigt hvilken vej I tager, vil I overalt have en fantastisk udsigt over vandfaldene, og I vil føle jer omgivet af de enorme vandmasser. Om den argentinske eller den brasilianske side er den flotteste, er en smagssag. Oplevelserne på de to sider er vidt forskellige, så fuldend oplevelsen, og besøg begge sider.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Hos MarcoPolo får du:

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige rejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine ønsker og dit budget

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Snak Foz do Iguazu - Argentina med os - tættere på dit eventyr

Margit Jensen deler hellere end gerne ud af sin store viden om Foz do Iguazu - Argentina. Så tag en snak med Margit Jensen om de mange muligheder og få et tilbud på din unikke rejse til Foz do Iguazu - Argentina.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel