Oplev Argentinas hovedstad; Buenos Aires, med MarcoPolo

Buenos Aires er Argentinas finansielle og kulturelle centrum. Byen har en energi, der kan måle sig med den, du finder i New York. Går I i byens gader omkring midnat, vil I se folk i alle aldre, der har bestilt en middag på en restaurant, står i kø til biografen eller får en snak på en af byens mange caféer.

Et af de særlige træk ved Buenos Aires er byens vidt forskellige bydele, der alle har hver deres charme. Buenos Aires blev grundlagt for mere end 400 år siden, men blev stort set genskabt i 1800-tallet, hvor byen voksede op. Under vækstperioden med argentinsk oksekød blev byens spanske bygninger jævnet med jorden, fordi tidens forbillede var Paris. Oksekødsbaronerne sendte deres sønner af sted til Paris, mens Buenos Aires blev et verdenscentrum for kunst og mode.

Det er gået lidt ned ad bakke sidenhen, men Buenos Aires er stadig en by fuld af atmosfære samt en række spændende seværdigheder. Oplev stilige tangotrin til stemningsfyldt musik i en milonga (dansesalon). Tag til en fodboldkamp mellem rivalerne Boca og River, og hav den legendariske Maradona i tankerne. Spis en lækker, saftig bøf i overdimensioneret størrelse på en af byens talrige restauranter. Eller nyd en gåtur i Buenos Aires’ hyggelige gader. Især Teatro Colón, Plaza de Mayo og La Casa Rosada, hvor Evita hilste på den jublende befolkning, er et besøg værd. Det samme er La Boca, hvor immigranter byggede huse i bølgeblik og malede dem i strålende farver. I San Telmo, der er byens ældste del, ligger tangobarerne side om side.

Buenos Aires er en by med mange ansigter. Derfor har denne fascinerende, smukke og lidenskabelige storby uendeligt meget at tilbyde, og du vil med garanti ikke fortryde dit besøg i den skønne hovedstad.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Hos MarcoPolo får du:

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige rejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine ønsker og dit budget

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Udvalgte hoteller i Buenos Aires

Hoteller skal ikke blot være et sted at bo. De skal være en oplevelse i sig selv. Her kan du se et udvalg af vores foretrukne hoteller i Buenos Aires. Men vi har mange flere.

Snak Buenos Aires med os - tættere på dit eventyr

Margit Jensen deler hellere end gerne ud af sin store viden om Buenos Aires. Så tag en snak med Margit Jensen om de mange muligheder og få et tilbud på din unikke rejse til Buenos Aires.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel