Rådgivning

Ring og få rådgivning

Vi vil helst snakke med dig. Det giver den bedste dialog, og du får hurtig og præcis vejledning. Sammen finder vi frem til den perfekte rejse til dig, og vi deler naturligvis hellere end gerne ud af tips og ideer baseret på vores egne store rejseerfaring i landet.

70 12 03 03
Book et møde

Du er naturligvis meget velkommen til at kigge forbi vores kontorer i Aarhus og Valby. Du bedes dog aftale et møde med en af vores rejsekonsulenter i forvejen. På den måde kan vi sikre, at den helt rette person sidder klar til at hjælpe dig med din rejse.

Book et møde
Send rejseforespørgsel

Send os en mail ved at klikke nedenfor. Så kontakter vi dig snarest for at tage en snak med dig om dine ønsker. Du kan eventuelt skrive i tekstfeltet, hvornår det passer dig at blive ringet op, så får du en hurtig, nem og tryg start på planlægningen af din næste rejse.

Send en mail

Hvem er MarcoPolo

Der findes steder, hvor tiden forsvinder og steder, hvor oplevelserne tager pusten fra dig. Det er her vi glemmer hverdagen og mærker livet.

Uanset om du søger adrenalinsus, afslappende bølgeskvulp, sand mellem tæerne – eller en blanding af det hele – kender vi de skønneste steder i verden.

Hos MarcoPolo taler vi om ikke kun om prisen på flybilletter og hoteller. Vi deler din rejselyst, og sætter en dyd i at sammensætte din rejse, så den afspejler dig og dine drømme. Vi ved, at den gode rejse afhænger af øjnene der ser.

Vi kender den kræsne eventyrer, der jagter autentiske oplevelser og ikke vil gå på kompromis med hverken eventyrlighed eller komfort.

Kontakt os
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel