Strandferie med MarcoPolo

Drømmer du om at komme helt ned i gear og udskifte hverdagens stress og jag med svajende palmer, turkisblåt vand og hvide tropestrande? Så er MarcoPolos badeferier perfekte for dig. Vi har udvalgt nogle af verdens bedste strande og sammensat en række rejseforslag, hvor vandet, sandet og ikke mindst resortet er perfekt til en uforglemmelig badeferie. Som altid på en MarcoPolo-rejse er hotellet meget mere end blot et sted at sove. Det skal være en oplevelse i sig selv, og kun hoteller med høj komfort og masser af sjæl finder vej til vores rejseforslag.

Så er spørgsmålet, om det er Mauritius’ palmestrande eller badeferie i Thailand, der trækker mest. Lækre strande findes også i Australien og Vietnam. For slet ikke at tale om Florida og Hawaii. Eller hvad med at prøve noget helt anderledes? Det kunne være strandferie i Mozambique efter en safari i Sydafrika. Det kunne også være Cambodias uturistede strande kombineret med en rundrejse i landet. Eller strandferie i oversete Belize, hvor verdens næststørste koralrev løber langs kysten. Muligheder er der mange af, og uanset hvilken destination du vælger, er du garanteret masser af afslapning i skønne omgivelser, så du kan få batterierne ladt op.

Nedenfor har vi samlet en række forslag til badeferier, du kan bruge som inspiration. Men vi sammensætter naturligvis din rejse specielt til dig, så den passer til netop dine ønsker.

Lad os snakke om din strandferie - starten på dit eventyr

Vi deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at ringe til os på 70 12 03 03 . Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Rejseforslag med oplevelser ved stranden

Herunder kan du filtrere
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel