Skiferie med MarcoPolo

Nordamerika byder på de perfekte rammer for en vellykket skiferie. Den tørre champagne-sne i Rocky Mountains sikrer skiløb i absolut verdensklasse, og både Aspen, Banff og Whistler har pister for såvel nybegyndere som erfarne skiløbere. Byerne summer af liv i vinterhalvåret, og de hyggelige gader bugner af lækre hoteller, spændende butikker og glimrende restauranter.

Hos MarcoPolo har vi skræddersyet drømmerejser i mere end 30 år, og vi sammensætter altid din rejse efter dine unikke ønsker. Det betyder, at alle muligheder står åbne. Måske kunne du tænke dig at kombinere skiferie i Rocky Mountains med badeferie på Hawaii eller i Californien. Du kan også besøge flere forskellige skisportssteder på samme tur. Eller hvad med en storbyferie i New York, Toronto eller Vancouver efterfulgt af skiferie i Rocky Mountains?

Nedenfor har vi samlet en række forslag til skiferier, du kan bruge som inspiration. Men vi sammensætter naturligvis din rejse specielt til dig. Det eneste du skal gøre er at fortælle os, hvad du drømmer om. Så ordner vi alt det praktiske.

Lad os snakke om din skiferie - starten på dit eventyr

Vi deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at ringe til os på 70 12 03 03 . Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel