Tag på en eventyrlig safari

Tag på Safari og oplev alverdens vilde dyr. En safari er en helt unik oplevelse. I kommer tæt alt, og ikke alene synet imponerer og sætter sig på nethinden for altid. Safari er nemlig en oplevelse for alle sanser. Lyden af jagtbyttets skrig og gisp, lugten af hormoner og blod, der forstyrrer savannens stilhed er begge stærke sanseindtryk, man husker for altid. Naturens orden kan være brutal. Men der er også mange livsbekræftende oplevelser. Som synet af en nyfødt giraf, der tager sine første skridt, eller en elefantunge med dansende snabel, der trisser i hælene på sin mor på vej mod vandhullet.

Rejser I med MarcoPolo på safari, er I og dyrelivet i centrum. Vi ved hvor og hvornår, der er størst chance for at opleve dyrene. I rejser eksklusivt og vil være ledsaget af kyndige naturvejledere, når I begiver jer ud på savannen. Derfor er I garanteret store, men også trygge og lærerige oplevelser.

Lad os snakke om din safari - starten på dit eventyr

Vi deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at ringe til os på 70 12 03 03 . Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Rejseforslag med safari

Safari grupperejser med Exodus

Exodus har mange spændende grupperejser, der centrerer sig om safari. Oplev blandt andet de populære Big Five og gorillaer i Afrika, eller tag på tigersafari i Indien. Mulighederne er mange med Exodus, og I kan uden tvivl finde en rejse, der passer til jeres tempo og behov.

Gå til Exodus
Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel