Safari med MarcoPolo

Der er noget helt særligt over safari. Følelsen af at trille gennem det tidlige morgengry i en firehjulstrækker over den afrikanske savanne på udkig efter dyrelivet. Lyden af løvebrøl, der runger hult i den klare morgenluft, og duften af det tørre græs i vinden. For slet ikke at tale om forkælelsen tilbage på lodgen efter safarituren, hvor en lækker morgenmad venter.

Safari er nemlig en oplevelse for alle sanser. Det er ikke altid smukt. Naturens orden kan være brutal nogle gange. Men der er også mange livsbekræftende oplevelser. Synet af en nyfødt giraf, der tager sine første skridt, eller en elefantunge med dansende snabel, der lunter i hælene på sin mor på vej mod vandhullet.

De fleste forbinder nok safari med Afrika, og lande som Sydafrika, Botswana, Tanzania og Kenya er uden tvivl perfekte til safari-rejser. Men du kan også kigge efter tukaner og dovendyr i Costa Rica samt jaguarer i Brasilien. For slet ikke at snakke om orangutanger på Borneo eller tigere i Indiens dybe skove.

Ligegyldigt hvor du vælger at tage på safari med MarcoPolo, er du garanteret en stor naturoplevelse med dyrelivet i centrum. Vi ved hvor og hvornår, der er størst chance for at opleve dyrene, og vi samarbejder med de bedste lodges, der ligger de helt rigtige steder. Desuden vil du være ledsaget af kyndige, lokale naturvejledere, hvilket forhøjer chancen for at se dyrene betragteligt.

Lad os snakke om din safari - starten på dit eventyr

Vi deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at ringe til os på 70 12 03 03 . Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Rejseforslag med safari

Herunder kan du filtrere

Safari grupperejser med Exodus

Exodus har mange spændende grupperejser, der centrerer sig om safari. Oplev blandt andet de populære Big Five og gorillaer i Afrika, eller tag på tigersafari i Indien. Mulighederne er mange med Exodus, og I kan uden tvivl finde en rejse, der passer til jeres tempo og behov.

Gå til Exodus

Oplevelser med safari

Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel