70120303
Åben:

Tag på en rundrejse med MarcoPolo

Når en rejse skal planlægges og bestilles, skal du tage en lang række af store og små beslutninger, som alle har betydning for, om din rejsedrøm bliver en drømmerejse: Hvornår skal rejsen finde sted? Hvor lang tid skal den vare? Hvilken lufthavn er den bedste? Hvor lang tid tager det at tilbagelægge 100 km på landevej på rejsemålet? Hvad koster det at spise sig mæt? Hvilken del af en by skal jeg bo i? Hvad skal jeg i det hele taget opleve? Kan jeg nå at tage på jungletur og besøge en landsby på én dag?

Rækken af spørgsmål kan hurtigt vokse sig lang, og det kan være svært at bevare overblikket.

Rejseforslag med kvalitet

For at give dig et overblik over de mange muligheder du har, når du rejser med MarcoPolo, har vi udarbejdet en række rejseforslag. De er eksempler på, hvordan en god rejse kan se ud, og vi foreslår, at du bruger rejseforslagene som inspiration til din rejse. Men husk også, at rejseforslagene kan tilpasses og justeres alt efter dine ønsker.

Ingen pakkeløsninger

Når du bestiller en rejse hos MarcoPolo, sørger vi for, at rejsen bliver, som du ønsker den. Det er altså dig, der bestemmer rejsens varighed, tempo og indhold. Med vores ekspertise sikrer vi, at rejsens elementer hænger godt sammen, så tiden doseres rigtigt undervejs. Ligeledes har du stor indflydelse på rejsens standard og dermed også prisen.

Det er her, at MarcoPolos rejsekonsulenter kommer ind i billedet. De står klar til at hjælpe dig, så du er sikker på, at du får truffet de beslutninger, der er de rigtige for netop dig.

Kontakt en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel og få et konkret tilbud på en skræddersyet rundrejse eller udforsk vores mange inspirerende rejseforslag her på siden.

Forslag til rundrejser

Tag på opdagelse i MarcoPolos rejseforslag og find din unikke rundrejse med fokus på oplevelser.

  • Alle rejseforslag kan tilpasses dine ønsker
  • Alle rejser er sammensat af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Burmas højdepunkter

Burmas højdepunkter

Oplev største Burmas højdepunkter på denne rejse fra Yangon til ruinbyen Bagan, kongebyerne omkring Mandalay og den maleriske Inle-sø. Du kan også se frem til mindre kendte seværdigheder såsom de hellige huler ved Pindaya, en kulinarisk tur i cykeltaxa gennem Yangon ved aftentid samt et center for pensionerede elefanter nær den britiske bjergstation, Kalaw.

LÆS MERE
Rejsetype: Kulturoplevelser, Naturoplevelser

15 dage fra 21.495 kr.

Vancouver Island og Sunshine Coast

Vancouver Island og Sunshine Coast

Oplev det bedste af Vancouver Island og den smukke Sunshine Coast, der begge byder på naturoplevelser i verdensklasse.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Naturoplevelser

19 dage fra 24.995 kr.

Pulserende Singapore og magiske Malaysia

Pulserende Singapore og magiske Malaysia

En spændende rundrejse fra Singapore til Malaysia hvor I oplever alt fra pulserende storbyliv til frodigt højland, regnskovens mystik og tropiske strande.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Storby

14 dage fra 19.495 kr.

Florida for hele familien

Florida for hele familien

Oplev solskinsstaten Florida på en rejse for både voksne og børn – bag rattet i jeres egen bil. I bor i privat poolvilla i Orlando og på firestjernede hoteller tæt på Key West, på Captiva Island ved Fort Myers og i Miami. Turen byder også på en unik og intim oplevelse med havets charmetrold, delfinen. Rejsen er ideel til familier, men også perfekt til det eventyrlystne par.

LÆS MERE
Rejsetype: Børnevenlig ferie, Kør-selv, Strandferie

15 dage fra 13.195 kr.

Vandfald, safari og delta

Vandfald, safari og delta

Botswana byder på safari i verdensklasse og på denne rejse får I rig mulighed for at opleve Afrikas vilde dyr i landets største nationalpark Chobe og ikke mindst i verdens største indlandsdelta – det fantastiske Okavango Delta. Og naturligvis i kombination med de mægtige Victoria Vandfald i Zimbabwe.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Naturoplevelser, Safari

11 dage fra 39.995 kr.

Kør-selv på Cuba

Kør-selv på Cuba

Oplev Cuba og denne fantastiske ø med jer selv bag rattet i en lejet bil. Side om side med gamle amerikanske dollargrin, hestevogne og cyklister bestemmer I selv farten…

LÆS MERE
Rejsetype: Kulturoplevelser, Kør-selv, Strandferie

14 dage fra 24.550 kr.

Brasilien - tag børnene med på eventyr

Brasilien - tag børnene med på eventyr

Sydamerikanerne elsker børn, og der er næppe noget andet land i regionen, der er så børnevenligt som Brasilien. Eller så spændende for den sags skyld. Turen igennem bor I naturligvis på gode børnevenlige hoteller, og der er god tid, så alle kan følge med.

LÆS MERE
Rejsetype: Børnevenlig ferie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

15 dage fra 29.950 kr.

Brasiliens højdepunkter

Brasiliens højdepunkter

Brasilien er et fantastisk rejseland, og på denne rejse får I alle Brasiliens højdepunkter, fra Rio de Janeiro til de berømte vandfald Foz do Iguaçú.

LÆS MERE
Rejsetype: Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Storby

16 dage fra 32.595 kr.

INSPIRATION - MarcoPolo anbefaler

Find inspiration til den næste rejse med MarcoPolo her.