Den ultimative luksusrejse - oplev verden med privat jet

Rejs mellem nogle af verdens mest eksotiske destinationer i et superluksuriøst fly omgivet af vanedannende luksus. Et væld af spændende eventyr og store gourmetoplevelser venter i hvert nye land, og undervejs bor du på nogle af verdens bedste hoteller, der kombinerer perfekt beliggenhed med udsøgt luksus.

Rejserne arrangeres i samarbejde med TCS World Travel, som er MarcoPolos søsterselskab med base i Seattle. TCS World Travel har arrangeret rejser til over 200 lande og garanterer dig en uforglemmelig oplevelse i ypperlige luksus. Det i en sådan grad, at læserne af det internationale rejsemagasin Travel + Leisure stemte TCS World Travel ind på førstepladsen som #1 Tour Operator i 2017.

Journalisten David Hochman fra magasinet Forbes var med på en af TCS World Travel’s luksuriøse jordomrejser i privat jet. Du kan læse om hans oplevelse i denne artikel.

Lad os snakke om din rejse med privat jet - starten på dit eventyr

Vi deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at ringe til os på 70 12 03 03 . Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Se video fra en rejse i privat jet

Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel