Polar

Oplev polerne med MarcoPolo

Polarrejser bringer polernes uberørte natur inden for rækkevidde. Med skib eller på landjorden begiver du dig i de store opdagelsesrejsendes fodspor på ekspeditioner dybt ind i naturens verden.

Her er du langt fra civilisationen og hverdagen – men det hele foregår i en komfort, som de tidligere opdagelsesrejsende kun kunne drømme om. Mange rejser foregår som krydstogter, hvor du bor i komfortable kahytter og går i land fra små gummibåde. Men der er også gode muligheder for at være aktive, for de fleste krydstogter tilbyder også mulighed for kajakture, vandreture og sågar overnatning i telt på isen. Andre ekspeditioner er landbaserede og består af enten en rundrejse eller ophold i en by, hvorfra det er muligt at tage på spændende dagsture. Nogle polarrejser er ægte ekspeditioner, der kræver en vis kondition. På andre rejser vil alle kunne være med.

Aldrig har polaregnene været mere tilgængelige. Det eneste, der kræves, er en varm hue og eventyr i blodet.

Kontakt en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller ferie@marcopolo.dk og få et konkret tilbud på en skræddersyet polarrejse eller udforsk vores mange inspirerende rejseforslag her på siden.

Lad os snakke om din polar - starten på dit eventyr

Vi deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at ringe til os på 70 12 03 03. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Grupperejser til Arktis og Antarktis

Rejs med Exodus til polarområderne Arktis og Antarktis, hvor I kan opleve nogle af verdens fjerneste, koldeste og smukkeste steder. Udforsk en fortryllende verden af is og hav, og se isbjørne, hvaler, pingviner og moskusokser i deres naturlige omgivelser. Exodus tilbyder et stort udvalg af rejser, og der er derfor rig mulighed for at finde en rejse, der passer jer.

Gå til Exodus

Oplevelser i Polar-områderne


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel