70 12 03 03
Åben:

Den ultimative luksusrejse - oplev verden med privat jet

Rejs mellem nogle af verdens mest eksotiske destinationer i et superluksuriøst fly omgivet af vanedannende luksus. Et væld af spændende eventyr og store gourmetoplevelser venter i hvert nye land, og undervejs bor I på nøje udvalgte hoteller, der kombinerer perfekt beliggenhed med udsøgt luksus.

Rejserne arrangeres i samarbejde med TCS World Travel, som er MarcoPolos søsterselskab med base i Seattle. TCS har arrangeret mere end 240 rejser til over 200 lande og garanterer jer en uforglemmelig rejse omgivet af luksus. I flyver direkte fra sted til sted for at undgå tidsspilde, og servicen er naturligvis i verdensklasse. Bagagen skal I ikke tænke på. Den står klar til jer på det næste hotelværelse, og I lufthavnene bliver I ført så direkte igennem som muligt. Her er virkelig tænkt på alt. Selv informationerne om rejsen, som I modtager på en Ipad inden afrejse.

Journalisten David Hochman fra magasinet Forbes var med på en af TCS’s luksuriøse jordomrejser i privat jet. Rejsen gjorde stort indtryk på ham. Læs om hans oplevelse i denne artikel.

Rejseforslag i privat jet

De viste rejser er forslag til luksusrejser i privat jet. Kontakt os for rådgivning og et konkret tilbud på din rejse.

Jorden rundt i ypperlig luksus - Civilisationer

Jorden rundt i ypperlig luksus - Civilisationer

Rejs jorden rundt i et super luksuriøst fly, og oplev nogle af verdens mest eksotiske destinationer omgivet af vanedannende luksus. I bor på nøje udvalgte hoteller, og kan blandt andet se frem til Påskeøen, Great Barrier Reef, Angkor Wat, safari i Serengeti og Jordans ørken.

LÆS MERE
Rejsetype: Med privat jet

26 dage fra 595.000 kr.

Bestil tilbud