70120303
Åben:

Den ultimative luksusrejse - oplev verden med privat jet

Rejs mellem nogle af verdens mest eksotiske destinationer i et superluksuriøst fly omgivet af vanedannende luksus. Et væld af spændende eventyr og store gourmetoplevelser venter i hvert nye land, og undervejs bor I på nøje udvalgte hoteller, der kombinerer perfekt beliggenhed med udsøgt luksus.

Rejserne arrangeres i samarbejde med TCS World Travel, som er MarcoPolos søsterselskab med base i Seattle. TCS har arrangeret mere end 240 rejser til over 200 lande og garanterer jer en uforglemmelig rejse omgivet af luksus. I flyver direkte fra sted til sted for at undgå tidsspilde, og servicen er naturligvis i verdensklasse. Bagagen skal I ikke tænke på. Den står klar til jer på det næste hotelværelse, og I lufthavnene bliver I ført så direkte igennem som muligt. Her er virkelig tænkt på alt. Selv informationerne om rejsen, som I modtager på en Ipad inden afrejse.

Journalisten David Hochman fra magasinet Forbes var med på en af TCS’s luksuriøse jordomrejser i privat jet. Rejsen gjorde stort indtryk på ham. Læs om hans oplevelse i denne artikel.

Rejseforslag i privat jet

De viste rejser er forslag til luksusrejser i privat jet. Kontakt os for rådgivning og et konkret tilbud på din rejse.

Jorden rundt i ypperlig luksus

Jorden rundt i ypperlig luksus

Rejs jorden rundt i et super luksuriøst fly, og oplev nogle af verdens mest eksotiske destinationer omgivet af vanedannende luksus. Du bor på nøje udvalgte hoteller, og kan blandt andet se frem til Påskeøen, Great Barrier Reef, Angkor Wat, safari i Serengeti og Jordans ørken.

LÆS MERE
Rejsetype: Med privat jet

26 dage fra 595.000 kr.