Med privat jet

Den ultimative luksusrejse - oplev verden med privat jet

Rejs mellem nogle af verdens mest eksotiske destinationer i et superluksuriøst fly omgivet af vanedannende luksus. Et væld af spændende eventyr og store gourmetoplevelser venter i hvert nye land, og undervejs bor I på nøje udvalgte hoteller, der kombinerer perfekt beliggenhed med udsøgt luksus.

Rejserne arrangeres i samarbejde med TCS World Travel, som er MarcoPolos søsterselskab med base i Seattle. TCS har arrangeret mere end 240 rejser til over 200 lande og garanterer jer en uforglemmelig rejse omgivet af luksus. I flyver direkte fra sted til sted for at undgå tidsspilde, og servicen er naturligvis i verdensklasse. Bagagen skal I ikke tænke på. Den står klar til jer på det næste hotelværelse, og I lufthavnene bliver I ført så direkte igennem som muligt. Her er virkelig tænkt på alt. Selv informationerne om rejsen, som I modtager på en Ipad inden afrejse.

Journalisten David Hochman fra magasinet Forbes var med på en af TCS’s luksuriøse jordomrejser i privat jet. Rejsen gjorde stort indtryk på ham. Læs om hans oplevelse i denne artikel.

Lad os snakke om din med privat jet - starten på dit eventyr

Vi deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at ringe til os på 70 12 03 03. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Rejseforslag i privat jet


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel