Kør-selv

Tag på kør-selv ferie med MarcoPolo

Lej en bil og tag ud på dit livs oplevelse med foden på speederen. På en kør-selv rejse, er det dig, der bestemmer ruten og farten, og du har hver dag fuld frihed til at improvisere. Med MarcoPolo i ryggen har du også fuld sikkerhed for, at alting klapper, og at du får en grundig vejledning, så du kan færdes trygt under fremmede himmelstrøg.

MarcoPolo tilbyder kør-selv rejser til en bred vifte af lande, herunder Cuba, USA, Canada, Sydafrika og New Zealand. Vi kan skræddersy din rejse, så du bliver indkvarteret på de helt rigtige steder undervejs. Vi samarbejder kun med store, velrenommerede biludlejningsselskaber, så du kan være helt tryg, når du tager af sted. Det er samtidig din garanti for kvalitet til rimelige priser. Så spænd sikkerhedsselen, indstil radioen og tril ud på dit livs eventyr.

Kontakt en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel og få et konkret tilbud på en skræddersyet kør-selv rejse eller udforsk vores mange inspirerende rejseforslag her på siden.

Lad os snakke om din kør-selv - starten på dit eventyr

Vi deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at ringe til os på 70 12 03 03. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Oplevelser i bil og camper


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel