Kør-selv ferie med MarcoPolo

Spænd sikkerhedsselen, indstil radioen, og tril ud på et ægte road trip. Med MarcoPolo i ryggen har du fuld sikkerhed for, at alting klapper. Vi samarbejder kun med store, velrenommerede biludlejningsselskaber, og vi kender de bedste steder at overnatte undervejs. Vi kommer også hellere end gerne med input til oplevelser og ruter baseret på vores egne rejseerfaringer, og vi er der for dig hele vejen, hvis du har brug for os.

Du kan vælge mellem kør-selv rejser i en bred vifte af lande. USA, Canada, Australien og New Zealand er alle populære lande til ferier i bil. Men hvad med at prøve en kør-selv ferie langs Garden Route i Sydafrika? Eller en tur langs Australiens østkyst i autocamper?

Nedenfor har vi samlet en række forslag til kør-selv ferier, du kan bruge som inspiration. Men vi sammensætter naturligvis din rejse specielt til dig, så den passer til netop dine ønsker.

Lad os snakke om din kør-selv - starten på dit eventyr

Vi deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at ringe til os på 70 12 03 03 . Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Kør-selv rejseforslag i bil og camper

Herunder kan du filtrere
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel