Tag på kør-selv ferie med MarcoPolo

Lej en bil og tag ud på dit livs oplevelse med foden på speederen. På en kør-selv rejse med MarcoPolo er det dig, der bestemmer ruten og farten, og du har hver dag fuld frihed til at improvisere. Med MarcoPolo i ryggen har du også fuld sikkerhed for, at alting klapper, og at du får en grundig vejledning, så du kan færdes trygt under fremmede himmelstrøg.

MarcoPolo tilbyder kør-selv rejser til en bred vifte af lande, herunder Cuba, USA, Canada, Sydafrika og New Zealand. Vi kan skræddersy din rejse, så du bliver indkvarteret på de helt rigtige steder undervejs. Vi samarbejder kun med store, velrenommerede biludlejningsselskaber, så du kan være helt tryg, når du tager af sted. Det er samtidig din garanti for kvalitet til rimelige priser. Så spænd sikkerhedsselen, indstil radioen og tril ud på dit livs eventyr.

Lad os snakke om din kør-selv - starten på dit eventyr

Vi deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at ringe til os på 70 12 03 03 . Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Kør-selv rejseforslag i bil og camper

Oplevelser i bil og camper

Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel