Aktive rejser med engelsktalende guide

Grupperejser med engelsktalende guide
MarcoPolo tilbyder grupperejser gennem det anerkendte, britiske rejsebureau Exodus, der årligt laver flere end 500 rundrejser med engelsktalende guide til alverdens lande. Rejserne foregår i mindre internationale grupper, og byder på alt fra cykelferier og vandreture til safari og rundrejser i både Europa og de fjerneste afkroge af verden.

Rejser i hele verden
Nogle rejser er skræddersyet til børnefamilier med et nøje afmålt program og andre børn at lege med på turen. Andre rejser er møntet på singler, der ønsker at opleve verden med andre solo-rejsende. Endnu andre foregår i selskab med en professionel fotograf, der hjælper dig med at få de perfekte billeder med hjem. Således byder Exodus på ture for enhver smag.

Du kan læse mere om de forskellige rejsetyper nedenfor. Eller se endnu flere spændende grupperejser på Exodus’ hjemmeside.

Lad os snakke om din grupperejse med Exodus - starten på dit eventyr

Vi deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at ringe til os på 70 12 03 03 . Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Hvad siger de rejsende om Exodus?

Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel