Få forkælelse på rejsen med MarcoPolo

Hos MarcoPolo er forkælelse nærmest en selvfølge. Både når du henvender dig til os, og når du rejser. Det betyder ganske enkelt meget for os, at du bliver forkælet.

Vi har udviklet en række rejseforslag, hvor forkælelse virkelig er i højsædet. Fælles for rejserne er, at de går til eksotiske rejsemål, og at du bor rigtig godt. Men derudover er de vidt forskellige. Det kan være luksusbadeferie i Thailand, strandferie på Mauritius eller luksusrejser til Bali. Men det kan også være rundrejser i Costa Rica, Argentina eller Australien, hvor der er skruet ekstra op for forkælelsen med nætter på fantastiske boutiquehoteller med høj komfort og masser af karakter.

Nedenfor har vi samlet en række forslag til forkælelsesrejser, du kan bruge som inspiration. Men vi sammensætter naturligvis din rejse specielt til dig, så den passer til netop dine ønsker.

Lad os snakke om din forkælelsesrejse - starten på dit eventyr

Vi deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at ringe til os på 70 12 03 03 . Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Rejseforslag med forkælelse

Herunder kan du filtrere
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel