Familieferie med MarcoPolo

En familieferie er den perfekte mulighed for at være sammen og få en masse oplevelser, som I vil mindes i lang tid fremover. Men langt fra alle rejser egner sig for børnefamilier. Tværtimod kan man gøre rigtig meget i planlægningen for at sikre, at rejsen bliver en god oplevelse for hele familien.

Først og fremmest skal der være spændende oplevelser. Men det er også vigtigt at have god tid undervejs. Der skal være tid til at studere en sommerfugl, at spise en is eller bade i en flod, hvis det er det, der trækker. Derfor er der lagt ekstra fritid ind i MarcoPolos familierejser til bare at være sammen.

En børnevenlig rejse har et mere roligt tempo, og det er en god ide at holde transporttiden på et minimum. Kan de lange flyvninger lægges om natten, er det optimalt. Det sikrer den bedste start på ferien. Endelig er hotellerne på vores familieferier naturligvis valgt med omhug. Værelserne vil være mere rummelige, og der vil være alle de faciliteter, der skal til, for at skabe en vellykket familieferie.

Nedenfor har vi samlet en række forslag til familieferier, I kan bruge som inspiration. Men vi sammensætter naturligvis jeres rejse specielt til jer, så den passer til netop din familie.

Lad os snakke om din familieferie - starten på dit eventyr

Vi deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at ringe til os på 70 12 03 03 . Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Børnevenlige rejseforslag

Herunder kan du filtrere

Børnevenlige grupperejser med Exodus

Vores britiske søsterselskab Exodus har mange års erfaring med at arrangere børnevenlige rejser med engelsktalende rejseledere i hele verden. Med Exodus kan I blandt andet tage hele familien på cykeltur i Sri Lanka, vandretur til Machu Picchu eller safari i Kenya. Mulighederne er mange, og I vil altid være i trygge hænder med en erfaren guide.

Gå til Exodus

Børnevenlige oplevelser

Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel