Dyreliv

Oplev dyreliv med MarcoPolo

Mødet med Jordens rige og spændende dyreliv er blandt de mest mindeværdige rejseoplevelser. Rejser du med MarcoPolo, kan du komme helt tæt på dyrene i alverdens lande. For vi ved, hvor og hvornår der er størst chance for at opleve de forskellige dyr i deres naturlige omgivelser. Tag f.eks. på safari i Afrika og nyd synet af savannens mægtige dyreflokke. Du kan også søge efter orangutanger i Borneos jungle, møde Galapagos’ fascinerende skabninger eller hilse på tigere på en safari i Indien. For ikke at tage om isbjørne på Svalbard, kænguruer i Australien og hvaler i Canada. Mulighederne er så godt som uendelige, når du rejser med MarcoPolo.

Kontakt en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller ferie@marcopolo.dk og få et konkret tilbud på en skræddersyet rejse med fokus på dyreliv eller udforsk vores mange inspirerende rejseforslag her på siden.

Lad os snakke om din dyreliv - starten på dit eventyr

Vi deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at ringe til os på 70 12 03 03. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Rejseforslag med dyreliv

Oplevelsesture


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel